2009 Kasm Anneleri

canım saol azcık teselli etmye çalışıyorum kendimi.
ben 3 öğün besleniyorum arada meyveler yiyorum aslında abartılı deil yemem
ama hareketim azaldı evde ondan heralde.

herkese hayırlı kandiller

inşallah tubişiimmm opuyorumnanaktan
kandilinizde mübarek olsun,allahım bebişlerimizi sağlıcakla bizlere bağışlasın :Saruboceq:
napıyosun tatlım senn

Hoşgeldin canım benim a.s. a.s.

Allah yardımcınız olsun havada çok sıcak bugün yineSizlerinde kandili mübarek olsun yerimseniben Şeniz

inşallah tubişiimmm opuyorumnanaktan
kandilinizde mübarek olsun,allahım bebişlerimizi sağlıcakla bizlere bağışlasın :Saruboceq:
napıyosun tatlım senn

napıyım şekerim patik örüyomm zemuszemus
bi tane ördüm pek bişeye benzemedi şimdi bi azimle tekrar örüyom
senin boya bugün biter herhalde zaten bi oda boyanıyoo dimi
ne renk oluyoo oda

Hoşgeldin canım benim a.s. a.s.

Allah yardımcınız olsun havada çok sıcak bugün yineSizlerinde kandili mübarek olsun yerimseniben Şeniz

hoşbuldum nazlıımm opuyorumnanaktan

napıyım şekerim patik örüyomm zemuszemus
bi tane ördüm pek bişeye benzemedi şimdi bi azimle tekrar örüyom
senin boya bugün biter herhalde zaten bi oda boyanıyoo dimi
ne renk oluyoo oda

ayy ben yün bulamadım beyaz kaldı patik :sinifsinif:
annem izmirde örcek artıkın.
canım altı azcık koyu mavi,üstü açık mavi aradada bordür olcek.
tek oda biter 2 saate falan heralde yaa

cnm karakızımm geçmiş olsun çoookk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun bebişimm :Saruboceq:

mavi hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
allah içine sindirsin tatilini çok geçmiş olsun sanadaa opuyorumnanaktan

gözün aydın cnmm opuyorumnanaktan
amaaan zayıfmışın kızz al kilo boşver bebiş sağlıklı olsun yeterkiii :Saruboceq:

herkese günaydinopuyorumnanaktan
hayirli kandiller hepinize,rabbim bu günün hürmetine hepimizin evlatlarina uzun saglikli ömürler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

elifciim günaydın cnmopuyorumnanaktan
sanada hayırlı kandiller tatlımm opuyorumnanaktan

mureda hadi kolay gelsin cnm sana
benim de yarın bebeğin karyolası gelcek o yüzden kaç gündür oda yerleştirip temizlik yapıyorduk anca bitti sayılır ama tam da içime sinmedi daha

ayy ben yün bulamadım beyaz kaldı patik :sinifsinif:
annem izmirde örcek artıkın.
canım altı azcık koyu mavi,üstü açık mavi aradada bordür olcek.
tek oda biter 2 saate falan heralde yaa

güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktan
benim ewim musait değil o yüzden bebekime oda yapamıcam şimdilik :çok üzgünüm:

tuğba ben de oda yapmıcam bi tek karyolası var bebişin zaten bi de ikinci bir gardrobumuz vardı çalışma odamı bozup bebek odası haline getiriyorum karyolaya boşluk açtım kitaplıları diğer odalara dağıttım bir çekyat bıraktım odada sadece bi de tv vardı ona da dokunmadım:) mavi bi kitaplık da kaldı karyola mavi çünkü.
kiracıyım tayin çıkabilir belki die oda yapma gereği duymuyorum hiç

mureda hadi kolay gelsin cnm sana
benim de yarın bebeğin karyolası gelcek o yüzden kaç gündür oda yerleştirip temizlik yapıyorduk anca bitti sayılır ama tam da içime sinmedi daha

sağol cnm yaavv,
annem bar allahtanda o yapıy işlerii :kedi::kedi:
benimde haftaya cuma gelicek mobilyalar ondan acele ediyoz işte temizlik işinde..

güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktan
benim ewim musait değil o yüzden bebekime oda yapamıcam şimdilik :çok üzgünüm:

cnm beniimmmm opuyorumnanaktan
olur tubişimm olurr benimde ev kira bakma burda bi heves yaptık işte o ama umarım heryere sığdırabiliriz.

yaa aslında benim fazladan bi odam war ama orda benim gardlabım war. yatak odama sığmamıştı boş odaya koymuştuk şimdiye kadar orasını giyinme odası gibi kullanıyoduk iyi oluyodu ama şimdi canımı sıkıyoo boş olsaydı bebekime oda yapardım gerçi benim ewimde doğalgaz sobası war zaten kışın oturma odasına beşik kurcaz e yazında beşiği yatak odama taşırım 1-2 sene öle idare ederim sonrada Allah kerim

mureda benm de annem geldi memleketten saolsun çok yardımı oluyor ama ben de fena yoruluyorum dün gece bebek de sağa yattım tekmeledi sola yattım tekmeledi uyutmadı sabaha kadar, ama nasıl tekmeliyor karnım oynuyor resmen dün akşam da eşime kızmıştım konuşmamıştım eşimle onu mu hissetti naptıı oğlum bilmem ki

canım benim kıyamam ben sana yaaa geçmiş olsun inş.biran önce sağlıcakla bebişini kucağına alırsın ve kurtulursun bu ağrılardan
kızlar hayatta kimseden yardım almadan ördüğüm ilk örgü biraz acemi işi oldu ama başardım hihoyyythihoyyythihoyyyt

nannnnnn bunu sen mi yaptın maş.kıssss çok tatlı olmuş asrının becerikli bi annesi var demek haaazemuszemus
hoşgeldin canım ohhh ne güsel tatilinide yaptın aman dikkat et gerçekten salgın var ama hamileyken çekmek daha zor oluyor
ohhhhh maş.valla tatlım aman dikkat et walla son ay daha çok kilo alınıyorkaydirigubbakcemile3
mureda kız annennerdeki sen burda bölee çene çalıyonn

annesi iş yapsın bu gacı buralarda çene yapsınlülülülülülü

tuğba benm fazla odam yok bi tane miasfir yatak odam bi oturma odam yatak odam bide çalışma odam vardı işte bebeği de çalışma odasına alcaz bizim de ev doğalgazlı ama pek ısınmıyo maalesef alttaki ile üstteki yakmıyor ufo almıştık geçen yıl ama bu yıl ısınabilir miyiz bebek de olcak kara kara düşünüyoruz

öle yap cnm eccük büyüsün bebiş yaparsın odasınıı :lepi:

ayy hissettimikiii :sinifsinif::sinifsinif: kıyamam ben onaaa

mureda kız annennerdeki sen burda bölee çene çalıyonn

anam cam siliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annesi iş yapsın bu gacı buralarda çene yapsınlülülülülülü

heee kızz çaktırmaa :1ninca:

off sorma yaa napcaz el kadar bebeklerlen kışın
Allah korusun bebişlerimizi :Saruboceq:
anam cam siliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

utanmıyon mu nan koca kadın cam siliyo sen burda lak lak ediyonn git anangile yardım et :mymeka:

aman canım sağlık olsun büyüyünce yaparsın ne olacak biz yaptık ama bütün kış oğluşumun odasında geçirdik üst katı yakmadığımız için bu senede öle olacak kışın özlüyorum valla kendi yatağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…