sık sık ama az ye canım
bizim hep yaptıgımız yanlıs bu birden tıkabasa yemek yemek
cok sorun etme kilo işini
ama tedbiride elden bırakma
bundan sonra dediğim gibi haftada yaklasık yarım kilo alıcaz
3 ay kaldıgına gore 6 kilo daha alıcaz demektir
sen zaten zayıfmıssın
bebişin saglıklı olsunda bir dirhem et bin ayıp örter zemuszemus
iş çok olcak tabii ama sonraaaa bebişinin odası çok güzel olcakk
inşallah tubişiimmm opuyorumnanaktan
kandilinizde mübarek olsun,allahım bebişlerimizi sağlıcakla bizlere bağışlasın :Saruboceq:
napıyosun tatlım senn
inşallah tubişiimmm opuyorumnanaktan
kandilinizde mübarek olsun,allahım bebişlerimizi sağlıcakla bizlere bağışlasın :Saruboceq:
napıyosun tatlım senn
Hoşgeldin canım benim a.s. a.s.
Allah yardımcınız olsun havada çok sıcak bugün yineSizlerinde kandili mübarek olsun yerimseniben Şeniz
napıyım şekerim patik örüyomm zemuszemus
bi tane ördüm pek bişeye benzemedi şimdi bi azimle tekrar örüyom
senin boya bugün biter herhalde zaten bi oda boyanıyoo dimi
ne renk oluyoo oda
kızlar herkese merhaba ben bugün evdeyim dün gece cerine selam verdikten 10 dakikaa sonra malesef yine rahatsızlandım ve bugece dahada kötü oldum geceyarısına kadar nerdeyse bütün binayı ayağa kaldırdım ağlamalarımla malesef ve hastaneye gıttık nöbetci kadın doğum dr u muayene etti bebeğim iyiydi ve bana bir iğne yaptılar ağrılar için hastanede kendimi iyi hissettikten sonrada eve geldik sabaha karşı uyuyakalmışım işte artık bu ağrılara nasıl dayanabileceğimi inanın bilmiyorum allah yardımcım olsun bebeğime birşey olmasın da kızlar bana dua edın artık şu son 3 ayımızıda hayırlısı ile atlatalım
slm kızlar nasılsınız hatırlarmısınız bilmem ama unutuldugumu sanmam canlarım benim..tatilden döndük sonunda dün akşam geldik bugğn dinleniyorum..belim çok agrıdı bir kaç gündür fena halsizlik vardı sanırım bu ara biraz salgın var ishal kusma falan bizim yigenler eşim ve ailesi hepsi rahatsızlandı bendede fena bir sancı vardı geçti şükür aman dikkat edin şimdide bel agrısı çekiyorum..sizler neler yapıyorsunuz umarım hepiniz iyisinizdir...
kızlar selam dün dr.a gittim önce iyi haberler:
bebiş 835 gr olmuş, gayet sağlıklıymış, kıpır kıpırdı zatennn
şeker yüklemesi de temiz çıktı
amaaa....
ben son 5 haftada 4 kilo birden almışımdr kahkahayı bastı, şimdiye kadar iyi gdiyorduk ama biraz fazla alıcaz galba kiloyu dedi, makarna hamur işi pilav ekmek yeme artık, sadece tadımlık ye dedi. meyve sebze ağırlıklı beslen diye tembihledi.
son 1 aydır evdeyim çalışmıyorum fazla hareket etmiyorum eskisi gibi yürüyüşe çıkıyoruz gerçi ama yetmedi heralde
oy oy oy moralim çok bozuldu daha bi dünya zaman var kızlar ya...
herkese günaydinopuyorumnanaktan
hayirli kandiller hepinize,rabbim bu günün hürmetine hepimizin evlatlarina uzun saglikli ömürler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
ayy ben yün bulamadım beyaz kaldı patik :sinifsinif:
annem izmirde örcek artıkın.
canım altı azcık koyu mavi,üstü açık mavi aradada bordür olcek.
tek oda biter 2 saate falan heralde yaa
mureda hadi kolay gelsin cnm sana
benim de yarın bebeğin karyolası gelcek o yüzden kaç gündür oda yerleştirip temizlik yapıyorduk anca bitti sayılır ama tam da içime sinmedi daha
güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktan
benim ewim musait değil o yüzden bebekime oda yapamıcam şimdilik :çok üzgünüm:
canım benim kıyamam ben sana yaaa geçmiş olsun inş.biran önce sağlıcakla bebişini kucağına alırsın ve kurtulursun bu ağrılardankızlar herkese merhaba ben bugün evdeyim dün gece cerine selam verdikten 10 dakikaa sonra malesef yine rahatsızlandım ve bugece dahada kötü oldum geceyarısına kadar nerdeyse bütün binayı ayağa kaldırdım ağlamalarımla malesef ve hastaneye gıttık nöbetci kadın doğum dr u muayene etti bebeğim iyiydi ve bana bir iğne yaptılar ağrılar için hastanede kendimi iyi hissettikten sonrada eve geldik sabaha karşı uyuyakalmışım işte artık bu ağrılara nasıl dayanabileceğimi inanın bilmiyorum allah yardımcım olsun bebeğime birşey olmasın da kızlar bana dua edın artık şu son 3 ayımızıda hayırlısı ile atlatalım
nannnnnn bunu sen mi yaptın maş.kıssss çok tatlı olmuş asrının becerikli bi annesi var demek haaazemuszemuskızlar hayatta kimseden yardım almadan ördüğüm ilk örgü biraz acemi işi oldu ama başardım hihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin canım ohhh ne güsel tatilinide yaptın aman dikkat et gerçekten salgın var ama hamileyken çekmek daha zor oluyorslm kızlar nasılsınız hatırlarmısınız bilmem ama unutuldugumu sanmam canlarım benim..tatilden döndük sonunda dün akşam geldik bugğn dinleniyorum..belim çok agrıdı bir kaç gündür fena halsizlik vardı sanırım bu ara biraz salgın var ishal kusma falan bizim yigenler eşim ve ailesi hepsi rahatsızlandı bendede fena bir sancı vardı geçti şükür aman dikkat edin şimdide bel agrısı çekiyorum..sizler neler yapıyorsunuz umarım hepiniz iyisinizdir...
ohhhhh maş.valla tatlım aman dikkat et walla son ay daha çok kilo alınıyorkaydirigubbakcemile3kızlar selam dün dr.a gittim önce iyi haberler:
bebiş 835 gr olmuş, gayet sağlıklıymış, kıpır kıpırdı zatennn
şeker yüklemesi de temiz çıktı
amaaa....
ben son 5 haftada 4 kilo birden almışımdr kahkahayı bastı, şimdiye kadar iyi gdiyorduk ama biraz fazla alıcaz galba kiloyu dedi, makarna hamur işi pilav ekmek yeme artık, sadece tadımlık ye dedi. meyve sebze ağırlıklı beslen diye tembihledi.
son 1 aydır evdeyim çalışmıyorum fazla hareket etmiyorum eskisi gibi yürüyüşe çıkıyoruz gerçi ama yetmedi heralde
oy oy oy moralim çok bozuldu daha bi dünya zaman var kızlar ya...
mureda kız annennerdeki sen burda bölee çene çalıyonn
yaa aslında benim fazladan bi odam war ama orda benim gardlabım war. yatak odama sığmamıştı boş odaya koymuştuk şimdiye kadar orasını giyinme odası gibi kullanıyoduk iyi oluyodu ama şimdi canımı sıkıyoo boş olsaydı bebekime oda yapardım gerçi benim ewimde doğalgaz sobası war zaten kışın oturma odasına beşik kurcaz e yazında beşiği yatak odama taşırım 1-2 sene öle idare ederim sonrada Allah kerim
mureda benm de annem geldi memleketten saolsun çok yardımı oluyor ama ben de fena yoruluyorum dün gece bebek de sağa yattım tekmeledi sola yattım tekmeledi uyutmadı sabaha kadar, ama nasıl tekmeliyor karnım oynuyor resmen dün akşam da eşime kızmıştım konuşmamıştım eşimle onu mu hissetti naptıı oğlum bilmem ki
mureda kız annennerdeki sen burda bölee çene çalıyonn
annesi iş yapsın bu gacı buralarda çene yapsınlülülülülülü
güzellik uykundan uyandın mı adaşım zemuszemus
off sorma yaa napcaz el kadar bebeklerlen kışıntuğba benm fazla odam yok bi tane miasfir yatak odam bi oturma odam yatak odam bide çalışma odam vardı işte bebeği de çalışma odasına alcaz bizim de ev doğalgazlı ama pek ısınmıyo maalesef alttaki ile üstteki yakmıyor ufo almıştık geçen yıl ama bu yıl ısınabilir miyiz bebek de olcak kara kara düşünüyoruz
anam cam siliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tuğba benm fazla odam yok bi tane miasfir yatak odam bi oturma odam yatak odam bide çalışma odam vardı işte bebeği de çalışma odasına alcaz bizim de ev doğalgazlı ama pek ısınmıyo maalesef alttaki ile üstteki yakmıyor ufo almıştık geçen yıl ama bu yıl ısınabilir miyiz bebek de olcak kara kara düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?