aferin kız nehiriver vereliniortak
kızlar hayatta kimseden yardım almadan ördüğüm ilk örgü biraz acemi işi oldu ama başardım hihoyyythihoyyythihoyyyt
karakızz çok geçmiş olsun canım,,, nası olcak böyle yaaaa:çok üzgünüm: sürekli istrahat etsen faydası olmaz mı acabaaa
canııımm yaa kıyamam sana inş. daha artmaz az kaldı artık canım benim yaa
inşallah canım dayanmaya çalışıyorum allah yardımcım olsun
canım belimden rahatsızım ben :gitme:
canım parol biraz rahatlatıyı ama bazen oda işe yaramıyo dün gece olduğu gibi :gitme:
canım iğneyi dün gece dr bır defalık vurdu iğneyi yoksa iyi olmayacaktım oda rahatlattı uykumu getirdi canım :sinifsinif:
kızlar selam dün dr.a gittim önce iyi haberler:
bebiş 835 gr olmuş, gayet sağlıklıymış, kıpır kıpırdı zatennn
şeker yüklemesi de temiz çıktı
amaaa....
ben son 5 haftada 4 kilo birden almışımdr kahkahayı bastı, şimdiye kadar iyi gdiyorduk ama biraz fazla alıcaz galba kiloyu dedi, makarna hamur işi pilav ekmek yeme artık, sadece tadımlık ye dedi. meyve sebze ağırlıklı beslen diye tembihledi.
son 1 aydır evdeyim çalışmıyorum fazla hareket etmiyorum eskisi gibi yürüyüşe çıkıyoruz gerçi ama yetmedi heralde
oy oy oy moralim çok bozuldu daha bi dünya zaman var kızlar ya...
waawww çok almışsın gerçekten ama zayıf hamile kalmanın awantajları. ne kaa alsanda benim kadar olmazsıntuğbacım ben 49 ile başlamıştım dün 59 çıktım yaaa
anammm kızz sevsinler patiğini bende yapcam yaaa
ama daha 3 ay var ben her ay 4 kilo alırsam nolurum
gerçi hep kilom az diye kilo almaya çalıştım hayatım boyunca
doğumdan sonra da 55ten fazla düşmeyi de istemiyorum ama noluyor bana bilmiyorum
gören herkes aaa ne güzel olmuşun kilo yakışmış sana diyor ama ben şu anki kilomu değil de bunca kilo aldıktan sonra daha da alırm paniğini yaşıyorum
iştahım da bir arttı ki sorma eskiden herkes bana ye derdi şimdi dur yeme diyorlar dr bile doymadan kalk sofradan diyor
Hepinize Selam Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleriiiiiiii a.s. a.s.
Hayırlı Kandiller olsun inşallahhh ..Allahım mübarek günde hepimizin dileklerini kabul etsin..Bütün günahlarımızı affetsin :Saruboceq:
herkese günaydinopuyorumnanaktan
hayirli kandiller hepinize,rabbim bu günün hürmetine hepimizin evlatlarina uzun saglikli ömürler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
slmlaarrrr a.s.
şekerler badana varyaa iş çookk :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?