öle yap cnm eccük büyüsün bebiş yaparsın odasınıı :lepi:
ayy hissettimikiii :sinifsinif::sinifsinif: kıyamam ben onaaa
anam cam siliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee kızz çaktırmaa :1ninca:
kızlar herkese merhaba ben bugün evdeyim dün gece cerine selam verdikten 10 dakikaa sonra malesef yine rahatsızlandım ve bugece dahada kötü oldum geceyarısına kadar nerdeyse bütün binayı ayağa kaldırdım ağlamalarımla malesef ve hastaneye gıttık nöbetci kadın doğum dr u muayene etti bebeğim iyiydi ve bana bir iğne yaptılar ağrılar için hastanede kendimi iyi hissettikten sonrada eve geldik sabaha karşı uyuyakalmışım işte artık bu ağrılara nasıl dayanabileceğimi inanın bilmiyorum allah yardımcım olsun bebeğime birşey olmasın da kızlar bana dua edın artık şu son 3 ayımızıda hayırlısı ile atlatalım
off sorma yaa napcaz el kadar bebeklerlen kışın
Allah korusun bebişlerimizi :Saruboceq:
utanmıyon mu nan koca kadın cam siliyo sen burda lak lak ediyonn git anangile yardım et :mymeka:
utanmıyon mu nan koca kadın cam siliyo sen burda lak lak ediyonn git anangile yardım et :mymeka:
vaLLA Bilmem ki hissedebiliyorlar mı anlamadım kocaya kızgın olduğumdan ona da bişey diyemedim
ya dün benm doğumgünümdü ya kociş kutlamdı bile bırakın hediyeyi çok kırıldım annem bilem unuttu internet siteleri ile bi arkadaşım kutladı sadece tamam eşek kadar olduk ama insan bi kutlar hediye mi bekliyorz sanki hani alsa bişey fena olmaz ama dili mi aşınacaktı yaniiiklava:
ayyyyyy doğum gününmüydü canım biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun valla kafaya birşey takmıyacaksın sende ona almazsın olur bitervaLLA Bilmem ki hissedebiliyorlar mı anlamadım kocaya kızgın olduğumdan ona da bişey diyemedim
ya dün benm doğumgünümdü ya kociş kutlamdı bile bırakın hediyeyi çok kırıldım annem bilem unuttu internet siteleri ile bi arkadaşım kutladı sadece tamam eşek kadar olduk ama insan bi kutlar hediye mi bekliyorz sanki hani alsa bişey fena olmaz ama dili mi aşınacaktı yaniiiklava:
vaLLA Bilmem ki hissedebiliyorlar mı anlamadım kocaya kızgın olduğumdan ona da bişey diyemedim
cerin nan hallettümm zemuszemus
sakın bize selam verme nannn:roflol:anaaammm karakızzz geçmiş olsunn daaa kızım neen cerine selam verdikten sora oldu dion nan millet selam vermeyede korkacak olum laelaelaelaelae
:lepi:haklısın nazlım yaaa yazın doğan çocuklar daha çok hasta oluyor üşütüyorlar valla çok iyi zamanda doğacak bıdıklarımızzemuszemusKızlar bizler çok şanslıyız bebekler çok güzel bir zamanda doğuyorlar ..Onlar az toparlanınca kış sarıp sarmalarız yazın çok çok daha zor pencereyi açamassın klima desen yok sıcakta pişik isilik derdi başlar bebek bunalır ağlar inanın çok şanslıyız tam büyüdüklerinde 6-7 ayda yaza giricez suda büyürler ondan sonrada sere serpe hergün yıka korunur bişicik olmaz..kaydirigubbakcemile5
nannn ne çeviriyonuz siz gizliden bak çok merak ettim şincikdelikafaduldentamam hacı sositososito
saol cnm bu demo şimdi daha iyisini yapcam opuyorumnanaktan
inş ısınma problemi olmaz kızlar
karakıza noldu ki anlamadım ben iki gündür takip edemiyorum siteyi
ama geçmiş olsun canım karakız, inş önemli bişey değildir
ayyyyyy doğum gününmüydü canım biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun valla kafaya birşey takmıyacaksın sende ona almazsın olur biterlmaz:
bebişler içinde o kaaa sıcak yapmaya gerek yok alışsınlar biraz benim evim kombiyi o kaaa yakmamıza rağmen ılıktı annemlere falan giderdik orasıda öleydi hiç hasta olmamıştı enes bunda da öle yapacağım fazla sıcağa alıştırmayacağım
karakızın belinde bi problem vardı sanırım o yüzden ağrıyor dewamlı canım benim nasıl dayanıyor kolay değil valla:çok üzgünüm:
canım benim kıyamam ben sana yaaa geçmiş olsun inş.biran önce sağlıcakla bebişini kucağına alırsın ve kurtulursun bu ağrılardan
nannnnnn bunu sen mi yaptın maş.kıssss çok tatlı olmuş asrının becerikli bi annesi var demek haaazemuszemus
hoşgeldin canım ohhh ne güsel tatilinide yaptın aman dikkat et gerçekten salgın var ama hamileyken çekmek daha zor oluyor
ohhhhh maş.valla tatlım aman dikkat et walla son ay daha çok kilo alınıyorkaydirigubbakcemile3
annesi iş yapsın bu gacı buralarda çene yapsınlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?