2009 Kasm Anneleri

vaLLA Bilmem ki hissedebiliyorlar mı anlamadım kocaya kızgın olduğumdan ona da bişey diyemedim
ya dün benm doğumgünümdü ya kociş kutlamdı bile bırakın hediyeyi çok kırıldım annem bilem unuttu internet siteleri ile bi arkadaşım kutladı sadece tamam eşek kadar olduk ama insan bi kutlar hediye mi bekliyorz sanki hani alsa bişey fena olmaz ama dili mi aşınacaktı yaniiiklava:

yav bizde salonda oturucaz artık oturma odamız bebişime oda oluyo :lepi:
dün bizde salona klima aldık taktırdık salon çok büyük inşallah ısınır klimalan :Saruboceq:

anaaammm karakızzz geçmiş olsunn daaa kızım neen cerine selam verdikten sora oldu dion nan millet selam vermeyede korkacak olum laelaelaelaelae

off sorma yaa napcaz el kadar bebeklerlen kışın
Allah korusun bebişlerimizi :Saruboceq:

utanmıyon mu nan koca kadın cam siliyo sen burda lak lak ediyonn git anangile yardım et :mymeka:

artık yakıcaz ısıtçaz bi şekilde nerden geçtiler doğalgaza valla ne güzel cayır cayır yanıyodu kalorifer evde şortla geziyoduk kışın ya... geçen kış kazak hırka ile donduk valla.

itek, biz de zaten ilerde genç odası gibi yaparız dedik okula başlayınca nasılsa ihtiyacı daha da çok olcak

utanmıyon mu nan koca kadın cam siliyo sen burda lak lak ediyonn git anangile yardım et :mymeka:

gitmiyom nann lülülülülülü
kızz bende yemek hazırlıyom ayol boyacıyaa kaydirigubbakcemile3

ayy cnmm geçmiş doğum günü kutlu olsuuunn opuyorumnanaktan
ama bende kızardım vallaaa lmaz: utunurmu insannn

Karakızzım geçmiş olsun birtanem ..Allahım güç kuvvet versin sana al şu izni gülüm yaa alda dinlen sende rahat et bebeğinde rahat etsin..Kardeşlerinde yanında daha güzel olacak bak herşey..Canımsın ya kıyamam sana a.s. a.s. a.s.

sekercik
kiloları sorun etme canım azimle verirsin sonra şükür birşey yok bak bebeğinle senle gelmiş geçmiş olsun canım.. a.s.

Mavişim hoşgeldin canım sende ..Dikkat et kendine lütfen a.s. a.s.

Odalarınız yavaş yavaş geliyor karyolalarınız Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin o güzellikleri.. a.s.

inş ısınma problemi olmaz kızlar

karakıza noldu ki anlamadım ben iki gündür takip edemiyorum siteyi
ama geçmiş olsun canım karakız, inş önemli bişey değildir

ayyyyyy doğum gününmüydü canım biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun valla kafaya birşey takmıyacaksın sende ona almazsın olur biterlmaz:

bebişler içinde o kaaa sıcak yapmaya gerek yok alışsınlar biraz benim evim kombiyi o kaaa yakmamıza rağmen ılıktı annemlere falan giderdik orasıda öleydi hiç hasta olmamıştı enes bunda da öle yapacağım fazla sıcağa alıştırmayacağım

warya bu kocalar tam dayaklık heeee klava: insan bölee özel günlerde daha bi hassas oluyoo haklı olarak ama kocalar anlamıyoo :umursamaz:
bu arada canım doğum günün kutlu olsun a.s. sewdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat geçirmen dileğiyle... a.s.

Kızlar bizler çok şanslıyız bebekler çok güzel bir zamanda doğuyorlar ..Onlar az toparlanınca kış sarıp sarmalarız yazın çok çok daha zor pencereyi açamassın klima desen yok sıcakta pişik isilik derdi başlar bebek bunalır ağlar inanın çok şanslıyız tam büyüdüklerinde 6-7 ayda yaza giricez suda büyürler ondan sonrada sere serpe hergün yıka korunur bişicik olmaz..kaydirigubbakcemile5

anaaammm karakızzz geçmiş olsunn daaa kızım neen cerine selam verdikten sora oldu dion nan millet selam vermeyede korkacak olum laelaelaelaelae
sakın bize selam verme nannn:roflol:
:lepi:haklısın nazlım yaaa yazın doğan çocuklar daha çok hasta oluyor üşütüyorlar valla çok iyi zamanda doğacak bıdıklarımızzemuszemus
tamam hacı sositososito
nannn ne çeviriyonuz siz gizliden bak çok merak ettim şincikdelikafadulden

mureda kızdım tabii önce de maraza çıkardı bi de neymiş salonda oturcakmış illa ben de çalışma odasında rahat ediyorum önce ona bi patırdandı sonra da sabah diyo ki otursaydın yanımda kutlardım doğumgününü iyi mi ben suçlu oldum çıktım gene hadi işe giderken bozmayayım moralini dedim bişey demedim ama akşama gelcek tıpış tıpış eve o...saol bu arada canım darısı yeni yaşlara inş, 31 olduk artıkın. kk kızları kutladılar pzt.den... bi kocamın aklına gelmedi ya neyse hadi.
nazlıcım benim sorunum kilo vermek verememek değil çok da veresim yok açıkçası ama çok kilo alıp da doğum zor mu olur yoksa selülitim varisim bişeylerim mi çok olur die sıkıntı yaşarsam die korkuyorum yoksa hep azıcık kilo alma çabasıyla geçti ömrüm bu zamana kadar.
Allah herkese gönlüne göre hazırlamayı nasip etsin bebeklerimiz sağlıkla doğup da karyolalrında odalarında uyusun:)

inş ısınma problemi olmaz kızlar

karakıza noldu ki anlamadım ben iki gündür takip edemiyorum siteyi
ama geçmiş olsun canım karakız, inş önemli bişey değildir

karakızın belinde bi problem vardı sanırım o yüzden ağrıyor dewamlı canım benim nasıl dayanıyor kolay değil valla:çok üzgünüm:

saol cnm benm herkes inş eşiyle çocuğuyla mutlu yaşar.

takmıyorum kafama da sıkılıyor insan derdim hediye de değil yok yere maraza çıkardı beni sinirlendirdi annemler de bizde onlara da ayıp oldu ayrı oturdum ben, canımı sıktı.

evet bebişleri sıcağa alıştırmamak lazım da bizim ev buzhane:)

tuğba aslında kocam düşüncelidir iyidir de nasıl böyle eşeklik etti anlamadım ben de.
saol canım iyi dileklerin için. zaten dediğin gibi hassasım kızacak yer arıyorum deyim yerindeyse. amaan napiim. ben ondan hıncımı elbet alırım.

nazlı hiç o açıdan bakmamıştım vala haklısın güzelim be, yaza zaten oturuyor olacklar nerdeyse, tatil de daha kolay olur heralde..

karakızın belinde bi problem vardı sanırım o yüzden ağrıyor dewamlı canım benim nasıl dayanıyor kolay değil valla:çok üzgünüm:

ayyy canım ya... hmilelik onun için iki kat zor geçiyor olmalı

o zaman izin alsın bence de dr u ne diyor ki evde uzanır bolca dinlenir beli de daha az ağrır...

saol canım ilk denemem dün gece basladım btirdim bugün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdi aklıma ne geldi kızlar biliyonus muu
şimdi bizim bebişler doğunca onları yıkıcaz yaa yumuşak yumuşak sonra gıdıklarını koklıcazz mis gibii walla kokusu burnuma geldi heee
off ya zamanı gelsede doğsalar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…