2009 Kasm Anneleri

ohh gez bakalım sen türbanlı mıydın gıı sankim ölee hatırlıyom
nası gircen denize haşemaylan mı

hee kapaluyun ben :1ninca: ama şu haşema kadar gıcık olduğum bişe daha yok yauw girmem ben onla bi yere bi gidek bakalım musait yerler bulursak gireruk hafta içi ya sakin yerler bulmak kolay olur heral duruma göre yane

off ya hamile kaldıgımızdan beri hersey cıkıo şimdi bide popom dan kan geldi sanırım hemoroidim de hortladııı off offfffffffffffff

nehircim korkma bende de olduydu iki hafta kadar önce buraya da baya dertlendiydim
ama 3-4 gün çıktı sonra kayboldu
bende kanama yoktu yalnız.
daha öncesinde de yoktu

ama aç karnına ılık bi bardak su üstüne kuru kayısı yedim sonra kahvaltı bolca sıvı tükettim habire su içtim tuvaletten çıkamıyodum artık düşün. sonra gece yatarken de normal kayısı yedim beni ishal yaptığını bildiğim her şeyi yedim içtim mesela süt beni ishal yapar bolca süt içtim
bide bol hareket lazımmış internetten de baktım o bölgeyi kuru tutun diyor ona da çok dikkat ettim tuvalette fazla oturmayın diyor, ıkınma sakın

geçmiş olsun cnm aklıma bişiler daha gelirse yazarım.

dr a dün söyledim o da ara ara çıkar hamileliğin bu aylarında normal dedi

benm de çok moralim bozlmuştu amaaan hamile kaldım ii ki başıma gelenlere bak die. bide karnımın sağ tarafında ağrı vardı o hafta, dr a rahim açılıyor dedi normalmiş.

istersen dr.a sor ben hemen aramıştım gelmene gerek yok kabız mısın demişti. sen de ara istersen

saol bitaenm gitcem zaten doktora sorcm yaaaa sanada gecmiş olsun canımcımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nehircim napalım hamilelikte normalmiş dr arada çıkar dedi dua edelim hamilelikten sonra klmasın bazıları kendiliğinden sonradan kayboluyormuş hamilelikte çıkanlar. tedavi ile uğraşmayalım bi de.

Geçmiş olsun Nehircim arkadaşlarında dediği gibi kayısı bol su tüket canım birde haşlama çorba yumuşak ılık şeyler iyi geliyor

bu burdan bi arkadasın oğluna yaptıgı oda ikeadan aldıklarıyla

Son düzenleme:
nehir gı çoçuk büyünce kendi çıkması için kenarlardan birirni çıkarabiliyormuşuz
ayy ne güsel bide yukarda da tutabiliyoz ya eğilmeden
peki o zaman altı boş olcek ya görüntü kötü olmaz dimi
germi ikeada kesin altına konulabilecek düzenyeci kutular da yapmışlardır
ay bi hevelendim bakem alcam hemen gidip yaww
bide parçalı oluy dimi bunlar arabaya sığar yani

az sabret ben sna bişe göstercem

ay canım ya bayıldım valla
sade şık tasarımlar
ben de ikeadan çok şey alırım
ayy şimdide bebiş için alcam ne güsel
beğendim kesin seninkinin aynından alacam oleyyyyyyyyyy beee

oda süper valla iştahım kabardı görünce bende mi alsam oğluşuma bişiler:) kocişi de iice kudurturmuşm:) zaten bugün limoniyiz
ikea da yok ki bura koçtaş da hoşuma gitmiyo pek

hee kapaluyun ben :1ninca: ama şu haşema kadar gıcık olduğum bişe daha yok yauw girmem ben onla bi yere bi gidek bakalım musait yerler bulursak gireruk hafta içi ya sakin yerler bulmak kolay olur heral duruma göre yane
kız bende çok sinir olurdum ama bi kere bi giydim o kaa rahatki şimdi hep giyerim walla sende denemediysen bi dene çok rahat edersin
kremli lilalı sanki daha mı hoş durur bilmem ki
bu burdan bi arkadasın oğluna yaptıgı oda ikeadan aldıklarıyla

off yaa ne güzel olmuş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
bende bölee görünce hewes ediyom ama nafileee :1no2:

hah aynen ben de ööle yapceem kitaplıkları diğer odaya transfer etcez bi çekyat atcaz odasına başta orda yatabülürüm sonra sıvışçam planlarım bu şekilde
hee gıı ben de gıcık oluyodum emmee trabzona gidince otelin önünde süper denizi görünce dayanamayıp aldım bi tane kimse de yoktu zatiii eşofman gibi bişee süper bi icatmış nan heç de yapışmıyoo normalde eşofman gibi giysen giyilcek yaanee
rahat rahatr girdim ooohh kaydirigubbakcemile2

benim yatak odam siyah beyaz mor karşımı da o bakımdan özellikle morlu bişey bulmam lazım
sizinde gitiğiniz yerlerde gözünüze çarparsa markasına bakarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…