ohh gez bakalım sen türbanlı mıydın gıı sankim ölee hatırlıyom
nası gircen denize haşemaylan mı
off ya hamile kaldıgımızdan beri hersey cıkıo şimdi bide popom dan kan geldi sanırım hemoroidim de hortladııı off offfffffffffffff
60*120 ölçülerde uyku setleri bulabilirim deymi
genelde 70*120 vardı sanırsam
nehircim korkma bende de olduydu iki hafta kadar önce buraya da baya dertlendiydim
ama 3-4 gün çıktı sonra kayboldu
bende kanama yoktu yalnız.
daha öncesinde de yoktu
ama aç karnına ılık bi bardak su üstüne kuru kayısı yedim sonra kahvaltı bolca sıvı tükettim habire su içtim tuvaletten çıkamıyodum artık düşün. sonra gece yatarken de normal kayısı yedim beni ishal yaptığını bildiğim her şeyi yedim içtim mesela süt beni ishal yapar bolca süt içtim
bide bol hareket lazımmış internetten de baktım o bölgeyi kuru tutun diyor ona da çok dikkat ettim tuvalette fazla oturmayın diyor, ıkınma sakın
geçmiş olsun cnm aklıma bişiler daha gelirse yazarım.
dr a dün söyledim o da ara ara çıkar hamileliğin bu aylarında normal dedi
benm de çok moralim bozlmuştu amaaan hamile kaldım ii ki başıma gelenlere bak die. bide karnımın sağ tarafında ağrı vardı o hafta, dr a rahim açılıyor dedi normalmiş.
istersen dr.a sor ben hemen aramıştım gelmene gerek yok kabız mısın demişti. sen de ara istersen
Geçmiş olsun Nehircim arkadaşlarında dediği gibi kayısı bol su tüket canım birde haşlama çorba yumuşak ılık şeyler iyi geliyor
nehir gı çoçuk büyünce kendi çıkması için kenarlardan birirni çıkarabiliyormuşuz
ayy ne güsel bide yukarda da tutabiliyoz ya eğilmeden
peki o zaman altı boş olcek ya görüntü kötü olmaz dimi
germi ikeada kesin altına konulabilecek düzenyeci kutular da yapmışlardır
ay bi hevelendim bakem alcam hemen gidip yaww
bide parçalı oluy dimi bunlar arabaya sığar yani
kız bende çok sinir olurdum ama bi kere bi giydim o kaa rahatki şimdi hep giyerim walla sende denemediysen bi dene çok rahat edersinhee kapaluyun ben :1ninca: ama şu haşema kadar gıcık olduğum bişe daha yok yauw girmem ben onla bi yere bi gidek bakalım musait yerler bulursak gireruk hafta içi ya sakin yerler bulmak kolay olur heral duruma göre yane
kremli lilalı sanki daha mı hoş durur bilmem ki
bu burdan bi arkadasın oğluna yaptıgı oda ikeadan aldıklarıyla
hah aynen ben de ööle yapceem kitaplıkları diğer odaya transfer etcez bi çekyat atcaz odasına başta orda yatabülürüm sonra sıvışçam planlarım bu şekildetuğba ben de oda yapmıcam bi tek karyolası var bebişin zaten bi de ikinci bir gardrobumuz vardı çalışma odamı bozup bebek odası haline getiriyorum karyolaya boşluk açtım kitaplıları diğer odalara dağıttım bir çekyat bıraktım odada sadece bi de tv vardı ona da dokunmadım:) mavi bi kitaplık da kaldı karyola mavi çünkü.
kiracıyım tayin çıkabilir belki die oda yapma gereği duymuyorum hiç
hee gıı ben de gıcık oluyodum emmee trabzona gidince otelin önünde süper denizi görünce dayanamayıp aldım bi tane kimse de yoktu zatiii eşofman gibi bişee süper bi icatmış nan heç de yapışmıyoo normalde eşofman gibi giysen giyilcek yaaneehee kapaluyun ben :1ninca: ama şu haşema kadar gıcık olduğum bişe daha yok yauw girmem ben onla bi yere bi gidek bakalım musait yerler bulursak gireruk hafta içi ya sakin yerler bulmak kolay olur heral duruma göre yane
hoşgeldin bebeğim yazan daha güzelll :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?