heee ben de öle diyodum senin gibiihade be :uhm: bak kartanesü de ii diiy aman ne bulem ya onla girceme girmmem daha ii diodum ben :1closedeyes:
ben dee zaten kociş kira diye heçbişey yapıştırtmıyooo :sinifsinif:yaa ben odaya hiç bişi yapmadan zart deyü beşik koycam ama bi iki rötuş lazım yaaaaaa
yemek yedim ,üstüne gezdim geldim kızlar...
bahçelideki tchibo ya gittim... bakındım biraz... alt değiştirme çantası küçük geldi biraz... ama pantolonları hoştu gerçekten...
krem-lila olan daha güzel geldi bana...
neler aldın bakalım zerenimzemuszemusyemek yedim ,üstüne gezdim geldim kızlar...
bahçelideki tchibo ya gittim... bakındım biraz... alt değiştirme çantası küçük geldi biraz... ama pantolonları hoştu gerçekten...
krem-lila olan daha güzel geldi bana...
ben geldim hatunlar saclarimdan kurtuldum zemuszemusacayip rahatladim
zeytünüm canim bende hosgeldin bebegin yazani begendim...digeri cok sade
selam kızlar kardeşim ameliyatta şimdii girmeden konuştk çok dua et abla bana dedii sulu gözl ben tutamadım kendimii korkma derken ameliyathane girerken annemle bbama gelmeyin demiş ben korkmuyorum inşş çok güzel geçerde sıkıntıları düzelirr
selam kızlar kardeşim ameliyatta şimdii girmeden konuştk çok dua et abla bana dedii sulu gözl ben tutamadım kendimii korkma derken ameliyathane girerken annemle bbama gelmeyin demiş ben korkmuyorum inşş çok güzel geçerde sıkıntıları düzelirr
canim allah saglik versin sifa versin kardesine, bu mübarek günün hürmetine edilen dualarin hürmetine sagligina kavussun insallah:Saruboceq:
canımmm allahım yardım etsin inş. düzelirselam kızlar kardeşim ameliyatta şimdii girmeden konuştk çok dua et abla bana dedii sulu gözl ben tutamadım kendimii korkma derken ameliyathane girerken annemle bbama gelmeyin demiş ben korkmuyorum inşş çok güzel geçerde sıkıntıları düzelirr
geçmiş olsun canım allah şifa versin ne rahatsızlığı vardı kardeşinin:uhm:
off ya hamile kaldıgımızdan beri hersey cıkıo şimdi bide popom dan kan geldi sanırım hemoroidim de hortladııı off offfffffffffffff
kandılınız mubarek olsun canım kasım annıslerım hepınızı cook sevıyorum ve koskocaman opuyorum sekerler...............
dadluslar nassınız bakalım
bende test sonuclarımı aldım yeni geldik
her zamanki gbi PLT seviyem sınırda cıkmıs
baska bir problem yok Allaha sükür
ortopedistte hiçbişeyin yok yasadıklarının hepsi normal dedi
birde babamın arkadasında bebek odası sorduk bize 500 e yapacak
istediğimiz gibi dolap büyüyen beşik ve camasırlık dolabı krem yaptırmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?