2009 Kasm Anneleri

karakız biz kitalıpkları yatak odasına aktardık entel olduk ayol:)

bende ilk 40 gün filan bebişin yanında yatarım diyorum kolaylık açısından sonra annem de yanımda olcak zaten.

oda da minnacık bişey, çok da bozmak istemiyorum düzenini, eşyaları nere koycaz yoksa..

kız bende çok sinir olurdum ama bi kere bi giydim o kaa rahatki şimdi hep giyerim walla sende denemediysen bi dene çok rahat edersin

kremli lilalı sanki daha mı hoş durur bilmem ki

evet nan aynen ben dee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hade be :uhm: bak kartanesü de ii diiy aman ne bulem ya onla girceme girmmem daha ii diodum ben :1closedeyes:

hee ben de ööle yapceem kitaplıkları diğer odaya aktaricüünn alkisalkisalkis

off ya hamile kaldıgımızdan beri hersey cıkıo şimdi bide popom dan kan geldi sanırım hemoroidim de hortladııı off offfffffffffffff
geçmiş olsun canım kabız olmamaya özen göster benimde doğumdan sonra oldu çok ıkınmaktan galibakaydirigubbakcemile3o zaman daha kötü yaaa

walla 40 gün yatarım diyorsun ama baksana bizim kerata hala bizim odada yatıyor şu gece uyanmaları bi bitseydi ayıracaktım yanımdan telsiz var ama gece güvenemiyorum kaydirigubbakcemile3

tubişim benim de gönlümden geçen cnm inşallah bulabirim

saol canımcımmmopuyorumnanaktan

COOLART Duvar Sticker Bebek Çocuk odası (st502), #18969164 Gittigidiyor.com

zeytin suraya bi bak beşiklerin dizaynına altı gözükmesin diosan bak bi fikirde burda

bu zeytün karusu yok ben hepsini bi araya toplayamda gelince baksın opuyorumnanaktan

yaa ben odaya hiç bişi yapmadan zart deyü beşik koycam ama bi iki rötuş lazım yaaaaaa

amannnn ben çok iş yapacamda koca popomu bi kaldırabilsem en tembeliniz ben çıktım valla hiç bir hazırlık falan birşey yapmıyorum bir çorap bile almadım bee oğluşuma
eneste çoktan hazırdı walla çeyizi herşeyi önceden almıştım

yemek yedim ,üstüne gezdim geldim kızlar...

bahçelideki tchibo ya gittim... bakındım biraz... alt değiştirme çantası küçük geldi biraz... ama pantolonları hoştu gerçekten...

krem-lila olan daha güzel geldi bana...

COOLART Duvar Sticker Bebek Çocuk odası (st502), #18969164 Gittigidiyor.com

zeytin suraya bi bak beşiklerin dizaynına altı gözükmesin diosan bak bi fikirde burda

süperler ya
evet bak alta doğru öle bişeyde yapınca daha da güsel görünüyo
aslında fırfır olayını pek beğenmem ama güsel durmuş
sticker olarakda cnm benim yatak odamda görmüşsündür
hani gül desenli sarmaşık var ya yatağımın başına ondan yaptım o yüzden sadece beşiğe sticherden kullanabilrim
ayy bi heveslendim bir an önce beşiği alıp süslemek istiyom yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…