2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım bence kremin yanına bi renk daha kattırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
allahım acil şifalar versin şu mubarek günde sağlığına kavuşur inş.canım:Saruboceq:
kandılınız mubarek olsun canım kasım annıslerım hepınızı cook sevıyorum ve koskocaman opuyorum sekerler...............
seninde kandilin mübarek olsun canım öpüldüüüünnnopuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan

cnm allah acil şifalar versinn :Saruboceq:

seninde cnmm opuyorumnanaktan

hadi geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
krem iyidir cnm her odaya uyar hemdee zemuszemus

sağol canım sen naptın bebişinizin odasını bittimi badananız

pembe veya lila olabilir diye düşündüm ama sadece krem olursa da kulplarını renkli yapıcam bakalım nasıl bişi cıkıcak ortaya

canım benim babişim mobilyacı zemuszemus
inegölde oturuyoruz yaa sanslıyım o yüzden
keske fotosunu cekseydim yaa

benimde eşim mobilyacı ben beğenicem eşim yapıcak şanslıyız hakikaten bi iki tane beğendim daha düşünüyoruz evim büyük olsa oda da yapardı neyse nasip ilerde büyük ev alırsak

pembe veya lila olabilir diye düşündüm ama sadece krem olursa da kulplarını renkli yapıcam bakalım nasıl bişi cıkıcak ortaya

enesin fıstık yeşili ve krem karışık onun için demiştim canısı çok hoş duruyor ama tabi en iyi karar senin canımcııımopuyorumnanaktan

benimde eşim mobilyacı ben beğenicem eşim yapıcak şanslıyız hakikaten bi iki tane beğendim daha düşünüyoruz evim büyük olsa oda da yapardı neyse nasip ilerde büyük ev alırsak

ohhhh ne güsel valla çok şanslısınkaydirigubbakcemile2

ben geçen sene enese dolap ve beşiği 650ye almıştım bu sene ne kadara alacağız bakaım cidden kenyanınki çok ucuzmuş beeeeee

benim de lila dolabım var iyiki de kız olmeş hee delikafadulden
beşikle şifonyer almayı düşünüyom bakalım daha hiç dolaşmadık bi sitelere gideceyük bi de arkadaşın amcası var ucuza yapıyomuş ona bakcezz

Allah bu mubarek günün hürmetine kardeşine şifasını werir inşallah:Saruboceq:
gözün aydın canım
500mü :1shok: bedava kızz :lepi:

şanslı gacılar sizi hihoyyyt

bende kayınwalıdeme gidiyom kıslarr görüşürük sonra öpüldünüss opuyorumnanaktan

kendi evinde oldugun zaman daha zevkine göre dösersin canım Allah en kısa zamanda onuda versin inş.
benimde babam imalat yapmıyo senelerdir
arkadasına yaptıracak

kısss bu aralar kayınvaliden yemek yapıp getirmiyor muu:roflol::roflol::roflol:

ayyy kızlar sızmışım nan kk nın başında :)) uyandım şinci soğuk meyve tabağı yaptım yiyom açılam deyü

evet canım bende duyunca inanamadım
cokta sık duruyodu :lepi:

ohhh sende dolaptan yırttın kıssss:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…