kandılınız mubarek olsun canım kasım annıslerım hepınızı cook sevıyorum ve koskocaman opuyorum sekerler...............
kenyaa bi beşik parası kızımmm süper vallaa
hoşgeldin canım bence kremin yanına bi renk daha kattırsan daha iyi olur diye düşünüyorumdadluslar nassınız bakalım
bende test sonuclarımı aldım yeni geldik
her zamanki gbi PLT seviyem sınırda cıkmıs
baska bir problem yok Allaha sükür
ortopedistte hiçbişeyin yok yasadıklarının hepsi normal dedi
birde babamın arkadasında bebek odası sorduk bize 500 e yapacak
istediğimiz gibi dolap büyüyen beşik ve camasırlık dolabı krem yaptırmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
allahım acil şifalar versin şu mubarek günde sağlığına kavuşur inş.canım:Saruboceq:saol canım Allah razı olsun
kardeşim 4 yaşında beyin kanaması geçirdii sağ tarafı felçliydi atlattı yürüdü terapiyle sonra merdivenden yuvarlandı kalçası kırıldı yanlış yapılan bi ameliyat yüzünden kaç kez ameliyat oldu şimdide hem testislerinde inmemiş bi çekirdek vardı onu indirdiler hemde kalça kasınıı yumuşatıcaklar daha iyi yürümesii için
seninde kandilin mübarek olsun canım öpüldüüüünnnopuyorumnanaktankandılınız mubarek olsun canım kasım annıslerım hepınızı cook sevıyorum ve koskocaman opuyorum sekerler...............
geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan
cnm allah acil şifalar versinn :Saruboceq:
seninde cnmm opuyorumnanaktan
hadi geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
krem iyidir cnm her odaya uyar hemdee zemuszemus
hoşgeldin canım bence kremin yanına bi renk daha kattırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
allahım acil şifalar versin şu mubarek günde sağlığına kavuşur inş.canım:Saruboceq:
seninde kandilin mübarek olsun canım öpüldüüüünnnopuyorumnanaktan
kenyaa bi beşik parası kızımmm süper vallaa
kenyacım bence fiyat süper krem hiç bir zaman eskimez
bide aksesuarlarını istediğin renge çevirirsin
sırf beyazda olabilir ikiside uyar cnm
canım benim babişim mobilyacı zemuszemus
inegölde oturuyoruz yaa sanslıyım o yüzden
keske fotosunu cekseydim yaa
pembe veya lila olabilir diye düşündüm ama sadece krem olursa da kulplarını renkli yapıcam bakalım nasıl bişi cıkıcak ortaya
benimde eşim mobilyacı ben beğenicem eşim yapıcak şanslıyız hakikaten bi iki tane beğendim daha düşünüyoruz evim büyük olsa oda da yapardı neyse nasip ilerde büyük ev alırsak
ben geçen sene enese dolap ve beşiği 650ye almıştım bu sene ne kadara alacağız bakaım cidden kenyanınki çok ucuzmuş beeeeee
Allah bu mubarek günün hürmetine kardeşine şifasını werir inşallah:Saruboceq:selam kızlar kardeşim ameliyatta şimdii girmeden konuştk çok dua et abla bana dedii sulu gözl ben tutamadım kendimii korkma derken ameliyathane girerken annemle bbama gelmeyin demiş ben korkmuyorum inşş çok güzel geçerde sıkıntıları düzelirr
gözün aydın canımdadluslar nassınız bakalım
bende test sonuclarımı aldım yeni geldik
her zamanki gbi PLT seviyem sınırda cıkmıs
baska bir problem yok Allaha sükür
ortopedistte hiçbişeyin yok yasadıklarının hepsi normal dedi
birde babamın arkadasında bebek odası sorduk bize 500 e yapacak
istediğimiz gibi dolap büyüyen beşik ve camasırlık dolabı krem yaptırmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
benimde eşim mobilyacı ben beğenicem eşim yapıcak şanslıyız hakikaten bi iki tane beğendim daha düşünüyoruz evim büyük olsa oda da yapardı neyse nasip ilerde büyük ev alırsak
Allah bu mubarek günün hürmetine kardeşine şifasını werir inşallah:Saruboceq:
gözün aydın canım
500mü :1shok: bedava kızz :lepi:
şanslı gacılar sizi hihoyyyt
bende kayınwalıdeme gidiyom kıslarr görüşürük sonra öpüldünüss opuyorumnanaktan
Allah bu mubarek günün hürmetine kardeşine şifasını werir inşallah:Saruboceq:
gözün aydın canım
500mü :1shok: bedava kızz :lepi:
şanslı gacılar sizi hihoyyyt
bende kayınwalıdeme gidiyom kıslarr görüşürük sonra öpüldünüss opuyorumnanaktan
benim de lila dolabım var iyiki de kız olmeş hee delikafadulden
beşikle şifonyer almayı düşünüyom bakalım daha hiç dolaşmadık bi sitelere gideceyük bi de arkadaşın amcası var ucuza yapıyomuş ona bakcezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?