2009 Kasm Anneleri

ya ben dilmuhla destna yı karıştırıyom he kı teyzen yanındaydı gitmiş

anaaaaaam nasıl karıştırıyon şekerim ben vana geldim ya gürültülü patırtılıkaydirigubbakcemile3
he yanımdaydı 15 gündür gitti bugün.ama hamilelikten galiba ay o torunu beni deli etti.hiç ama hiç laf anlamıyo.özelliklemi yapıyo diye düşünmeye başlamıştım.ay kasık ağrım vardı doktora gittik teyzem bende gelcem dedi geldiler.o çocuk ben gitcem sıkıldım bilmem ne ayyyyyy diyorumki dur bak ben hasta oldum ya biraz sabret.yok sıkıldım diyo duruyo.deli oldum.istanbula gidelim diye ağlıyo.bu çocuk 10 yaşında bu arada minikte değil.

kızlar ben gidem biraz tv izleyem bari.sonra gene gelceeeeem.net açık gelince okurum bakem ne dedikodu yaptınız

amaaann kıyamam kızz ama ne yap ne et gelsin senlen.yanlız başına zor olur tatlım.

valla bende özledim kızzzzzz.teyzem burdaydı bu sabah gitti.anam bi torun var beni ve kocişi deli etti.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hadi yaaa :sinifsinif: amaan kıyamam cnm sözde alıştırmaya geldiler,dahamı deli oldun...

ben çıkam adamım geldi yemek yiyelim açlıktan midem kavruluyor

hadi cnm afiyet olsuunn opuyorumnanaktan

bende kaçtım canlarr opuyorumnanaktan

aman sorma yaa.
neyse şeker güle güleeeeee

kızlar herkesın kandili mübarek olsun.Rabbım ettiğiniz dualrı kabul etsın burdan bizim kasım analarının kutlamış olimmm...
nasılsınız bakalım bi terslık yok demııı...ya çok sıcak burası yettiii yaww artıkkk

port bebeyi kullanıpta memnun olmayan kimse yok hatunlar tavsiye edio herkes ablam bebiş 7.ayına geldi tosuncuk artık içine sığmıcak hale gelince geldiğinde bana bıraktı çok kullanışlı didi

cerincim portbebe bu çok hafif hani içine bebişi koyuyon battaniyeye falan sarıp koyabiliyon o dimi.eğer oysa ben ondan almadım ya ben anakucağı aldım hemde araba koltuğu olarak kullanırım dedim.port bebe buranın soğuğunda bebişimi korumaz dediiiiiiiiiiim

dilmuhcum valla çoçuğu battaniyeye sar sarmala at içine bence güzel bişi ama tabi tercih meselesi çocuğu olan hatunlar hep tavsiye ediolarda o bakımdan ablamda çok memnundu ben onunkini alıcam kısmetse

dilmuhcum valla çoçuğu battaniyeye sar sarmala at içine bence güzel bişi ama tabi tercih meselesi çocuğu olan hatunlar hep tavsiye ediolarda o bakımdan ablamda çok memnundu ben onunkini alıcam kısmetse

bende düşündümki burda havalar çoooook soğuk oluyomuş kar falan çok oluyomuş el kadar bebişle çıkamam biyere.e çıkıncada ana kucağına koyarım oldu bitti.gerçi biliyom onları kullanışlı ama burda pek kullanışlı olmaz sanki.kız istanbulda kışmı var.geçen sene bi kere kar yağdı oda tutmadı bile.

gı nehir senden kıskanıp bende başladım patiğe bakem nasıl olceeeeeek.ay can sıkıntısına bire bir ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…