ya ben dilmuhla destna yı karıştırıyom he kı teyzen yanındaydı gitmiş
şimdi düşünüyom sabah uyanacam 8 gibi birde ben aç ona kahvaltı hazırlayacam sinirlerim gerilecek aman o gelmesin beni iyice sinir eder
ay benim adam beni deli etti sabah bana diyor sen git dok ben sonra geleyim bende kızdım sonradan niye geliyon ki diye bu günde diyo yarın nasıl gececek 4 saat yine kızdım sıkıntıyı çeken ben sıkılan sen git gelme dedim yanıma bazen deli ediyorlar insanı ya öfklava:
valla bende özledim kızzzzzz.teyzem burdaydı bu sabah gitti.anam bi torun var beni ve kocişi deli etti.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben çıkam adamım geldi yemek yiyelim açlıktan midem kavruluyor
amaaann kıyamam kızz ama ne yap ne et gelsin senlen.yanlız başına zor olur tatlım.
hadi yaaa :sinifsinif: amaan kıyamam cnm sözde alıştırmaya geldiler,dahamı deli oldun...
hadi cnm afiyet olsuunn opuyorumnanaktan
bende kaçtım canlarr opuyorumnanaktan
yarem yok sanmıyorum kk nın diğer topiklerinde okumuştum sonuçta ana kucağına koyuyoruz yada oto koltuğuna bu onlardan daha rahat bi bakın inceleyin isterseniz, ben araba kullanmayı bilmiyorum böyle bi şeye ihtiyacım var çocuğu hep kucağımda taşıyamam ya, bebek arabası da kışın ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum eşim de akşamın bi vakti geliyo bazen gece 10u buluyor gelmesi evde hep yalnızım.
oldukça rahat aslında, kullananlar da memnun.
ben kullanışlı olduğuna inanmıyom gene en iyisi bebek arabası ne o bebekten ağır portbebe
kızlar cerin çıldırmışşş
kendini kadife tulum cennetinin içinde bulmuşş hemi de 12.5 liraaaa kaydirigubbakcemile3
bu kız daha oda moda kurmadan paraları bitirecek naan
ben geldim fakat son derece kızgın mutsuz ve sinirliyim nie oldugunu bilmiorum sadece ağlıyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
dilmuhcum valla çoçuğu battaniyeye sar sarmala at içine bence güzel bişi ama tabi tercih meselesi çocuğu olan hatunlar hep tavsiye ediolarda o bakımdan ablamda çok memnundu ben onunkini alıcam kısmetse
aa fındığım noldu sanaaaaa :teselli:
gecti cnmmmopuyorumnanaktan
gı nehir senden kıskanıp bende başladım patiğe bakem nasıl olceeeeeek.ay can sıkıntısına bire bir ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?