2009 Kasm Anneleri

kız okuyup avatardaki göbüşüne mi üflesem acaba nan :roflol: :roflol:
bak şaka maka hamile kadına hemencik nazar değermiş zattın
sen bi bardak su al eline besmele çek oku 7 ayetel kursi 3 felak 3 nas 3ihlas 1 fatiha falan sorada o suyu bi güzel iççç bi de kalk camdan dışarı bak ki camdan gitsin der annem :içelim:
arada bunu yapmak lazım yawruumm

ayy neyse kızlar çene çalmiyam ben daha fazla kızlar cicişleri merak eder deyü zıpladım geldim ama gamsızlar piyasada yokkkk :dilcikar:
gerçi anacım biloyolar ne kaaa zewkli karuyum merak etmiyler bile naniknanik
hadi ben kaçtım ecük bişiler okuyam da dua edem inşallhhhh

gülüüm zevkine güvenim sonsuzz yaaavvv :lepi:
anacııım hala bitmediki evin işi yavvv mafoldumbenmafoldumben dersinki bi oda boyandı ama ev haklandı :sinifsinif::sinifsinif:
perdesini ütüledim taktık sonundaa zemuszemus
şimdikte duşa gidiyom hem abdestte almada okuyam bende eccük bebişlerimiz için hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq:

yappam cnm saoll

ay gızlar ya ben bi tık nefes oldumki sormayın gı anaaam kuran okurkene nefes nefese okudum sanki engelli koşudayım töbee bu kaa normalmi acep ben şu doktora bi soram yauww sanke 9 aylık karuyum dıkanıyom bee

az gidem tv seyredem sonra gelem gene.avrupa yakası başlayacaktı onu izleyem bari.laptopta kocişte ben böyle sandalyede anam ağladı yaaaaaa

namazımı kıldım dular ettik hepiniz içinde
kuş gibi uçuyorum şincik
ayy içime bir huzur kapladı valla
umarım herkesin duaları kabul olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…