2009 Kasm Anneleri

mavişim bende önceden bilmiyodum arkadaşlar sölediler tatile gittiğini
tatile nereye gittin bakim
bizler ne yapalım geyik yaptık durduk valla
ayy senin göbüşünde büyümüştür tatil dönüşü
fotonu çekde görek gıı

büyüdü teyzesi kocaman olduk yani bana göre tekmelerde sert sert geliyor maaşallah koyacam fotolarıda.akçaya gittik yazlık var cnm orda.beşikte var tatlım iste ölçüsüne göre örtüsü kenarlarını kapatcaz cibinlik falan yapılcak..onlarda kayınvalidem gelsinde o yaptırcak oda şimdi yazlıkta 1 ay sonrada onları yaptırırız bizde eylül sonu gibi odaya bakalım alalım diyoruz.oncak oda havalanıp içine örtü diktircem kıyafetleri yıkanıp ütüleyecez ancak ekime bir şey kalmasın diyorum ne olur ne olmaz..rabbim hayırlısınız versin...rabbim saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin..

kızlar kandiliniz mübarek olsun..

arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle

mavişim valla ne şanslısın yaaa bunları duydukça nasıl seviniyorum benim sadece annemler alır eksiklerimi babannemiz sağolsun hiçbir şey almaz yaaa ben bile bi kıyafet görsem akrabalarımdan kimin çocuğu varsa alırım o torununa almaz
kızlar yogundum bugün giremedim kk ye hepinizin kandili mübarek olsun a.s.

hoşgeldin kısss özlettin valla seninde kandilin mübarek olsun dadluuummopuyorumnanaktan

arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle

aynen benimde öyle canım yaa hep kasıklarımda hissediyorum
gelecek hafta dr.a gidince soracağım bende

ben geldim fakat son derece kızgın mutsuz ve sinirliyim nie oldugunu bilmiorum sadece ağlıyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

nbr kızlar.kız itek doktora gitsene bacım ne duruyon.ayyyyy inşallah bütün bebişler tam zamanında gelir.ben çok korkuyom erken gelcek diye

ben geldim fakat son derece kızgın mutsuz ve sinirliyim nie oldugunu bilmiorum sadece ağlıyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne oldu kuzum yaaaa bak korkuttun şimcik beni haaa birşey olmadı hastanede dimi:teselli:
nbr kızlar.kız itek doktora gitsene bacım ne duruyon.ayyyyy inşallah bütün bebişler tam zamanında gelir.ben çok korkuyom erken gelcek diye

haftaya randevum vr işte gideceğim öyle acillik birşeyim yokta bazen kasılmaların olması korkutuyor çok mu erken diye

banada olur ya sebebsiz yere eşime küserim konuşmam ne bileyim gebelikten olsa gerek ne olur bana bu gün dua edin yarın tekrar dok gidecem bu defa 100 yapılacak

ne oldu kuzum yaaaa bak korkuttun şimcik beni haaa birşey olmadı hastanede dimi:teselli:

haftaya randevum vr işte gideceğim öyle acillik birşeyim yokta bazen kasılmaların olması korkutuyor çok mu erken diye

gıııı nehir neyin var şekerim.bitirdinmi minik patiğinizi.

niye oldugunu bilmiyosun banada olmustu gecen gün ama ufakta olsa nedeni vardı
doktora gittiniz mi canım

ya kızlar anlatamam okadar gerginimki hani birini öldürsem of demiycem ağlayıp duruom az kalsın yolda gelirken böle birini boğacaktım durduk yere sinirim bi anda gerildi gecmiodaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

doktora gittim önemli bişe değil dedi bi merhem verdi kullancam onu bile alamadım gidip sinirimden klava:klava:

patikin biri bitti bebiş hazırlıkları kısmanda duruo resmi iknciyede basldım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…