kızlar yogundum bugün giremedim kk ye hepinizin kandili mübarek olsun a.s.
oo hazırlıklar tam gaz maaşallah valla ben bir çorap dahi almadan kuzumun eşyaları tamamlanacak bu gidişle..yine bir sürü eşya almışlar görümcem kayınvalidem bende alt alt açma patikli alt bir iki tane kıyafet ve ıvır zıvır alacaz kişisel bakım cihaz tarzı aletler falan bebk arabası bile var..bir ara resimlerini koyacam kısmet olursa..
mavişim valla ne şanslısın yaaa bunları duydukça nasıl seviniyorum benim sadece annemler alır eksiklerimi babannemiz sağolsun hiçbir şey almaz yaaa ben bile bi kıyafet görsem akrabalarımdan kimin çocuğu varsa alırım o torununa almazbüyüdü teyzesi kocaman olduk yani bana göre tekmelerde sert sert geliyor maaşallah koyacam fotolarıda.akçaya gittik yazlık var cnm orda.beşikte var tatlım iste ölçüsüne göre örtüsü kenarlarını kapatcaz cibinlik falan yapılcak..onlarda kayınvalidem gelsinde o yaptırcak oda şimdi yazlıkta 1 ay sonrada onları yaptırırız bizde eylül sonu gibi odaya bakalım alalım diyoruz.oncak oda havalanıp içine örtü diktircem kıyafetleri yıkanıp ütüleyecez ancak ekime bir şey kalmasın diyorum ne olur ne olmaz..rabbim hayırlısınız versin...rabbim saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin..
kızlar kandiliniz mübarek olsun..
kızlar yogundum bugün giremedim kk ye hepinizin kandili mübarek olsun a.s.
arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle
arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle
bende sizi özledım kızlar basımdaydım nan :jeyyar: :jeyyar: çalıştum yaniii
ben geldim fakat son derece kızgın mutsuz ve sinirliyim nie oldugunu bilmiorum sadece ağlıyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne oldu kuzum yaaaa bak korkuttun şimcik beni haaa birşey olmadı hastanede dimi:teselli:ben geldim fakat son derece kızgın mutsuz ve sinirliyim nie oldugunu bilmiorum sadece ağlıyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
nbr kızlar.kız itek doktora gitsene bacım ne duruyon.ayyyyy inşallah bütün bebişler tam zamanında gelir.ben çok korkuyom erken gelcek diye
ben geldim fakat son derece kızgın mutsuz ve sinirliyim nie oldugunu bilmiorum sadece ağlıyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne oldu kız benimde canım sıkkın şeker yüksek çıktı
ne oldu kız benimde canım sıkkın şeker yüksek çıktı
ne oldu kuzum yaaaa bak korkuttun şimcik beni haaa birşey olmadı hastanede dimi:teselli:
haftaya randevum vr işte gideceğim öyle acillik birşeyim yokta bazen kasılmaların olması korkutuyor çok mu erken diye
gıııı nehir neyin var şekerim.bitirdinmi minik patiğinizi.
niye oldugunu bilmiyosun banada olmustu gecen gün ama ufakta olsa nedeni vardı
doktora gittiniz mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?