2009 Kasm Anneleri

banada olur ya sebebsiz yere eşime küserim konuşmam ne bileyim gebelikten olsa gerek ne olur bana bu gün dua edin yarın tekrar dok gidecem bu defa 100 yapılacak

canım sıkma canını.benimkide yüksek çıkmıştı.geçen hafta 100lük yaptırdık çok şükür normal çıktı.tek zorluk 100lük yükleme biraz uzun sürüyo.

ay çok şeker olmuşşşşşşş.gıııı bendede oluyo saçma sapan bi gerginlik.gebelikten kaynaklanıyo.

saol canım becereblmişim yani patiği :kedi:şimdi yavas yavas sakinliom kocişiminde kalbini kırdım odan da özürdileyem az sakinleyemde adamı kovdum yanımdan durduk yere

nehircim zaten ne çekiyosa bu adamlar çekiyo.biz hamileyiz diye yapıyoz kaprisimizi onlara,ay onlar kime yapsın kapriiiiiiiis.yazık adamlara

dilmuh gerçekten sanada mı 100 yapıldı ay içimi rahatlattın bu arada kandiliniz kutlu olsaun

canım benim ilki 176 cıktı banada 100 lük yapıldı normal cıktı ama 100 lüğe 12 saat aclıkla gidiosun zemuszemus

nehircim zaten ne çekiyosa bu adamlar çekiyo.biz hamileyiz diye yapıyoz kaprisimizi onlara,ay onlar kime yapsın kapriiiiiiiis.yazık adamlara

demi yaaa sormaaa opuyorumnanaktan allah basımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

dilmuh gerçekten sanada mı 100 yapıldı ay içimi rahatlattın bu arada kandiliniz kutlu olsaun

seninde kutlu olsun canım.
banada geçen hafta yapıldı 100lük işte.dediğim gibi tek zorluğu çok uzun sürüyo.bide beş kere falan kan alıyolar.her saat başı.o içtiğimiz ilacın iki katını içip her saat kan veriyoz aç karnına.100lükte aç olmak çok önemliymiş.aman ya sıkma canını şeker çıksa bile biraz diyetle halloluyo.ben sadece çikolata yiyemeyeceğim diye sıkıntı yapmıştım

ay benim adam beni deli etti sabah bana diyor sen git dok ben sonra geleyim bende kızdım sonradan niye geliyon ki diye bu günde diyo yarın nasıl gececek 4 saat yine kızdım sıkıntıyı çeken ben sıkılan sen git gelme dedim yanıma bazen deli ediyorlar insanı ya öfklava:

dilmuh nbr cnmm özledim kızzz Şeniz
nasılsın?

valla bende özledim kızzzzzz.teyzem burdaydı bu sabah gitti.anam bi torun var beni ve kocişi deli etti.
canım benim ilki 176 cıktı banada 100 lük yapıldı normal cıktı ama 100 lüğe 12 saat aclıkla gidiosun zemuszemus

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ay yüreğime su serptiniz sizlerde olmasanız

canım zaten tatlı türü şeyler yiyen biri dedğilim

kııııız onlar ne anlasın bizim ne çektiğimizi.benim kocişte gece nöbetinden çıkmıştı gittik şeker yüklemesine ben aç o aç perişan olduk.

kııııız onlar ne anlasın bizim ne çektiğimizi.benim kocişte gece nöbetinden çıkmıştı gittik şeker yüklemesine ben aç o aç perişan olduk.

şimdi düşünüyom sabah uyanacam 8 gibi birde ben aç ona kahvaltı hazırlayacam sinirlerim gerilecek aman o gelmesin beni iyice sinir eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…