2009 Kasm Anneleri

nan zeytin bütün ayların analarına söledinmi nan kızıma isim arıom diee ela koy gitsin olmadı ela pınar ohhh

canım oğluşun odasını bitirdinizmi.ya ben daha beşiğini kurdurmadım.
iyigeceler canııım

iii geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay alemsin valla.ben bilsem heralde heran heryerde konuşurum gıııııı.

kızz burda zaten heryer turist,komsular felanda var zemuszemus
bana selam veriy komsu nbr diyiyy ben utanıyom ingilizce demeyeee :roflol::roflol:
ne bilem kendimi komik hissediyomm :roflol::roflol: delümüyüm nan benn :roflol::roflol:

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüdelikafadulden

canım oğluşun odasını bitirdinizmi.ya ben daha beşiğini kurdurmadım.
iyigeceler canııım

canım benim sadece badana işimiz bittii zemuszemus
odamız haftaya cuma geliyo kısmetsee :Saruboceq:
kursana sen artık beşiği ne bekliyon yaavv
iii geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceleerr gülüümmmmmmm opuyorumnanaktan

canım benim sadece badana işimiz bittii zemuszemus
odamız haftaya cuma geliyo kısmetsee :Saruboceq:
kursana sen artık beşiği ne bekliyon yaavv

iyi geceleerr gülüümmmmmmm opuyorumnanaktan

ya bacım şimdi bu beşik büyük ya ve ben ilk aylar bizim odada olsun istiyorum ev büyük duymazsam çocuğu falan.şimdi kursam bizim odada kalabalık olurmuki.ya ne etsem bilemedim.bebişin ilk aylarda başka odada yatmasınıda istemiyom duymam diye çok korkuyom biraz ağırda uykum

günaydın fıstıklaaaar
ceriiiinnn süper nan tulumlar bayıldım vallaaa kaydirigubbakcemile5

günaydınnn

dün port bebe zararlı demişsiniz de ben hiç duymamıştım kızlar, ben de çevremdeki herkestn çok kullanışlı diye duymuştum herkes memnundu; hafifçecik bi şey, anakucağı gibi yada oto koltuğu gibi ağır değil, araba kullanamayan anneler için ideal; benim ehliyetim yok, kocam da işten geç geliyor, bebek arabsı alsam kullanamam henüz, yollar berbat, oto koltuğu çk ağır geliyor; tek çaremdi yani, kanguru da 1,5 aylık olmadan kullanılamıyor.

dilmuh, cnm ben beşiği başka odaya koyucam büyük bizimkisi de; ama bebeğin odasına bi çekyatta yatıcam en azından 40 gün

bide ben internette bişey gördüm çok hoşuma gitti onu alıp yatak odasına koyabilirim sleeper diyorlarmış ama ben dondolino diye baktım kraftın filan da var mama sandalyesi özünde, ama ufacıkken daha bebeği yatırabiliyorsun mama sandalyesi sonuna kadar yatıyormuş üstelik uzaktan kumandalısı da var istersen ayarlayıp sallayabiliyorsun tekerlekli olduğu için de her odaya kolayca taşınıyormuş.
ileride de mama sandalyesi olarak kullanabilirim
gene de ilk 40 gün çocuğun odasında yatıcaz sonra da dondolinoda yatak odasında yatırabilirim diyorum

isterseniz düşünün bu da bir alternatif ne kadar yer kaplar ki ufak bişey çünkü..

ay gızlar ya ben bi tık nefes oldumki sormayın gı anaaam kuran okurkene nefes nefese okudum sanki engelli koşudayım töbee bu kaa normalmi acep ben şu doktora bi soram yauww sanke 9 aylık karuyum dıkanıyom bee

yok kız bende de oluyo... oturduğum yerde nefesim yetmiyo.. etrafımdakilerde bu kadına ne oldu diye bakıyolar öööle.... bebek büyüyo yaa diyaframa baskı yapıyo heral...

zararlı demedim ama zararlı olduğunu duydum dedim.gerçekten zararlımı değil mi bilemiyorum..... ama gerçekten çok kullanılan bişey etrafımda sıkça görüyorum... arabası olmayan biri için zaten küçücük bebeği taşımanın daha kolay bi yolu yok gibi...

aseba+, sekercik, tugbArif günaydınnn kıss az önce beratefe de vardı ne re gitti acabaa hatunu gören cennetlikk oluyy

günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:

günaydın kuzummm naber nann ? ayyy o tulumları ben de çok beğendim kıss
kartanesi sen bebek arabası v s. alışverişlerini ne zaman yapcan ?
ebişimm ben bebek arabasını şimdi düşünmüyorum yaa ama araba koltuğu alcam chiccodan 0-18 kg var onu düşünüyoz acityde görmüştük oralara bakarız bi de optimuma bakarız outlet ya oralar
bi şu taşıma olayında kararsız kaldım hastaneye mastaneye giderken neyde taşıcaz bebişi ana kucağı gibi bişey mi alsam o da ağır mı olur falan diye kararsızım
bi de ev için ana kucağı alınacak o ev için olanı aynı zamanda taşınandan mı olsa işte böle kafam karışık
senle gidebülürük nan optimuma falan izne ayrılınca çok mu geç olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…