kızlaar ben yatıyorum artıkın,çok yoruldum bugün yaaa :sinifsinif:
allahtan annem vardı yoksam geberirdim o varken bu kadar yoruldum :sinifsinif::sinifsinif:
ama değdi yaaa oğluşumun odası süper olduu :lepi:
şimdik yatayımm,dinleneyimm,benim bambam oğlum karnımı delmeden uzanayım kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptümm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlaar ben yatıyorum artıkın,çok yoruldum bugün yaaa :sinifsinif:
allahtan annem vardı yoksam geberirdim o varken bu kadar yoruldum :sinifsinif::sinifsinif:
ama değdi yaaa oğluşumun odası süper olduu :lepi:
şimdik yatayımm,dinleneyimm,benim bambam oğlum karnımı delmeden uzanayım kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptümm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay alemsin valla.ben bilsem heralde heran heryerde konuşurum gıııııı.
kızz burda zaten heryer turist,komsular felanda var zemuszemus
bana selam veriy komsu nbr diyiyy ben utanıyom ingilizce demeyeee :roflol::roflol:
ne bilem kendimi komik hissediyomm :roflol::roflol: delümüyüm nan benn :roflol::roflol:
canım oğluşun odasını bitirdinizmi.ya ben daha beşiğini kurdurmadım.
iyigeceler canııım
iii geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüdelikafadulden
canım benim sadece badana işimiz bittii zemuszemus
odamız haftaya cuma geliyo kısmetsee :Saruboceq:
kursana sen artık beşiği ne bekliyon yaavv
iyi geceleerr gülüümmmmmmm opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklaaaar
ceriiiinnn süper nan tulumlar bayıldım vallaaa kaydirigubbakcemile5
günaydın kuzummm naber nann ? ayyy o tulumları ben de çok beğendim kıssgünaydın fıstıklaaaar
ceriiiinnn süper nan tulumlar bayıldım vallaaa kaydirigubbakcemile5
ay gızlar ya ben bi tık nefes oldumki sormayın gı anaaam kuran okurkene nefes nefese okudum sanki engelli koşudayım töbee bu kaa normalmi acep ben şu doktora bi soram yauww sanke 9 aylık karuyum dıkanıyom bee
günaydınnn
dün port bebe zararlı demişsiniz de ben hiç duymamıştım kızlar, ben de çevremdeki herkestn çok kullanışlı diye duymuştum herkes memnundu; hafifçecik bi şey, anakucağı gibi yada oto koltuğu gibi ağır değil, araba kullanamayan anneler için ideal; benim ehliyetim yok, kocam da işten geç geliyor, bebek arabsı alsam kullanamam henüz, yollar berbat, oto koltuğu çk ağır geliyor; tek çaremdi yani, kanguru da 1,5 aylık olmadan kullanılamıyor.
dilmuh, cnm ben beşiği başka odaya koyucam büyük bizimkisi de; ama bebeğin odasına bi çekyatta yatıcam en azından 40 gün
bide ben internette bişey gördüm çok hoşuma gitti onu alıp yatak odasına koyabilirim sleeper diyorlarmış ama ben dondolino diye baktım kraftın filan da var mama sandalyesi özünde, ama ufacıkken daha bebeği yatırabiliyorsun mama sandalyesi sonuna kadar yatıyormuş üstelik uzaktan kumandalısı da var istersen ayarlayıp sallayabiliyorsun tekerlekli olduğu için de her odaya kolayca taşınıyormuş.
ileride de mama sandalyesi olarak kullanabilirim
gene de ilk 40 gün çocuğun odasında yatıcaz sonra da dondolinoda yatak odasında yatırabilirim diyorum
isterseniz düşünün bu da bir alternatif ne kadar yer kaplar ki ufak bişey çünkü..
günaydın canım naber ?günaydın kızlar a.s.
günaydın canım naber ?
ebişimm ben bebek arabasını şimdi düşünmüyorum yaa ama araba koltuğu alcam chiccodan 0-18 kg var onu düşünüyoz acityde görmüştük oralara bakarız bi de optimuma bakarız outlet ya oralargünaydın kuzummm naber nann ? ayyy o tulumları ben de çok beğendim kıss
kartanesi sen bebek arabası v s. alışverişlerini ne zaman yapcan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?