2009 Kasm Anneleri

canım benim evde genç odası var ve park yatakta 3-4 yaşına kadar bile yatabiliyo
o yüzden park yatak almayı düşünüyorum

sepeti gündüzleri oturma odasına koyacağım biri gelse bile bebiş içinde yatar diye
biz yiğenimde öle yapmıştık çok rahattı çok kalabalıkta da odasına alıyoduk
ve sepeti istediğin yere götürebilyosun
ama dondolino eğer yatak olunca şıksa ondan da alabilirm gidip yakından bakmak lazım

ben park yatak alıp odama koyacağım odam çok dar değil sığar
daha sonrada genç odası dışında boş odam var oraya yatırrım bebiş olmazsa

Günaydın, sabah sabah yine tepemin tası attı, dün sabah 9:30 gibi eşimin t-shirtlerini makineye atmıstım yıkansın diye, ama makineyi calıstırdıktan yarım saat sonra elektrik kesilmisti. Bütün gün 20 defa denedim olmadı. Gece 1.30 a kadar bekledim, makine calısmadı. Yattım bu sabah 5 te kalktım çalıştırayım diye yine yok elektrik 5:30 da geldi. Neyse calıstırdım. Ama tabii o kadar saat sonra makine bitince birde baktım ki bütün t shirtlerin renkleri birbirlerine girmiş. Çoooooook sinirlendim cooooookkkk.....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnn tatlışlarrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aseba oh maaşallah evin kaç oda senin:)
şaka bi yana herkes kendine uyanı yapar, haklısın sen de öyle yap o zaman.

ama biri baksın şu dondy'e... bize de ayrıntılı anlatsın

mart valla üzüldüm cnm ama sinirlenmemeye çalış

bak benim ufaklık önceki akşam bbasına kızdım die beni uyutmadı sbaha kadar tekmeledi dün akşam barıştık babasıyla sarılıp uyuduk çıtını çıkarmadı valla sabah tekmeledi gene az değil bunlar anlıyolar her şeyden..

bu arada bugün 6. ayımızı tamamladık....hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kalan 3 ayımızı da tamamlamak nasip olsun inşallah:Saruboceq:

günaydın canım ya sinir olmamak elde değil ama çok yıpratma kendini olan olmuş nasıl olsa gezmelik kıyafetlermiydi keşke elektrik gidince çıkarıp alsaydın kapağı açılmıyo mu elektrik gidince

günaydın cancan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııınnn
geçende benim başıma bölee bişey gelmişti gerçekten sinir bozucuu :sinifsinif:
günaydın dadlum yola çıkmadınız mı daha

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
sizler nasılsınız neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…