canım benim evde genç odası var ve park yatakta 3-4 yaşına kadar bile yatabiliyoben genellikle kullanışlı ve avantjlı şeyler almaya çalışıyorum sepet çok ufak olur kısa süre kullanılır diye dondolino, park yatak yerine de büyüyen karyola aldım/ alacağım.
herkesin fikri başka tabii, evlerimizin durumuna göre almaya çalışıyoruz ama mama sandalyesi normalde hiç düşünmüyordum sadece bu ürün çok mantıklı geldi bana. kk dan da onay çıkınca:)
sepeti gündüzleri oturma odasına koyacağım biri gelse bile bebiş içinde yatar diyecanım sepet almaktansa sadece bunu alsan dahai iyi gibi...doğumdan 6 aya kadar uyutuluyormuş bebek içinde... sonra ana kucağı olarak kullanırız... sonra da mama sandealyesi olarak... bana kullanışlı geldi ama beşik halini göremedim bi türlü...
zaten önemli olan ilk 6 ay değil mi bizim derdimiz de yatak odalarının dar, bebek odalarının bize yatmak için uygun olmaması. bebek yanımızda olsun ama yatak odasında yatalım diyoruz hepimiz. o halde en mantıklı ürün de bu.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım
canım, ben de kk da bir topic açmıştı arkadaşlardan biri orda gördüm beğendim çok; o çok övmüştü de aşağıya linki kopyalıycam kendiniz okuyun isterseniz, yatak olarak ilk zamanlar çok kullanmış:)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ni-hamileler-bebislere-aldigimiz-esyalar.html
Günaydın, sabah sabah yine tepemin tası attı, dün sabah 9:30 gibi eşimin t-shirtlerini makineye atmıstım yıkansın diye, ama makineyi calıstırdıktan yarım saat sonra elektrik kesilmisti. Bütün gün 20 defa denedim olmadı. Gece 1.30 a kadar bekledim, makine calısmadı. Yattım bu sabah 5 te kalktım çalıştırayım diye yine yok elektrik 5:30 da geldi. Neyse calıstırdım. Ama tabii o kadar saat sonra makine bitince birde baktım ki bütün t shirtlerin renkleri birbirlerine girmiş. Çoooooook sinirlendim cooooookkkk.....
günaydınnnn tatlışlarrrrrr
şimdi baktım o topicee ayy biraz daha paylaşım yapsalarmış yaa iyi bi topicmiş
şimdi baktım o topicee ayy biraz daha paylaşım yapsalarmış yaa iyi bi topicmiş
günaydın canım ya sinir olmamak elde değil ama çok yıpratma kendini olan olmuş nasıl olsa gezmelik kıyafetlermiydi keşke elektrik gidince çıkarıp alsaydın kapağı açılmıyo mu elektrik gidinceGünaydın, sabah sabah yine tepemin tası attı, dün sabah 9:30 gibi eşimin t-shirtlerini makineye atmıstım yıkansın diye, ama makineyi calıstırdıktan yarım saat sonra elektrik kesilmisti. Bütün gün 20 defa denedim olmadı. Gece 1.30 a kadar bekledim, makine calısmadı. Yattım bu sabah 5 te kalktım çalıştırayım diye yine yok elektrik 5:30 da geldi. Neyse calıstırdım. Ama tabii o kadar saat sonra makine bitince birde baktım ki bütün t shirtlerin renkleri birbirlerine girmiş. Çoooooook sinirlendim cooooookkkk.....
günaydın cancangünaydınnnn tatlışlarrrrrr
günaydın fıstıklaaaar
ceriiiinnn süper nan tulumlar bayıldım vallaaa kaydirigubbakcemile5
günaydııınnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçende benim başıma bölee bişey gelmişti gerçekten sinir bozucuu :sinifsinif:Günaydın, sabah sabah yine tepemin tası attı, dün sabah 9:30 gibi eşimin t-shirtlerini makineye atmıstım yıkansın diye, ama makineyi calıstırdıktan yarım saat sonra elektrik kesilmisti. Bütün gün 20 defa denedim olmadı. Gece 1.30 a kadar bekledim, makine calısmadı. Yattım bu sabah 5 te kalktım çalıştırayım diye yine yok elektrik 5:30 da geldi. Neyse calıstırdım. Ama tabii o kadar saat sonra makine bitince birde baktım ki bütün t shirtlerin renkleri birbirlerine girmiş. Çoooooook sinirlendim cooooookkkk.....
günaydın dadlum yola çıkmadınız mı dahagünaydınnnn tatlışlarrrrrr
şuursuz nbr topicte yeni favorim sensin sen beni gülümsetion ŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:
günaydın adamım beğenmenize sevindim falla alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?