2009 Kasm Anneleri

şekerciğin dediği dondolino süpermiş yaa ben ondan alabilirim bak eve anakucağı yerine onu alırız sonra da mama sandalyesi yatak da oluyomuş süper vallaa

kızlar ya bende de var aynı nefes darlığı sanırım karnım çok büyüdü ondan;

zerencim duymamıştım ben sadece:)

yeni gelenlere günaydınnnnnn

şekerciğin dediği dondolino süpermiş yaa ben ondan alabilirim bak eve anakucağı yerine onu alırız sonra da mama sandalyesi yatak da oluyomuş süper vallaa

bende baktım çok güzel bişey ikisine ayrı ayrı para verene kadar
hem anakucağı hemde mama sandelyesi olarak kullanırız
ama yatak olarak güvenli olmaz gibi geldi bana

günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:

sorma arada ben de kötü rüyalar görüyorum hamileliğin sonlarına doğru kötü rüyalar çoğalacakmış normalmiş bu da ablam söylemişti:)

valla biz dondolino düşünüyoruz kızlar çok kullanışlı

hastaneden çıkarken ya da aşıya götürürken ilk zamanlar herkes port bebe kullanıyoruz demişti kk nın diğer topiclerinde, doğuma hazırlık kısmına filan bakmıştım da liste hazırlarken; ordan biliyorum ben de o nedenle almıştım port bebe ama tabii herkesin kedni fikri ben kullanıcam açıkçası

canım, ben de kk da bir topic açmıştı arkadaşlardan biri orda gördüm beğendim çok; o çok övmüştü de aşağıya linki kopyalıycam kendiniz okuyun isterseniz, yatak olarak ilk zamanlar çok kullanmış:)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ni-hamileler-bebislere-aldigimiz-esyalar.html

yatak olarak sürekli diil tabi ama ilk zamanlar bebiş böle küçük bi yerde yatmak istermiş sepetler de pahalı gibi sepet alana kadar böle bişi olabilir

hayrolsun canım kafana takma iyiye yorumla iyi olsun

ne gördün nan tuubik olur ööle gıı kalk da kendine geel

off gördüm işte bişeyler anlatmıyım şimdi :1no2: çok tırsmışım ama :1shok: bi kalktım korkudan kaskatı kesilmişim :1shok:
siz napıonuss cerinin tulumlarını gördünüz müü çok dadlular dimii zemuszemus bu cerin hızını alamadı heee

yatak olarak sürekli diil tabi ama ilk zamanlar bebiş böle küçük bi yerde yatmak istermiş sepetler de pahalı gibi sepet alana kadar böle bişi olabilir

ben sepet ve park yatak almayı düşünüyordum
bide bundan alsam mı acep mama sandelyesi alcaz zaten ana kucağı yerinede kullanırım
bide oto koltuğu aldım mı yeter galiba kaydirigubbakcemile3

ben genellikle kullanışlı ve avantjlı şeyler almaya çalışıyorum sepet çok ufak olur kısa süre kullanılır diye dondolino, park yatak yerine de büyüyen karyola aldım/ alacağım.
herkesin fikri başka tabii, evlerimizin durumuna göre almaya çalışıyoruz ama mama sandalyesi normalde hiç düşünmüyordum sadece bu ürün çok mantıklı geldi bana. kk dan da onay çıkınca:)

ben sepet ve park yatak almayı düşünüyordum
bide bundan alsam mı acep mama sandelyesi alcaz zaten ana kucağı yerinede kullanırım
bide oto koltuğu aldım mı yeter galiba kaydirigubbakcemile3

canım sepet almaktansa sadece bunu alsan dahai iyi gibi...doğumdan 6 aya kadar uyutuluyormuş bebek içinde... sonra ana kucağı olarak kullanırız... sonra da mama sandealyesi olarak... bana kullanışlı geldi ama beşik halini göremedim bi türlü...

zeren ufak bir sepet gibi benm anladığım kadarıyla; geçen alışverişe gittiğimde karyola aldığım yerde sordum, satıcı kız da sleeper dendiğini, ama mağazada o anda bulunmadığını sipariş üzerine getirdiklerini filan söyledi.
boyu uzatılabiliyormuş çok değişik geldi bana bilmiyorum kullananlara sorup biraz daha mı araştırmak lazım
ben nette de baya araştırmıştım fiyatlar çok değişken 300 küsurdan başlıyor 400 civarı genelde.

biz de bir türlü karar verememişti ne alacağımıza ama... büyüyen yatak ve bu dondi yeterli gibi sanki...

zaten önemli olan ilk 6 ay değil mi bizim derdimiz de yatak odalarının dar, bebek odalarının bize yatmak için uygun olmaması. bebek yanımızda olsun ama yatak odasında yatalım diyoruz hepimiz. o halde en mantıklı ürün de bu.

valla ben bide port bebe aldım tamam işte :)

ama eğer imkanı olan varsa mağazada baksın ben bulamadım sonra da bize haber versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…