aseba+, sekercik, tugbArif günaydınnn kıss az önce beratefe de vardı ne re gitti acabaa hatunu gören cennetlikk oluyy
günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:
yok kız bende de oluyo... oturduğum yerde nefesim yetmiyo.. etrafımdakilerde bu kadına ne oldu diye bakıyolar öööle.... bebek büyüyo yaa diyaframa baskı yapıyo heral...
zararlı demedim ama zararlı olduğunu duydum dedim.gerçekten zararlımı değil mi bilemiyorum..... ama gerçekten çok kullanılan bişey etrafımda sıkça görüyorum... arabası olmayan biri için zaten küçücük bebeği taşımanın daha kolay bi yolu yok gibi...
şekerciğin dediği dondolino süpermiş yaa ben ondan alabilirim bak eve anakucağı yerine onu alırız sonra da mama sandalyesi yatak da oluyomuş süper vallaa
günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:
bende baktım çok güzel bişey ikisine ayrı ayrı para verene kadar
hem anakucağı hemde mama sandelyesi olarak kullanırız
ama yatak olarak güvenli olmaz gibi geldi bana
bende baktım çok güzel bişey ikisine ayrı ayrı para verene kadar
hem anakucağı hemde mama sandelyesi olarak kullanırız
ama yatak olarak güvenli olmaz gibi geldi bana
hayrolsun canım kafana takma iyiye yorumla iyi olsun
ne gördün nan tuubik olur ööle gıı kalk da kendine geel
sorma arada ben de kötü rüyalar görüyorum hamileliğin sonlarına doğru kötü rüyalar çoğalacakmış normalmiş bu da ablam söylemişti:)
valla biz dondolino düşünüyoruz kızlar çok kullanışlı
hastaneden çıkarken ya da aşıya götürürken ilk zamanlar herkes port bebe kullanıyoruz demişti kk nın diğer topiclerinde, doğuma hazırlık kısmına filan bakmıştım da liste hazırlarken; ordan biliyorum ben de o nedenle almıştım port bebe ama tabii herkesin kedni fikri ben kullanıcam açıkçası
hayırdır inşallah kuşum bu haftalarda kabus görülebilirmiş sıkma canınıgünaydın kızlaaarra.s.
hayırdır inşallah kuşum bu haftalarda kabus görülebilirmiş sıkma canını
yatak olarak sürekli diil tabi ama ilk zamanlar bebiş böle küçük bi yerde yatmak istermiş sepetler de pahalı gibi sepet alana kadar böle bişi olabilir
ben sepet ve park yatak almayı düşünüyordum
bide bundan alsam mı acep mama sandelyesi alcaz zaten ana kucağı yerinede kullanırım
bide oto koltuğu aldım mı yeter galiba kaydirigubbakcemile3
ben genellikle kullanışlı ve avantjlı şeyler almaya çalışıyorum sepet çok ufak olur kısa süre kullanılır diye dondolino, park yatak yerine de büyüyen karyola aldım/ alacağım.
herkesin fikri başka tabii, evlerimizin durumuna göre almaya çalışıyoruz ama mama sandalyesi normalde hiç düşünmüyordum sadece bu ürün çok mantıklı geldi bana. kk dan da onay çıkınca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?