şakkıdı şakkıdı
iidir nan nolsun işte şuursuzlıklarıma devam ediyom az okuyup da şuurlanıyoz hee yoksa heeç bişeyden haberim olmıcak hee fisfisfis
aseba oh maaşallah evin kaç oda senin:)
şaka bi yana herkes kendine uyanı yapar, haklısın sen de öyle yap o zaman.
ama biri baksın şu dondy'e... bize de ayrıntılı anlatsın
mart valla üzüldüm cnm ama sinirlenmemeye çalış
bak benim ufaklık önceki akşam bbasına kızdım die beni uyutmadı sbaha kadar tekmeledi dün akşam barıştık babasıyla sarılıp uyuduk çıtını çıkarmadı valla sabah tekmeledi gene az değil bunlar anlıyolar her şeyden..
kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
sizler nasılsınız neler yaptınız
şekerciğin dediği dondolino süpermiş yaa ben ondan alabilirim bak eve anakucağı yerine onu alırız sonra da mama sandalyesi yatak da oluyomuş süper vallaa
çok pahalı deyü aklımda kalmştı o benim ya sen alabülür deyon aklımda yannış mı galdı acep :roflol:
günaydın canım ya sinir olmamak elde değil ama çok yıpratma kendini olan olmuş nasıl olsa gezmelik kıyafetlermiydi keşke elektrik gidince çıkarıp alsaydın kapağı açılmıyo mu elektrik gidince
dün gülmekten öldüm yaa kızlar port bebe yazmışlar sen yırtınıp duruon port bebe ne nan dieee:roflol::roflol::roflol: sevimli geldi bana şuursuzluğunŞenizŞeniz
kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
canım benim ev 4+1 ama neye yarar kira kaydirigubbakcemile3
şimdi ev geniş herbişey alabülürüm emme yarın başka eve geçersem sığamam deyüü bişe alamayom yosam bnede ne gözel oda yapardım oğluma
çok pahalı deyü aklımda kalmştı o benim ya sen alabülür deyon aklımda yannış mı galdı acep :roflol:
:roflol::roflol:
kıs dondino dondino yazzmısınız oogle yazıom hep köpek cıkıo dondny miş meğer adı allah sizi:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yaw zaten şu ana kucağı otro koltuğu taşıma koltuğu aaa çıldırıciiimmm
şuursuzca alışveriş yapıyokk hiçbişe kullanamamktan korkuyom hee :roflol:
300 mü ne nan anakucağı yerine alırık işte üç iş bi arada görüyoo
hem kroyum ama para bende kızıımm :dilcikar:
onu da kesin ben yazmışımdır dondino diyee
dandini olsa daha iyimiş
dandini dandini dastanaaaa :sm_cool:
bana kalırsada sen cok kaptırıon kim ne derse alıon gibi gelio ne yapsakta sen bu dertten kurtarsak aile büyüklerinden biri yokmu oralardazemuszemus
sepeti gündüzleri oturma odasına koyacağım biri gelse bile bebiş içinde yatar diye
biz yiğenimde öle yapmıştık çok rahattı çok kalabalıkta da odasına alıyoduk
ve sepeti istediğin yere götürebilyosun
ama dondolino eğer yatak olunca şıksa ondan da alabilirm gidip yakından bakmak lazım
Günaydın, sabah sabah yine tepemin tası attı, dün sabah 9:30 gibi eşimin t-shirtlerini makineye atmıstım yıkansın diye, ama makineyi calıstırdıktan yarım saat sonra elektrik kesilmisti. Bütün gün 20 defa denedim olmadı. Gece 1.30 a kadar bekledim, makine calısmadı. Yattım bu sabah 5 te kalktım çalıştırayım diye yine yok elektrik 5:30 da geldi. Neyse calıstırdım. Ama tabii o kadar saat sonra makine bitince birde baktım ki bütün t shirtlerin renkleri birbirlerine girmiş. Çoooooook sinirlendim cooooookkkk.....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn tatlışlarrrrrr
:roflol::roflol:
kıs dondino dondino yazzmısınız oogle yazıom hep köpek cıkıo dondny miş meğer adı allah sizi:roflol::roflol:
he onuda al :roflol::roflol::roflol: sonra kullanmazsan aldıklarının yarısını acaip üzülcen haberin olsunlmaz:
hee nan yok kimsee laelaelaelaelae
ondan geliyo bu işler başıma zaten :roflol:
daha büyük başları almaduk nan bekliyom hepiniz alın diye ben 2 yaşında giyceklerini almaya başliim bari :roflol: :roflol:
günaydııınnn
geçende benim başıma bölee bişey gelmişti gerçekten sinir bozucuu :sinifsinif:
günaydın dadlum yola çıkmadınız mı daha
canım geçmiş olsun dün sabah gelmeyince merak etmiştim zatenkızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
lenn dondino deel o çatlak gaciiii sende benü güldürdün:roflol::roflol:
neyse sıkma canını olan olmuş yeni alırsınız kocişinde zor beğeniyomuş sana kolay gelsinKapagı kilitli kalıyo valla, deli olucam gitti adamın bütün t shirtler...Neyse haftaya Türkiyedeyiz yine bize alısveriş yolları göründü, bide işin kötüsü benim koca alısveriş konusunda beladır bisey almak için 100 sey dener.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?