2009 Kasm Anneleri

şakkıdı şakkıdı
iidir nan nolsun işte şuursuzlıklarıma devam ediyom az okuyup da şuurlanıyoz hee yoksa heeç bişeyden haberim olmıcak hee fisfisfis

dün gülmekten öldüm yaa kızlar port bebe yazmışlar sen yırtınıp duruon port bebe ne nan dieee:roflol::roflol::roflol: sevimli geldi bana şuursuzluğunŞenizŞeniz

canım benim ev 4+1 ama neye yarar kira kaydirigubbakcemile3
şimdi ev geniş herbişey alabülürüm emme yarın başka eve geçersem sığamam deyüü bişe alamayom yosam bnede ne gözel oda yapardım oğluma

şekerciğin dediği dondolino süpermiş yaa ben ondan alabilirim bak eve anakucağı yerine onu alırız sonra da mama sandalyesi yatak da oluyomuş süper vallaa

çok pahalı deyü aklımda kalmştı o benim ya sen alabülür deyon aklımda yannış mı galdı acep :roflol:

:roflol::roflol:
çok pahalı deyü aklımda kalmştı o benim ya sen alabülür deyon aklımda yannış mı galdı acep :roflol:

kıs dondino dondino yazzmısınız oogle yazıom hep köpek cıkıo dondny miş meğer adı allah sizi:roflol::roflol:

günaydın canım ya sinir olmamak elde değil ama çok yıpratma kendini olan olmuş nasıl olsa gezmelik kıyafetlermiydi keşke elektrik gidince çıkarıp alsaydın kapağı açılmıyo mu elektrik gidince

Kapagı kilitli kalıyo valla, deli olucam gitti adamın bütün t shirtler...Neyse haftaya Türkiyedeyiz yine bize alısveriş yolları göründü, bide işin kötüsü benim koca alısveriş konusunda beladır bisey almak için 100 sey dener.....

dün gülmekten öldüm yaa kızlar port bebe yazmışlar sen yırtınıp duruon port bebe ne nan dieee:roflol::roflol::roflol: sevimli geldi bana şuursuzluğunŞenizŞeniz

:roflol: :roflol: :roflol:
yaw zaten şu ana kucağı otro koltuğu taşıma koltuğu aaa çıldırıciiimmm
şuursuzca alışveriş yapıyokk hiçbişe kullanamamktan korkuyom hee :roflol:

canım benim ev 4+1 ama neye yarar kira kaydirigubbakcemile3
şimdi ev geniş herbişey alabülürüm emme yarın başka eve geçersem sığamam deyüü bişe alamayom yosam bnede ne gözel oda yapardım oğluma

ben de özeniyorum oda yapıyım oğluma ama napiim benm odam yetersiz.

karakız günaydın geçmiş olsun canım

cerin bikaç ürünün yerine alınacak ya o nedenle uygun oluyor fiyatı bide ben internetten çok baktım uygun olanları da var değişik sitelerde ama mağaza araştırmak da lazım büyük şehirlerde alternatifiniz çok ben bulamadım bile internetten isteyebilirim bilmiyorum

kıs dondino dondino yazzmısınız oogle yazıom hep köpek cıkıo dondny miş meğer adı allah sizi:roflol::roflol:

300 mü ne nan anakucağı yerine alırık işte üç iş bi arada görüyoo
hem kroyum ama para bende kızıımm :dilcikar:

onu da kesin ben yazmışımdır dondino diyee
dandini olsa daha iyimiş
dandini dandini dastanaaaa :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol:
yaw zaten şu ana kucağı otro koltuğu taşıma koltuğu aaa çıldırıciiimmm
şuursuzca alışveriş yapıyokk hiçbişe kullanamamktan korkuyom hee :roflol:

bana kalırsada sen cok kaptırıon kim ne derse alıon gibi gelio ne yapsakta sen bu dertten kurtarsak aile büyüklerinden biri yokmu oralardazemuszemus

he onuda al :roflol::roflol::roflol: sonra kullanmazsan aldıklarının yarısını acaip üzülcen haberin olsun lmaz:

bana kalırsada sen cok kaptırıon kim ne derse alıon gibi gelio ne yapsakta sen bu dertten kurtarsak aile büyüklerinden biri yokmu oralardazemuszemus

hee nan yok kimsee laelaelaelaelae
ondan geliyo bu işler başıma zaten :roflol:
daha büyük başları almaduk nan bekliyom hepiniz alın diye ben 2 yaşında giyceklerini almaya başliim bari :roflol: :roflol:

bunun da tekerlekleri var aseba... gün içinde istediğin yere taşıyabilirsiinna.s

yaaa çok gıcık bişeeee:sinifsinif:... geçmiş olsun valla sinir bi durum olmuş ama yapcak bişe yok canım sağlık olsun demekten başka...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnn tatlışlarrrrrr

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
sizler nasılsınız neler yaptınız

günaydın kızlar...

karakız belin nasıl oldu canım...

:roflol::roflol: dondi demek daha hoş oluyo kız... dondolino yazınca çıkıyo.. bi değişiği de sleeper yazınca çıkıyo kaydirigubbakcemile3

he onuda al :roflol::roflol::roflol: sonra kullanmazsan aldıklarının yarısını acaip üzülcen haberin olsun lmaz:

kız bişe almadım been niye öle diyon yaa :çok üzgünüm:
tek şuursuzluğum yaza giyeceği şeyleri almak oldu bee
daha ne yatak ne nevresim ne biberon ne bişey aldım yaaa

hee nan yok kimsee laelaelaelaelae
ondan geliyo bu işler başıma zaten :roflol:
daha büyük başları almaduk nan bekliyom hepiniz alın diye ben 2 yaşında giyceklerini almaya başliim bari :roflol: :roflol:

eğer yardımcı olacağım seyler olursa yardım ederim benim burda tecrübeli anneler hemire arkadaslarım falan var bende onlardan yardım alıom opuyorumnanaktan

günaydııınnn

geçende benim başıma bölee bişey gelmişti gerçekten sinir bozucuu :sinifsinif:

günaydın dadlum yola çıkmadınız mı daha

oo hacı nerdeee malum benim uyku tulumu yatiy hala :roflol:
ben hazırladım lazım olan şeyleri bi uyansa yarım saatte atarım onu yola da naniknanik

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
sizler nasılsınız neler yaptınız
canım geçmiş olsun dün sabah gelmeyince merak etmiştim zaten
inşallah bugün iyisindir canım evet izin alıp dinlen biraz olmazsa

lenn dondino deel o çatlak gaciiii sende benü güldürdün
dondolino onun ismi kaydirigubbakcemile3

neyse sıkma canını olan olmuş yeni alırsınız kocişinde zor beğeniyomuş sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…