2009 Kasm Anneleri

slm herpicinize opuyorumnanaktan özledim sizleri
cerenimoooooooooo nan ne güzel tulum onlar öle agzımın suyu aktı heee banadeng gelmıyo yaaa öle tulum bene dün kot sort aldım eltımın ogluna 7ytl ınmıs %70 indirim varmıs cok güzeldı bır tanede kendı oglusuma alcam bugun opuyorumnanaktan

şekercik sen baya almak istiyosun heralde bu ürünü tatlım bugün ararım arkadaşımı tatlım bakalım ne dieyecek kullanan biri olarak

valla biz kaç ay önce keşfettik kocişle, ama daha erken acele etme karakız, kaç ay var daha doğuma denk gelince arkadaşına sorar söylersin cnm:)

şeker mi:) ben tam tatlı hastası oldum hamilelikte canım habire tatlı çekiyo kiloyu da almışım kız bi dünya:) son 5 haftada 4 kilo:) dr bile kahkahayla güldü:)

ben ona benzer bi port bebe görmüştüm kanguru ararken, hatta sırt çantası gibi olanlara da rastlamıştım

anaaaaaam tatlııı tatlııı:) canım tatlı istiyorrrr...

az önce yedim kesmedi kesmiyoo annem yeme diyooo:)

telefon ettiler kızlar benm karyola geliyomuş 1 saate kadar amaan heyecan yaptım bak şimdi :)

ayy inş açtığım boşluğa sığar:)))

neyse ben de çıkıyorum kızlar kimse kalmadı zaten heralde, yemek yiyeyim odaya çekidüzen vereyim ayyy oğluşumun karyolası geliyo ayoooll:) niye bu kadar heyecanlandım ki ben?

benimde canım tatlı istedi bak şimdi

aaa hadi gözün aydın gelirgelmez çek resmini kıs merak ederiz biz
bende yemeğe gideyim bari sanada kolay gelsin tatlım opuyorumnanaktan

şekercik hadi hayırlısı olsun cnm
kız önceden yerin ölçüsünü ölçseydin ya için rahat ederdi
nerden aldın cnm gelince atasın bi foto bakarız

selam kızlar nasılsınız dün gece hepimize çok dua ettim Allahım kabul eder inşş kardeşimde gayet iyii gece az ağrısı olmuşş çıkışişlemleri yapılıyor birazdan yola giricekler hayırlısıyla gelsinler birazdan da kayınvalidemlere giderim onları bua ara baya ihmal ettimm siz ne yapıyonuz bakemm

slm çiçkoommm opuyorumnanaktan nbr gülüm neler yapıyon bakalım?

hadi gözün aydın cnmm opuyorumnanaktan
inşallah tez zamandada iyileşir kardeşin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…