selam kızlar nasılsınız dün gece hepimize çok dua ettim Allahım kabul eder inşş kardeşimde gayet iyii gece az ağrısı olmuşş çıkışişlemleri yapılıyor birazdan yola giricekler hayırlısıyla gelsinler birazdan da kayınvalidemlere giderim onları bua ara baya ihmal ettimm siz ne yapıyonuz bakemm
aLLAH ACİL SİFASINI VERSİN CANIM :Saruboceq:
Slm kıslar nasılsınız
güle güle meleemmm zemuszemuskızlarrr ben didiyomm hadi hakkınızı helal edin çok uzun bi ayrılık deel zaten ecük gezer geliris kocişnen öptum herkesiiii
nerdesin gı senn hiç karşılaşmıyok sennen ösledim nannslm herpicinize opuyorumnanaktan özledim sizleri
cerenimoooooooooo nan ne güzel tulum onlar öle agzımın suyu aktı heee banadeng gelmıyo yaaa öle tulum bene dün kot sort aldım eltımın ogluna 7ytl ınmıs %70 indirim varmıs cok güzeldı bır tanede kendı oglusuma alcam bugun opuyorumnanaktan
Allah razı olsun canımm bende herkes için dua ettim gece inşallah mevlam kabul eder. geçmiş olsun tekrar inşallah hiçbir sorunu kalmaz..selam kızlar nasılsınız dün gece hepimize çok dua ettim Allahım kabul eder inşş kardeşimde gayet iyii gece az ağrısı olmuşş çıkışişlemleri yapılıyor birazdan yola giricekler hayırlısıyla gelsinler birazdan da kayınvalidemlere giderim onları bua ara baya ihmal ettimm siz ne yapıyonuz bakemm
selm gıııı nörüyooon ayyySlm kıslar nasılsınız
dstna cım burdayım hep ama yazamıyom yoğunluktan cnm yaasaol muredacım teşkkürler ya ebisce hep burdasın ama yazmıyorrsun çokmu yoğunusun kısss
slm cnm sen nasılsın,ellerin nasıl opuyorumnanaktan
selm gıııı nörüyooon ayyy
selam kızlar nasılsınız dün gece hepimize çok dua ettim Allahım kabul eder inşş kardeşimde gayet iyii gece az ağrısı olmuşş çıkışişlemleri yapılıyor birazdan yola giricekler hayırlısıyla gelsinler birazdan da kayınvalidemlere giderim onları bua ara baya ihmal ettimm siz ne yapıyonuz bakemm
iyim canım sağol çok yoğun oluyorum okuyorum ama yazamıyorum çoğu zaman :) dr. ne dedi uyuşmalar için sana ?İYİYİM NE OLSUN SEN NE ÖRÜYONNNN opuyorumnanaktan
selam sekerler
keyifler nasil..herkes iyimi
bebekler futbol oynuyo mu karninizin icinde bakim
kızlar arkadaşım oğluşuma bahriyeli tulum kazak takım örmüş bi görseniz harikaaa bu akşam eve biras geç gitcem ama genede fotosunu çekip yüklicem inşallah
selam sekerler
kenyacı mesajını aldım canım mureda eyyım nan napım sıcak bi yandan gebişlik bi yandan karular bi yandan ugrasıyok ıste :lepi:
sorma yaa hep aynı canım sabahları hiç tutmuyor
ellerimi sıkmak istediğimde bileklerime vuruyor agrısı uyusması gecti artık
dünkü ortopedisyende hiçbişeyin yok senin dedi
hamilelikte normaldir dedi
dogumdan sonra bişi kalmazmıs inş. Kalmaz 3 ay daha yasamaya razıyım sonunda gececekse
siz ne yaptınız canım bitirdiniz badanayı
muredaa canımm nasılsın gulüüümm bebeeeemmm
cok gecmis olsun ..Allah sifa versin..dualarinda kabul olur insallah....
nekadar cabuk taburcu ediyolar hastaneden kardesini daha 2 gün olmadi mi
iyim canım sağol çok yoğun oluyorum okuyorum ama yazamıyorum çoğu zaman :) dr. ne dedi uyuşmalar için sana ?
inşallah geçer cnm :Saruboceq:
sabretcen artık napalım annende aynımış baksana..
biizm badana bittii çok şükür :Saruboceq:
Slm kıslar nasılsınız
selam sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?