:roflol::roflol:
kıs dondino dondino yazzmısınız oogle yazıom hep köpek cıkıo dondny miş meğer adı allah sizi:roflol::roflol:
günaydın fıstıklaaaar
ceriiiinnn süper nan tulumlar bayıldım vallaaa kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:
Günaydın, sabah sabah yine tepemin tası attı, dün sabah 9:30 gibi eşimin t-shirtlerini makineye atmıstım yıkansın diye, ama makineyi calıstırdıktan yarım saat sonra elektrik kesilmisti. Bütün gün 20 defa denedim olmadı. Gece 1.30 a kadar bekledim, makine calısmadı. Yattım bu sabah 5 te kalktım çalıştırayım diye yine yok elektrik 5:30 da geldi. Neyse calıstırdım. Ama tabii o kadar saat sonra makine bitince birde baktım ki bütün t shirtlerin renkleri birbirlerine girmiş. Çoooooook sinirlendim cooooookkkk.....
hee dün kitaba baktım 60 numero 0-3 ay 4.5 kilo olana kadarmış nan bebiş 4.5 kilo doğrsa yandık fallaaa -tatlicadiarzu-
kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
sizler nasılsınız neler yaptınız
günaydın geçmiş olsun cnm iyisin demi birazzŞeniz
canım benim daha iyisindir inşallah:Saruboceq:
karakız günaydın geçmiş olsun canım
günaydın canım teşekkür ederim
ben de özeniyorum oda yapıyım oğluma ama napiim benm odam yetersiz.
cerin bikaç ürünün yerine alınacak ya o nedenle uygun oluyor fiyatı bide ben internetten çok baktım uygun olanları da var değişik sitelerde ama mağaza araştırmak da lazım büyük şehirlerde alternatifiniz çok ben bulamadım bile internetten isteyebilirim bilmiyorum
:roflol: hee gı sen git o köpeklerden al bebeği de sırtına yaturursun nannn delikafadulden
günaydınnnŞenizayy bendee bendeee :lepi:
kuuzuuumm popiş açıktamıdııı kaydirigubbakcemile3
unut yavrum rüyadı oo opuyorumnanaktan
aman allahım çok gıcık bi durum cnm geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan
aboww yandık nan ozaman benim tosun bu gidişlen 5kg bile doğarrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın karakızım iyisindir inşallah biraz yaa opuyorumnanaktan
selam kızlarrr a.s.
günaydın hepinizeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eğer yardımcı olacağım seyler olursa yardım ederim benim burda tecrübeli anneler hemire arkadaslarım falan var bende onlardan yardım alıom opuyorumnanaktan
ben ne alcam nan almayanlar alsın ben herbişeyin aldım :umursamaz: ne bilem dondino yazmısınız :roflol:
bende çok istiyom burdaki oda yapan çatlak gacileri dinledikçe kendimi zor tutuyomben de özeniyorum oda yapıyım oğluma ama napiim benm odam yetersiz.
cerin bikaç ürünün yerine alınacak ya o nedenle uygun oluyor fiyatı bide ben internetten çok baktım uygun olanları da var değişik sitelerde ama mağaza araştırmak da lazım büyük şehirlerde alternatifiniz çok ben bulamadım bile internetten isteyebilirim bilmiyorum
ama oturma odasına götürünce sepet kadar şık durmayacakbunun da tekerlekleri var aseba... gün içinde istediğin yere taşıyabilirsiinna.s
:roflol::roflol: ayy siteyi açtım... ninni gibi bişey açılmış... ben de kalktım direyi dolanıyom bu ninni nerden geliyo diye:roflol:
nehriver şu bahsettiğin sirkeli karışımı doktoruna soracaktın canım mantara da iyi gelir mi diye. sordun muuu.. yoğsam unuttunmu bacım
anam bu dondy dediğiniz şeyi benim kociş istedi ama satıcı kız bile satmadı yaavvlmaz:
3 ay ömrü var hemen bozulur dedii aklınızda olsun zemuszemuszemuszemus
hem sen alma nan kesin biri hediye yollar sana :roflol:
anam bu dondy dediğiniz şeyi benim kociş istedi ama satıcı kız bile satmadı yaavvlmaz:
3 ay ömrü var hemen bozulur dedii aklınızda olsun zemuszemuszemuszemus
bak fiyat farkı olanlarda yükselme özelliği yok dikkat et yerimseniben
murat enişte yaaa gene fiyatını sormadan istemişti heral :roflol:
kızım satıcı patrona gıcık olmuştur ondan satmamıştır belkim delikafadulden
şekercik bunun yükselme özelliği yok kıızz. dondolino nun boyu da uzuyo haaa.. bunlar farklı biraz...
ama yorumlarda 6 aydır kullanıyoruz diyenler vardıııı... bak kafam karıştı yine:uhm:
şekercik bunun yükselme özelliği yok kıızz. dondolino nun boyu da uzuyo haaa.. bunlar farklı biraz...
ama yorumlarda 6 aydır kullanıyoruz diyenler vardıııı... bak kafam karıştı yine:uhm:
ama oturma odasına götürünce sepet kadar şık durmayacak
yok unutmadımda kime cevp vercemi unuttum :roflol::roflol: cnm benim dokorum dün yerinde yoktu baska arkdasına yönlendirdi beni onada soru sormak ne mümkn tam ayıymıs bastan iyiki ona gitmemişim kendisine de söledim adamın zaten bz szinle anlasamazdık iletişime kapalısınız diee:roflol::roflol: zaten dün sinir küpüydüm pazartesi bi aksilik cıkmazsa doktoruma gitcem ozaman sorcam canım zemuszemus
bunu da tüllerle falans üslerik kıss ... alt tarafı görünmesin diyosan buna da sepetlerinki gibi örtü diktiririk.. yinede olmamııııı
kaydirigubbakcemile3 yaaaa...ensesinin dibine iki de çakıp çıksaydın rahatlardın accık:mymeka: :roflol::roflol:
tamam şeker...bekliyom cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?