2009 Kasm Anneleri

günaydın fıstıklaaaar
ceriiiinnn süper nan tulumlar bayıldım vallaaa kaydirigubbakcemile5

ayy bendee bendeee :lepi:

günaydın kızlaaarra.s.
ben gece kötü kötü rüyalar gördüm mafoldumben sabahta kalktım sersem gibiyimm:bbo:

kuuzuuumm popiş açıktamıdııı kaydirigubbakcemile3
unut yavrum rüyadı oo opuyorumnanaktan

aman allahım çok gıcık bi durum cnm geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan

hee dün kitaba baktım 60 numero 0-3 ay 4.5 kilo olana kadarmış nan bebiş 4.5 kilo doğrsa yandık fallaaa -tatlicadiarzu-

aboww yandık nan ozaman benim tosun bu gidişlen 5kg bile doğarrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün işe döndüm bakalım önümüzdeki hafta için izin alabilirsim yıllık iznimden bir hafta kullanacağım
sizler nasılsınız neler yaptınız

günaydın karakızım iyisindir inşallah biraz yaa opuyorumnanaktan

selam kızlarrr a.s.
günaydın hepinizeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın geçmiş olsun cnm iyisin demi birazzŞeniz

canım teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim canım sağol

canım benim daha iyisindir inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim tatlım bugün biraz daha iyiyim sıkıyorum dişimi bebeğim sağlıklı olsun diye dayanmaya çalışıyorum canım

karakız günaydın geçmiş olsun canım

günaydın canım teşekkür ederim

bak fiyat farkı olanlarda yükselme özelliği yok dikkat et yerimseniben

anam bu dondy dediğiniz şeyi benim kociş istedi ama satıcı kız bile satmadı yaavv lmaz:
3 ay ömrü var hemen bozulur dedii aklınızda olsun zemuszemuszemuszemus

günaydınnnŞeniz

Sleeper Baby

bu sitede daha ayrıntılı bilgi var galba

bi yandan da harıl harıl araştırıyorummmmmm

:roflol::roflol: ayy siteyi açtım... ninni gibi bişey açılmış... ben de kalktım daireyi dolanıyom bu ninni nerden geliyo diye:roflol:

eğer yardımcı olacağım seyler olursa yardım ederim benim burda tecrübeli anneler hemire arkadaslarım falan var bende onlardan yardım alıom opuyorumnanaktan

nehriver şu bahsettiğin sirkeli karışımı doktoruna soracaktın canım mantara da iyi gelir mi diye. sordun muuu.. yoğsam unuttunmu bacım

Son düzenleme:
bende çok istiyom burdaki oda yapan çatlak gacileri dinledikçe kendimi zor tutuyom
hemen gidip bi oda takımı alacam yoksa ama başka eve gidince rezil olmaktan korkuyom
ben annemlerden uzak olduğum için çeyizde babamlar bi genç odası yaptırdılar hemen
benim babişle abimde iç dekorasyon ve hazır mutfakla uğraşıyolar
istesem onlar bile yapar istediğimi işte ev benim olmayınca susuyom
neyse iyice büyüsün beğenmezse odayı dedesi yeni oda takımı yapar ona kaydirigubbakcemile3

bunun da tekerlekleri var aseba... gün içinde istediğin yere taşıyabilirsiinna.s
ama oturma odasına götürünce sepet kadar şık durmayacak

yok unutmadımda kime cevp vercemi unuttum :roflol::roflol: cnm benim dokorum dün yerinde yoktu baska arkdasına yönlendirdi beni onada soru sormak ne mümkn tam ayıymıs bastan iyiki ona gitmemişim kendisine de söledim adamın zaten bz szinle anlasamazdık iletişime kapalısınız diee:roflol::roflol: zaten dün sinir küpüydüm pazartesi bi aksilik cıkmazsa doktoruma gitcem ozaman sorcam canım zemuszemus

anam bu dondy dediğiniz şeyi benim kociş istedi ama satıcı kız bile satmadı yaavv lmaz:

murat enişte yaaa gene fiyatını sormadan istemişti heral :roflol:
kızım satıcı patrona gıcık olmuştur ondan satmamıştır belkim delikafadulden

Sleeper Baby

bu sitede daha ayrıntılı bilgi var galba

bi yandan da harıl harıl araştırıyorummmmmm

şekercik bunun yükselme özelliği yok kıızz. dondolino nun boyu da uzuyo haaa.. bunlar farklı biraz...

ama yorumlarda 6 aydır kullanıyoruz diyenler vardıııı... bak kafam karıştı yine:uhm:

bak fiyat farkı olanlarda yükselme özelliği yok dikkat et yerimseniben

anaaaaaaam dikkat etmek lazım valla

mureda valla ben de kk dan bi topikten gördüm kopyalamıştım linkini de baya memnundular ama

cerin sorma bi özeniyorum ki cicili bicili ama napalım bu ev bile dar geliyo
biz de bebek büyüyünce genç odası alalım diyoruz zaten büyyen karyoladan genç yatağı çıkacak masası da çıkacak kitaplık var gardrobu da var b, sandalyesi eksik çocuğun

murat enişte yaaa gene fiyatını sormadan istemişti heral :roflol:
kızım satıcı patrona gıcık olmuştur ondan satmamıştır belkim delikafadulden

yok yok patron yanımızdadı zaten tanıdıktı yanii kaydirigubbakcemile3
fiyatı üstünde yazıydı kızz 300 diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama almayın dediler ben bilmem ben diyemde siz karar verin zemuszemuszemuszemus

şekercik bunun yükselme özelliği yok kıızz. dondolino nun boyu da uzuyo haaa.. bunlar farklı biraz...

ama yorumlarda 6 aydır kullanıyoruz diyenler vardıııı... bak kafam karıştı yine:uhm:

valla zerencim bize chicco mağazasından öle dediler tanıdıktı satmadılarr zemuszemus

canm yorumdaki dondolino ben sleeper diye aratıp buldum sonrakini, onu bilmiyorum. pek incelemedim açıkçsı bulup kopyaladım beraber bakalım die ama yükselirse mama sandalyesi olarak çok pratik olur

ama oturma odasına götürünce sepet kadar şık durmayacak

bunu da tüllerle falans üslerik kıss ... alt tarafı görünmesin diyosan buna da sepetlerinki gibi örtü diktiririk.. yinede olmamııııı

kaydirigubbakcemile3 yaaaa...ensesinin dibine iki de çakıp çıksaydın rahatlardın accık:mymeka: :roflol::roflol:

tamam şeker...bekliyom cevabını

çok şişko ve uzun boyluydu gı çakamadım korktum üstüme düşer falan diiieee:roflol::roflol:

benim doktorum mink mavi gözlü beyaz saclı biri cok sevimli bu cok uyusssssssssssssssss:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…