ben de bulamadım kıss bu nasıl beşik olacak ki şaşırdım ayyy alsammı ki yaa boyu da ayarlanıyo aslında hem beşik hem ana kucağı hem de mama sandalyesi 3,5 yaşa kadar kullanca bişi mantıklı emme naapsakkikızlar bu dondolino dediğiniz tamamen belşik şeklini mi alıyor yani... ben o şekilde fotosunu bulamadım
canm yorumdaki dondolino ben sleeper diye aratıp buldum sonrakini, onu bilmiyorum. pek incelemedim açıkçsı bulup kopyaladım beraber bakalım die ama yükselirse mama sandalyesi olarak çok pratik olur
http://http://www.irembebe.com/productDetail.aspx?lngProductID=1229
benim aklıma bu yattı aslında ama mureda ya iyi değil demişler..
çok şişko ve uzun boyluydu gı çakamadım korktum üstüme düşer falan diiieee:roflol::roflol:
benim doktorum mink mavi gözlü beyaz saclı biri cok sevimli bu cok uyusssssssssssssssss:roflol:
ben de bulamadım kıss bu nasıl beşik olacak ki şaşırdım ayyy alsammı ki yaa boyu da ayarlanıyo aslında hem beşik hem ana kucağı hem de mama sandalyesi 3,5 yaşa kadar kullanca bişi mantıklı emme naapsakki
günaydın karakızım iyisindir inşallah biraz yaa opuyorumnanaktan
günaydın muredacım bugun iyiyim allaha şükür canım
canım geçmiş olsun dün sabah gelmeyince merak etmiştim zaten
inşallah bugün iyisindir canım evet izin alıp dinlen biraz olmazsa
günaydın canım bugun daha iyiyim
inşallah izin meselesinide konuşacağım bugun bakalım
bi düşünem fikrini bide gidip görünce belkim aklıma yatarbunu da tüllerle falans üslerik kıss ... alt tarafı görünmesin diyosan buna da sepetlerinki gibi örtü diktiririk.. yinede olmamııııı
afiyet olsunben mam yimeye gidiyoommm,
cerenimoo göremezsem sana iyi tatillerr bebekiimmm Şeniz
karakız inş izin alabilirsin canım...
yaaa ben bugü 6. ayı doldurduk diye yazdım ama kimse bi laf etmedi yaaaa...mafoldumben
karakız her şeyin hayırlısı olsun cnm inş yarına alırsın yarın da cuma.
dondy bulduk da sallanan mama sandalyesi beşik gibi kullanılıyormuş onu konuşuyoduk yatak odasına koymak pratik olur çocuk bi süre yatar filan diyoduk
ayy zeren cnm görmemişim:) gözünaydın hadi bakalım sıra bizde
kızlarrr ben didiyomm hadi hakkınızı helal edin çok uzun bi ayrılık deel zaten ecük gezer geliris kocişnen öptum herkesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?