kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben bugün bebişime battaniye aldıııııııımhihoyyyt:CüvCüv:
nerden nerdeeen bahçeliden miiikızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben bugün bebişime battaniye aldıııııııımhihoyyyt:CüvCüv:
senağlama senağlama hiçte bileem 2-3 yaşında gelince kullanabülüü :roflol: :roflol:şuursuz sen odayı doldurursun doldurmasınada bebeğin işine yarayan bişe olurmu içinde bilmem:roflol::roflol:
he açtım gı klimaya bağımlıyım bilionmu klima kapalı olunca dünyanın en mutsuz insaı oluom acıldıgı gibi dünyam değişioo:roflol::roflol::roflol:
çikoooooooooooooooooo nan şişkooooooooooooooooo napıonn nan canlizzzzzzzzzzzz:sm_cool:
ay kızlar dün burda bi kadın var acaip sinirimi bozdu yaaa
daha gezcek yaştaymışım da karnımda bebk varmış daa
tek bana da diiil yeni evlenenlere çocuğu olanlara hep böle yapıyo gencecik yaşınızda bu ne diyoo ay kendi çok mu çekmiş bilmiyom da ona ne yaa ben bebeğimle de gezerim hayret bişi yaa
bi de bu saatten sonra bana böle demesinin ne anlamı varsa karnım burnumda
ay sinir oluyom insanlara yaa nerde ağlayan bebek görseler hemen bana dönüp alış bunnara diyolar ay moral bozmaya mı çalışıyolar anlamadımkiiii
tek bana da diiil yeni evlenenlere çocuğu olanlara hep böle yapıyo gencecik yaşınızda bu ne diyoo ay kendi çok mu çekmiş bilmiyom da ona ne yaa ben bebeğimle de gezerim hayret bişi yaa
ay sinir oluyom insanlara yaa nerde ağlayan bebek görseler hemen bana dönüp alış bunnara diyolar ay moral bozmaya mı çalışıyolar anlamadımkiiii
nehiriver karusu bu patiğin ponponlarını nasıl yaptın hele bı de bakiyimm
nerden nerdeeen bahçeliden miii
senağlama senağlama hiçte bileem 2-3 yaşında gelince kullanabülüü :roflol: :roflol:
zeren he allah seni güldürüdün beni valla he evclik oynuodur :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay boşver kartanem takma biizm türk kadınında başkasını üzüzp mutlu olma hastalığı varr
evlenicek olan kıza yandın sen ilk gece şöyle böyle derler hamile kadına nasıl doğurcan bi
doğr da gör hanyayı konyayı derler sen bunlara kulağını kapatıcan herkes aynı şekilde
yaşıyamazkii başkasının mutsuzluğuyla beslenen insanlara gıcık oluyorumm
ben çocuk sahibi olmak için hastaneye gidiyodum bigğün yaşlı bı kadınla yanyana otururken sordu neyin war nıye hastanedesin diye. dedim böle böle çcouk istiyom dedim. ayyyy nerden dedim açtı ağzını yumdu gözünü çok çekmiş çocuklarından çocuk doğurup napcan git gez dolaş demişti bana kafamçokkarıştı
yatıyom diyolar yat yat son yatışların geziyom diyolar gez gez son gezişlerin kafamçokkarıştı walla adamı sinir ediyolar Çok üzgünüm çoook
çok sıkıcı bir günnnnnnnnnnnnnn
halledersin cnm sendee zemuszemus
yeterki önce kendi bi iyi hissette hepi 1-2 güne bakar..
beğendim dediydin bi takım karar veremedinmii??
gerçi öyle bir iki güne hallolur herşey canım
4 tane oda beğendik modokoda artık birinden birine karar vericez inşallah bakalım
nakit 2000 ytl yide cebe koydukmuydu oda tamamdır kaydirigubbakcemile3 gerçi kocişin haberi yok güne girmiştim az ama olsun sonuçta bugun gun parası bendeydi ve suan 1000 ytlm cepte oda parası kaydirigubbakcemile3
karakızcııımm napıyooonn iyisin dimi bugüünn
merak etme yaa alışverişe de çıkcaan kızının odasını da alcan inşallaaahhh
biz de artık haftaya boşaltmaya başlarız odayıı :sinifsinif:ne zaman doldururuz bilmiyoomm
canım bugun biraz daha iyiyiim ara ara yürüyorum bırazdanda revire giderim uzanmaya günü böyle atlatacağım artık
ay bızımde odada bir sürğü eşya var valla kocişe dedim hepsini tutup atıcam camdan aşa kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben bugün bebişime battaniye aldıııııııımhihoyyyt:CüvCüv:
güle güle kullansın bebişinnnnnnnnnn :lepi:
ben çocuk sahibi olmak için hastaneye gidiyodum bigğün yaşlı bı kadınla yanyana otururken sordu neyin war nıye hastanedesin diye. dedim böle böle çcouk istiyom dedim. ayyyy nerden dedim açtı ağzını yumdu gözünü çok çekmiş çocuklarından çocuk doğurup napcan git gez dolaş demişti bana kafamçokkarıştı
yatıyom diyolar yat yat son yatışların geziyom diyolar gez gez son gezişlerin kafamçokkarıştı walla adamı sinir ediyolar Çok üzgünüm çoook
aha burda anlatıo bacım
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/262266-karpuz-dilimli-bebek-patigi-3.html
he anca o yasa kadar carsafa sararsınız bebişii:roflol::roflol:
he kııız ne var yaneee oynayamaz mı zemuszemus
benim kızım çok akıllı bi kereeeeee .. herbişeyi yapaaaaarr:roflol::roflol:
canın sıkkındı galiba güldürdüysem ne mutlu bana:1hug:
hımm mantukluu bu konuyu düşünmelliyim CADIARZU paralarımı boşa el kaa şeylere harcamiim gidem de büyüyünce giyceklerini alemm :roflol: :roflol:
valla bebişin zorlugu 40 gün gördüğüm 40 gün zırlıo ağlıo eve alısması falan ondan sonra rutine dönüo hep aynı syei sölüolar doğurunca yapamaycan gidemiycen edemiycen bide en uyuz oldugum karılar die ya allah kurtarsın hamile oldugunu görünce bende hep neyden kurtarsın diom ben oğlumdan da halimdende memnunum kurtulacak bişe yok diom böleeeeeeeeeeeeeee kalıolar nası toplayacaklarını sasırıolarr:roflol::roflol::roflol:
hemen koy resmini bakak zemuszemus
nerden nerdeeen bahçeliden miii
aman kartanem bırak ya ne takıyosun böyle insanları muhatap bile olmaya değmez böyleleri ile zevkmi alıyolar böyle konuşarak başkalarının moralini bozarak anlamıyorumki sen keyfine bak anacım salla gitsin opuyorumnanaktan
ayyy ne uyuzlar ya ohhh aferin sanada kıs ağızlarının payınıda veriyonya helal be yürü beeeee kim tutar seniiiiiii :lepi:
he kız yogundum giremedım özledım sızı kaydirigubbakcemile3kız çilli napıonn görüşemiyok bu ara yerimseniben
tatlım benimmmm opuyorumnanaktan nasıl olıyım aptal gibiyim :bbo: hala gebeş gebeş yatıyomm kafamçokkarıştı
ayneeennnnndelikafadulden
gel antalyaya o zaman bacım orası sıcaksa delikafaduldensıcak hiç halim yok off senağlama
he nan bana sar stres topu gibin karuyumm kaydirigubbakcemile2 lülülülülülüaç klimayı serinlee kuzuumm opuyorumnanaktan
bak çiçko canliz geldi ona sar at stresinii :roflol:
şişkooooooooooooooooooooo bubandır nan ben balık gibi garuyammmmmmmmm :lepi:şuursuz sen odayı doldurursun doldurmasınada bebeğin işine yarayan bişe olurmu içinde bilmem:roflol::roflol:
he açtım gı klimaya bağımlıyım bilionmu klima kapalı olunca dünyanın en mutsuz insaı oluom acıldıgı gibi dünyam değişioo:roflol::roflol::roflol:
çikoooooooooooooooooo nan şişkooooooooooooooooo napıonn nan canlizzzzzzzzzzzz:sm_cool:
he valla gı öle yap sen ne vercen minnacık seylere al 5 mtre amerikan bezi ohh döne döne kullan:roflol::roflol:
güle güle kullansın bebişinnnnnnnnnn :lepi:
he valla bi an gözümde canlandı karnının içinde kordonuyla evcilik oynayan bi kız:roflol::roflol: valla sıkkındı canım saolasın sen beni gldürdün allahta seni güldürsün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?