2009 Kasm Anneleri

ay kızlar dün burda bi kadın var acaip sinirimi bozdu yaaa
daha gezcek yaştaymışım da karnımda bebk varmış daa
tek bana da diiil yeni evlenenlere çocuğu olanlara hep böle yapıyo gencecik yaşınızda bu ne diyoo ay kendi çok mu çekmiş bilmiyom da ona ne yaa ben bebeğimle de gezerim hayret bişi yaa
bi de bu saatten sonra bana böle demesinin ne anlamı varsa karnım burnumda
ay sinir oluyom insanlara yaa nerde ağlayan bebek görseler hemen bana dönüp alış bunnara diyolar ay moral bozmaya mı çalışıyolar anlamadımkiiii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben bugün bebişime battaniye aldıııııııımhihoyyyt:CüvCüv:
nerden nerdeeen bahçeliden miii
senağlama senağlama hiçte bileem 2-3 yaşında gelince kullanabülüü :roflol: :roflol:

ay boşver kartanem takma biizm türk kadınında başkasını üzüzp mutlu olma hastalığı varr

evlenicek olan kıza yandın sen ilk gece şöyle böyle derler hamile kadına nasıl doğurcan bi

doğr da gör hanyayı konyayı derler sen bunlara kulağını kapatıcan herkes aynı şekilde

yaşıyamazkii başkasının mutsuzluğuyla beslenen insanlara gıcık oluyorumm

ben çocuk sahibi olmak için hastaneye gidiyodum bigğün yaşlı bı kadınla yanyana otururken sordu neyin war nıye hastanedesin diye. dedim böle böle çcouk istiyom dedim. ayyyy nerden dedim açtı ağzını yumdu gözünü çok çekmiş çocuklarından çocuk doğurup napcan git gez dolaş demişti bana kafamçokkarıştı
yatıyom diyolar yat yat son yatışların geziyom diyolar gez gez son gezişlerin kafamçokkarıştı walla adamı sinir ediyolar Çok üzgünüm çoook

zeren he allah seni güldürüdün beni valla he evclik oynuodur :roflol::roflol::roflol::roflol:

he kııız ne var yaneee oynayamaz mı zemuszemus
benim kızım çok akıllı bi kereeeeee .. herbişeyi yapaaaaarr:roflol::roflol:

canın sıkkındı galiba güldürdüysem ne mutlu bana:1hug:

ay vallaa yaaa manyak bu insanlaaar :tomato:
bebiş yokken de önüne gelen hala yok mu diye sorup duruyodu haa
evlenceem zaman da aa daha erken bilmemne ya sevdiğim adamı bulmuşum ne bekliceeem oh ne güzel kocamla gezerün de tozarun da bebişimle de gezerünn :lepi:
takmıyom da yani çok sinirrr :mymeka:

çok sıkıcı bir günnnnnnnnnnnnnn

ayyy efet yaaaa bencede sıkıcı bir gün :bbo:

valla bebişin zorlugu 40 gün gördüğüm 40 gün zırlıo ağlıo eve alısması falan ondan sonra rutine dönüo hep aynı syei sölüolar doğurunca yapamaycan gidemiycen edemiycen bide en uyuz oldugum karılar die ya allah kurtarsın hamile oldugunu görünce bende hep neyden kurtarsın diom ben oğlumdan da halimdende memnunum kurtulacak bişe yok diom böleeeeeeeeeeeeeee kalıolar nası toplayacaklarını sasırıolarr:roflol::roflol::roflol:

he kııız ne var yaneee oynayamaz mı zemuszemus
benim kızım çok akıllı bi kereeeeee .. herbişeyi yapaaaaarr:roflol::roflol:

canın sıkkındı galiba güldürdüysem ne mutlu bana:1hug:

he valla bi an gözümde canlandı karnının içinde kordonuyla evcilik oynayan bi kız:roflol::roflol: valla sıkkındı canım saolasın sen beni gldürdün allahta seni güldürsün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı

hımm mantukluu bu konuyu düşünmelliyim CADIARZU paralarımı boşa el kaa şeylere harcamiim gidem de büyüyünce giyceklerini alemm :roflol: :roflol:

he valla gı öle yap sen ne vercen minnacık seylere al 5 mtre amerikan bezi ohh döne döne kullan:roflol::roflol:

aman kartanem bırak ya ne takıyosun böyle insanları muhatap bile olmaya değmez böyleleri ile zevkmi alıyolar böyle konuşarak başkalarının moralini bozarak anlamıyorumki sen keyfine bak anacım salla gitsin opuyorumnanaktan

ayyy ne uyuzlar ya ohhh aferin sanada kıs ağızlarının payınıda veriyonya helal be yürü beeeee kim tutar seniiiiiii :lepi:

hemen koy resmini bakak zemuszemus

nerden nerdeeen bahçeliden miii

iş yerimdeyim kızz.. bikaç bişe daha alam da hepsini bir çekem diyom....
evet kartanesi bahçeliden ama arasokakta küçük bi yerden aldım... 18 ytl ye...

yaaa klasik yurdum insanı... her konuda böleler ... deseydin senin gibi bi kaynanam var çocuğu onun istine atıp ben gezcem zaten..:roflol: fitil olurdu haaaaa

:roflol::roflol::roflol: hay allahım yaaa deli ederler adamııı

valla kimse tutamıo ben bile tutamıom bazen kendimi dün doktora gttim kendi doktorum yokmus arkadasına yönlendirdi adam tam öküzzzzzzzzzzz ben alısmısım doktorum tarafından ilgiye pohpofa :roflol: bu kazmaya derdimi diyecem daha ağzımı acıom sunu kullanıodum demeden sikayet la du bi demi sikayetmin nası olustugu önemli olan ağzımı acıom lafı tıkıo soru soruom cevap vermio dedim benim doktorum nie beni size yolladıki dedim nie dedi dedm siz iletişime son derece kapalısınız iiyiki basta size gelmemişim anlaşamaz ayrılırdık :roflol::roflol::roflol::roflol: mal mal kaldı böleeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız çilli napıonn görüşemiyok bu ara yerimseniben

tatlım benimmmm opuyorumnanaktan nasıl olıyım aptal gibiyim :bbo: hala gebeş gebeş yatıyomm kafamçokkarıştı

ayneeennnnndelikafadulden
he kız yogundum giremedım özledım sızı kaydirigubbakcemile3

sıcak hiç halim yok off senağlama
gel antalyaya o zaman bacım orası sıcaksa delikafadulden

aç klimayı serinlee kuzuumm opuyorumnanaktan
bak çiçko canliz geldi ona sar at stresinii :roflol:
he nan bana sar stres topu gibin karuyumm kaydirigubbakcemile2 lülülülülülü

şişkooooooooooooooooooooo bubandır nan ben balık gibi garuyammmmmmmmm :lepi:
he valla gı öle yap sen ne vercen minnacık seylere al 5 mtre amerikan bezi ohh döne döne kullan:roflol::roflol:

diyene bak :roflol: :roflol:

güle güle kullansın bebişinnnnnnnnnn :lepi:

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: cümlemizi inşallah...

nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı

daha bebiş giymeden sökülmüş... git değiştir kız.. değiştirmezlerse de cingar çıkar bi güzelll...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…