2009 Kasm Anneleri

nan ne hazır cewap karusun heee kaydirigubbakcemile3 sen değilmiydin asrının ismine aslı mı diyen karıya yok fotokopisi diyen:roflol: anam sana laf yetiştirilmez heee
he kız yogundum giremedım özledım sızı kaydirigubbakcemile3

şişkooooooooooooooooooooo bubandır nan ben balık gibi garuyammmmmmmmm :lepi:
yola yola bi hal oldun karıları heeee kaydirigubbakcemile tabii bu arada paralarıda balyaladın yinee alkisalkisalkis kız bende yoluncam ama malum yerleri göremiyom napcam gı ben :1no2:
bende balık gibin karuyum ama balina cinsinden laelaelaelaelae
ayy sorma yatıyo bugünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende tepesindeyim yeleği bari ör diyeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabii kadını ilk günden o kaa yorarsan ölee olur lmaz: kızım anneni yorma enerjisini bebeğin doğumuna saklasın kadıncağız
hee bende yaptım ilki kocaman oldu millet dalga geçti artık 10 yaşında giyer diyee kaydirigubbakcemile3 ikincisi patikten başka herşeye benzedii kaydirigubbakcemile3 şimdi üçüncüsünü ördüm birasdan dikicem bakalım bu neye benzicek CADIARZU

bu baston arabalar çok kullanışlıymış arkadaşımda wardı bölee iyisinden kız kullanamıyodu ama baston almıştı o kaa memnundu ki anlatamam heryere giriyoo hafif kullanışlı diyodu

yaa bişey söliyim mi biz bölee hewes ediyos o olsun bu olsun iyisi olsun diye ama yakın zamanda bebek büyütmüş aklı başında annelerden fikir almak çok önemli
benim bi arkadaş war aklı başında bi hatundur 2 çocuğu war şimdi ben alışwerişten önce onunla güzel bi liste yapıcam ne alıyım ne almıyım diyee :lepi:

he gitsin cıngar cıkarsın ben olsam o yeleği yediririm onlara bebek giymeden yırtılmıs deyiii:roflol::roflol::roflol:

al bendende okadar yediririm nan valla
ya varya lorealden bir fondoten almıştım bana alerji yaptı satan yerde siizn cildinizle lakalı falan diye salladımı beni peki ben ne yaptım senmisin beni sepetşeyen hemen ertesi gün lorealin genel müdürlüğüne londraya ingiizce bir mail döktürdüm ama ne döktürme anam ertesi gün beni türkiyedeki genel merkezden aradılar neden bizi aramadınız diye bende siz telefonlara cevap veriyomusunuzki dedim kaldı öle kaydirigubbakcemile3
sonra olay halloldu ama yurtdışından bana mail geldi sorun halloldumu diye bize cevap verin diye dedim lololo loreal sen teeeee oralardan arayıp bunları fırçalamasaydın nahhhh hallolurdu dicektimde kibarca teşekkür ettim :roflol:

ayy keşkem bizde göreydiikkk :roflol::roflol::roflol:

anam vallaha göstersem topicin en beceriksiz hatunu seçilirim :roflol: :roflol:

kıs ben cok beğendim valla maşallah sana

he gı daha doğrusu bizde dalga geceydikkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

nan zaten patiği orta yere bırakmışım ay pardon patik denen şeyi gören dalga geçti kardeşlerim bile ablaaaaa bu ne kesemi demeye başladılar başkası 7 yaş içinmi bu dedi
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

he anam oğluma aslı dediydi manyağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ben bi yay burcuyum laf komda uzmanım esasında :roflol::roflol::roflol:

he gitsin cıngar cıkarsın ben olsam o yeleği yediririm onlara bebek giymeden yırtılmıs deyiii:roflol::roflol::roflol:

yaparsın vallaaa...:roflol::roflol:

dün tchiboya gittik eşimle ay millet kapış kapış aldı bense hiç bişey beğenemedim
çok dandikti hamile pantolonları filan yaaa ıyyyyyy

niya kııı.. ben kot pantolonu çok kötü değildi sanki... sadece dar paça gibiydi o da şimdi moda zatiii

dün canının neden sıkkın olduğu anlaşıldıı naniknanik

:roflol::roflol::roflol: oda ii nan lololo :roflol::roflol:

gı sananda öğretem patiği nan aha bak tavsanlı koymus şimdide nekaa kolay onu dene 3.5 numara şişle yap :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben kesin gidiom şu yemeği kocam gelmeden yapmam lazım
hep dışardan yiyyoz adam isyan etcek opuyorumnanaktan

he gı daha doğrusu bizde dalga geceydikkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

hee nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: delüüüüü

benim kociş geliymiş bi karnını doyuramda gelemm opuyorumnanaktan

durun size gecen gece olan bişeyi anlatam edos blio bunu benim kociş görevden geldi uykusuz falan bende kalimayı actım karnımıda actım yatıom sıcak oğlusumda depinio kociş geldi yanıma bebişi sevecek tammamı bende vur vur oğlummmmmmmmmmmm demeye kalmadan şakkkkkkkkk benim kociş göbeğime indirdi şaplağııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aaaaaaaaa manyak napıon sen be dedim git surdan dedim :roflol:dioki sen demedinmi dedm deli ben cocuga diom herhalde dioki kafam durmuss uykum var bende bana dedin sandımdı ama öldük sonra gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biz kanz manz bilmeyik yelek yırtıldımı yırtıldı git yedr onlara arkandayızzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

nası gaz verioz

efet kanz manz bilmeyik biz kasım analarıyız git değiştir onu değiştirmezlerse bize havale et o zaman gör sen bak neler oluyo

çok kolay gı karakız sen bu tavsanlıyı yap kocan dalga gecmezzz yapabilirsinnn

ben zaten elime ipi aldığım zaman başlıyo nan benim kociş dalga geçmeye :roflol:

ay çok güseller kızlar benim şişimde ipimde yok kaç no şiş alsam iyi olur sizce

anam ben bir patik sevdasına eve bir sürü ip ve bir sürü numarada şiş aldıydım hepiside duruyo ölece :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: oda ii nan lololo :roflol::roflol:

gı sananda öğretem patiği nan aha bak tavsanlı koymus şimdide nekaa kolay onu dene 3.5 numara şişle yap :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

öğret kıs valla ne makbule gecer :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…