2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol:senden korkulur bacımadamı pert etmişin nan 2 dk da :dance: :dance:

daha bebiş giymeden sökülmüş... git değiştir kız.. değiştirmezlerse de cingar çıkar bi güzelll...kaydirigubbakcemile3

anam çokta güseldi inşallah kalmıştır zaten ben ne beğensem bi yerinde arıza çıkıo değiştrcem fişleri saklamıştım

akşam olduysa zaten yine yatmıcaz mı o zman ben heçç kalkmıyım laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee zahmet etmem nan yatt lülülülülülü

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben bugün bebişime battaniye aldıııııııımhihoyyyt:CüvCüv:

ayy güle güle kullan cnmmmm

amaan klasik türk kadını modeliii :1ninca:
inanki herkes aynı kartanem,kendileri doğruken iyi bize gelince vaaah vahhh kötükedihüso

edoş kız annen bugün nereyi temizliyoozemuszemus

ayy sorma yatıyo bugünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende tepesindeyim yeleği bari ör diyeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı

değişirler tabikii cnm yaa,götür hemen :lepi:

kız nehir o patiği nası ördün ben hayatımda hiç örgü örmüş biri değilim bu örneği görünce öreyim ne kadar kolay dedim ortaya çıkan sonucu görmen lazımdı gülmekten yerleremi yatardın altınamı yapardın abartmıyorum kociş bir hafta alay etti benle bu ne diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar yaa bişe dicem... eşimin iş yerinde çocuğu olan bi bayan bebek arabasına fazla para vermeyin demiş... bizim bebişler kış bebeği olcak yaaa... zaten ilk aylarda dışarı çıkmaz fazla çıksada kucakta çıkar.. eee yaz gelince de koca bebek olur o zaman da şu baston arabalar yeter demiş... o büyük arabayı kullanamamışlar kendileri tekrar baston araba almışlar:.. arabaya bile sığmamış mı...

herkes bişe söylüyo yaa :sm_confused:

he gitsin cıngar cıkarsın ben olsam o yeleği yediririm onlara bebek giymeden yırtılmıs deyiii:roflol::roflol::roflol:

ayy keşkem bizde göreydiikkk :roflol::roflol::roflol:

dün tchiboya gittik eşimle ay millet kapış kapış aldı bense hiç bişey beğenemedim
çok dandikti hamile pantolonları filan yaaa ıyyyyyy

valla bende sasrıdım valla gece gece bi azim geldi oturdum yaptım bende örgü bilmem nan uzman tv var nette ters hangisi düz hangisi nası kesilio ordan bakarak yaptım güzel olmusmu gı evde o renkte ip vardı onlarla yaptım :kedi:

valla bende almıcam şimdi,kısmetse yaza alırımm zemuszemus
kış günü nerde bincek arabaya,oto koltuğu alcam bağlıcam arkayaaa kaydirigubbakcemile3 sonra acın yollaaarıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam çokta güseldi inşallah kalmıştır zaten ben ne beğensem bi yerinde arıza çıkıo değiştrcem fişleri saklamıştım

inşallah vardır canım...

ayy güle güle kullan cnmmmm

sağol canım....

:roflol::roflol::roflol:

durun ben s,ize kolay bi bebek patiği daha ekliyim...

nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı

git değiştir kıs olmadı çıngar çıkar oda olmadı şikayet et dahada olmadı beni çağır ürün değiştirme konusunda üzerime tanımam kimseyi :roflol:

koptum yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

allah razı olsun o zaman ınsaflı tarafına deng gelmiş nan :roflol: :roflol:

he gı öle oldu vallaaa

he ben dün sinirden ne yapcamı sasırmıstım ama kociş güldü die bu yaptığıma kovaladımdı yanımdan :roflol::roflol: bana dioki doktora bosanma davasımı accaktın bende kovdum kocişi:roflol::roflol:şimdi düşününce komikmiş nan:roflol::roflol::roflol:

git değiştir kıs olmadı çıngar çıkar oda olmadı şikayet et dahada olmadı beni çağır ürün değiştirme konusunda üzerime tanımam kimseyi :roflol:
gerekirse öle yapcez artık kanzdan almıştım ya hani indirimli ürün ya belki değişmek istemezlr die dedim

ay ben gidiymde yemek yapıym istemeyerek
nefret ediorum bu sıcakta yemek yapmaktan yaaaaaaaaa
mafoldumben

gerekirse öle yapcez artık kanzdan almıştım ya hani indirimli ürün ya belki değişmek istemezlr die dedim

biz kanz manz bilmeyik yelek yırtıldımı yırtıldı git yedr onlara arkandayızzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

nası gaz verioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…