valla kimse tutamıo ben bile tutamıom bazen kendimi dün doktora gttim kendi doktorum yokmus arkadasına yönlendirdi adam tam öküzzzzzzzzzzz ben alısmısım doktorum tarafından ilgiye pohpofa :roflol: bu kazmaya derdimi diyecem daha ağzımı acıom sunu kullanıodum demeden sikayet la du bi demi sikayetmin nası olustugu önemli olan ağzımı acıom lafı tıkıo soru soruom cevap vermio dedim benim doktorum nie beni size yolladıki dedim nie dedi dedm siz iletişime son derece kapalısınız iiyiki basta size gelmemişim anlaşamaz ayrılırdık :roflol::roflol::roflol::roflol: mal mal kaldı böleeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
daha bebiş giymeden sökülmüş... git değiştir kız.. değiştirmezlerse de cingar çıkar bi güzelll...kaydirigubbakcemile3
akşam olduysa zaten yine yatmıcaz mı o zman ben heçç kalkmıyım laelaelaelaelae
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben bugün bebişime battaniye aldıııııııımhihoyyyt:CüvCüv:
ay kızlar dün burda bi kadın var acaip sinirimi bozdu yaaa
daha gezcek yaştaymışım da karnımda bebk varmış daa
tek bana da diiil yeni evlenenlere çocuğu olanlara hep böle yapıyo gencecik yaşınızda bu ne diyoo ay kendi çok mu çekmiş bilmiyom da ona ne yaa ben bebeğimle de gezerim hayret bişi yaa
bi de bu saatten sonra bana böle demesinin ne anlamı varsa karnım burnumda
ay sinir oluyom insanlara yaa nerde ağlayan bebek görseler hemen bana dönüp alış bunnara diyolar ay moral bozmaya mı çalışıyolar anlamadımkiiii
edoş kız annen bugün nereyi temizliyoozemuszemus
nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı
:roflol: :roflol: :roflol:senden korkulur bacımadamı pert etmişin nan 2 dk da :dance: :dance:
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: cümlemizi inşallah...
daha bebiş giymeden sökülmüş... git değiştir kız.. değiştirmezlerse de cingar çıkar bi güzelll...kaydirigubbakcemile3
kız nehir o patiği nası ördün ben hayatımda hiç örgü örmüş biri değilim bu örneği görünce öreyim ne kadar kolay dedim ortaya çıkan sonucu görmen lazımdı gülmekten yerleremi yatardın altınamı yapardın abartmıyorum kociş bir hafta alay etti benle bu ne diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız nehir o patiği nası ördün ben hayatımda hiç örgü örmüş biri değilim bu örneği görünce öreyim ne kadar kolay dedim ortaya çıkan sonucu görmen lazımdı gülmekten yerleremi yatardın altınamı yapardın abartmıyorum kociş bir hafta alay etti benle bu ne diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar yaa bişe dicem... eşimin iş yerinde çocuğu olan bi bayan bebek arabasına fazla para vermeyin demiş... bizim bebişler kış bebeği olcak yaaa... zaten ilk aylarda dışarı çıkmaz fazla çıksada kucakta çıkar.. eee yaz gelince de koca bebek olur o zaman da şu baston arabalar yeter demiş... o büyük arabayı kullanamamışlar kendileri tekrar baston araba almışlar:.. arabaya bile sığmamış mı...
herkes bişe söylüyo yaa :sm_confused:
ayy keşkem bizde göreydiikkk :roflol::roflol::roflol:
anam çokta güseldi inşallah kalmıştır zaten ben ne beğensem bi yerinde arıza çıkıo değiştrcem fişleri saklamıştım
ayy güle güle kullan cnmmmm
nbr kıslar yaaa
bebişime aldığım hırkanın ilmeği kaçmış ilik yerinden değşirlermi acaba ya
10 gün felan olmuştu alalı
valla kimse tutamıo ben bile tutamıom bazen kendimi dün doktora gttim kendi doktorum yokmus arkadasına yönlendirdi adam tam öküzzzzzzzzzzz ben alısmısım doktorum tarafından ilgiye pohpofa :roflol: bu kazmaya derdimi diyecem daha ağzımı acıom sunu kullanıodum demeden sikayet la du bi demi sikayetmin nası olustugu önemli olan ağzımı acıom lafı tıkıo soru soruom cevap vermio dedim benim doktorum nie beni size yolladıki dedim nie dedi dedm siz iletişime son derece kapalısınız iiyiki basta size gelmemişim anlaşamaz ayrılırdık :roflol::roflol::roflol::roflol: mal mal kaldı böleeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
gı saka maka dün acaip sinirliydim boğmaya adam arıodum ona denk geldi yine kibar davrandım :roflol::roflol::roflol:
allah razı olsun o zaman ınsaflı tarafına deng gelmiş nan :roflol: :roflol:
git değiştir kıs olmadı çıngar çıkar oda olmadı şikayet et dahada olmadı beni çağır ürün değiştirme konusunda üzerime tanımam kimseyi :roflol:
koptum yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gerekirse öle yapcez artık kanzdan almıştım ya hani indirimli ürün ya belki değişmek istemezlr die dedimgit değiştir kıs olmadı çıngar çıkar oda olmadı şikayet et dahada olmadı beni çağır ürün değiştirme konusunda üzerime tanımam kimseyi :roflol:
gerekirse öle yapcez artık kanzdan almıştım ya hani indirimli ürün ya belki değişmek istemezlr die dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?