2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nan caniz sen hangi memleketin hamsisi oluyosun yoksam yeni bir balık türümü çıktı ri hamsi deyuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:naniknanik

ben de ona sinir oluyom yaaa ben de öle dicem bundan sooraa
sanki mapusa düştük yaww :roflol: :roflol:

ben de ona sinir oluyom yaaa ben de öle dicem bundan sooraa
sanki mapusa düştük yaww :roflol: :roflol:

he nan kötü yoldaymısık gibi allah kurtarsın seni kurtarsın delü diyecem olmayacakk:roflol::roflol::roflol:

özgem tavşanlı patiği göndersene cnm bi bakam merak ettim
ayy beni de hevaelendirdiniz yaww
ben de yapcam bi tane

al gı

ELBİSTANLI: İKİ KAREDEN BİR TAVŞAN PATİK VE YAPILIŞI

normal dedi nasıl bir normallikse lmaz:
gerci annem ve anneannemdede aynısı var
olsun Allah beterinden korusun gııı
doldurursunuz bacımm elbett kıss bebeğe oto koltuğu bebek arabası ana kucağı vs. aldın mı almadıysan bekle seni chicco nun ana bayiine götürem
halt etmiş o karı bakma sen ona herşey zamanında güzel ben 29 yaşındayım keşke 26 da yapsaydım nann

sen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aha bu harika bir fikir nan :lepi::

Kızıma isim arıyorum - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

off off hala isim savaşı veriyom
değişiklikler yaptık yardımcı olun yaww

nan sen hala bu kıza bı isim bulamadınmı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben eczaneye gidem dünkü öküzün yazdığı ilacı alam arkadasa ugrayam bide cay içem gelem

hamsi mii :1shok: hangi memleketin hamsisi nan bu o kaa iriii kaydirigubbakcemile3
iri bubandır ben çıtırım nan kızarmam gözel ulur benım haaa :dance:
nan caniz sen hangi memleketin hamsisi oluyosun yoksam yeni bir balık türümü çıktı ri hamsi deyuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:naniknanik
antalyanın hamsısı nan sıcakdan hamsiler böle oluyor bacımm lülülülülülü
o ton balığıı nan hemide 1 ton:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn klava: ton balıgıymıs tonton sensiz kerevizzzzzzzz :roflol:

sen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aha bu harika bir fikir nan :lepi::

nan sen hala bu kıza bı isim bulamadınmı kaydirigubbakcemile3

geçin dalganızılülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ipek nasıl kızlar bugün kociş de beğendi ama
zeynep oylama da birinci geldi göbek atıyodu sinir oldum
ya da lü lü lü lü lü lüüüü pınar koyarım

anam nehir kaç kıs kaç ton balığı gelmiş bizi haşlama yapacuk kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canliz birazdan bizi kovalamaya gelir siler süpürür valla buralardan bzi :roflol:
sürüyom sizi nan gidin ekim topikine klava: klava: klava: :roflol:

bayıldım bunlara delüüüüüüüüü garuu naniknanik

:roflol::roflol::roflol:
delü sen de benimki habire kaksını yaparsa
boklu şaziye koyayım o zamansenağlama
evet evet kesınlıkle buolmalı nan vereliniortak

heyyyyyy sende nehir garısı gibi hedıye yollacanmı kız bak ben dedıydım ipeğı haa ona göre bilem yani :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…