durun size gecen gece olan bişeyi anlatam edos blio bunu benim kociş görevden geldi uykusuz falan bende kalimayı actım karnımıda actım yatıom sıcak oğlusumda depinio kociş geldi yanıma bebişi sevecek tammamı bende vur vur oğlummmmmmmmmmmm demeye kalmadan şakkkkkkkkk benim kociş göbeğime indirdi şaplağııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aaaaaaaaa manyak napıon sen be dedim git surdan dedim :roflol:dioki sen demedinmi dedm deli ben cocuga diom herhalde dioki kafam durmuss uykum var bende bana dedin sandımdı ama öldük sonra gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan caniz sen hangi memleketin hamsisi oluyosun yoksam yeni bir balık türümü çıktı ri hamsi deyuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:naniknanik
o ton balığıı nan hemide 1 ton:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bebişin zorlugu 40 gün gördüğüm 40 gün zırlıo ağlıo eve alısması falan ondan sonra rutine dönüo hep aynı syei sölüolar doğurunca yapamaycan gidemiycen edemiycen bide en uyuz oldugum karılar die ya allah kurtarsın hamile oldugunu görünce bende hep neyden kurtarsın diom ben oğlumdan da halimdende memnunum kurtulacak bişe yok diom böleeeeeeeeeeeeeee kalıolar nası toplayacaklarını sasırıolarr:roflol::roflol::roflol:
Kızıma isim arıyorum - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
off off hala isim savaşı veriyom
değişiklikler yaptık yardımcı olun yaww
ben de ona sinir oluyom yaaa ben de öle dicem bundan sooraa
sanki mapusa düştük yaww :roflol: :roflol:
özgem tavşanlı patiği göndersene cnm bi bakam merak ettim
ayy beni de hevaelendirdiniz yaww
ben de yapcam bi tane
olsun Allah beterinden korusun gııınormal dedi nasıl bir normallikselmaz:
gerci annem ve anneannemdede aynısı var
doldurursunuz bacımm elbett kıss bebeğe oto koltuğu bebek arabası ana kucağı vs. aldın mı almadıysan bekle seni chicco nun ana bayiine götüremkarakızcııımm napıyooonn iyisin dimi bugüünn
merak etme yaa alışverişe de çıkcaan kızının odasını da alcan inşallaaahhh
biz de artık haftaya boşaltmaya başlarız odayıı :sinifsinif:ne zaman doldururuz bilmiyoomm
halt etmiş o karı bakma sen ona herşey zamanında güzel ben 29 yaşındayım keşke 26 da yapsaydım nannay kızlar dün burda bi kadın var acaip sinirimi bozdu yaaa
daha gezcek yaştaymışım da karnımda bebk varmış daa
tek bana da diiil yeni evlenenlere çocuğu olanlara hep böle yapıyo gencecik yaşınızda bu ne diyoo ay kendi çok mu çekmiş bilmiyom da ona ne yaa ben bebeğimle de gezerim hayret bişi yaa
bi de bu saatten sonra bana böle demesinin ne anlamı varsa karnım burnumda
ay sinir oluyom insanlara yaa nerde ağlayan bebek görseler hemen bana dönüp alış bunnara diyolar ay moral bozmaya mı çalışıyolar anlamadımkiiii
sen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızıma isim arıyorum - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
off off hala isim savaşı veriyom
değişiklikler yaptık yardımcı olun yaww
sen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
durun size gecen gece olan bişeyi anlatam edos blio bunu benim kociş görevden geldi uykusuz falan bende kalimayı actım karnımıda actım yatıom sıcak oğlusumda depinio kociş geldi yanıma bebişi sevecek tammamı bende vur vur oğlummmmmmmmmmmm demeye kalmadan şakkkkkkkkk benim kociş göbeğime indirdi şaplağııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aaaaaaaaa manyak napıon sen be dedim git surdan dedim :roflol:dioki sen demedinmi dedm deli ben cocuga diom herhalde dioki kafam durmuss uykum var bende bana dedin sandımdı ama öldük sonra gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iri bubandır ben çıtırım nan kızarmam gözel ulur benım haaa :dance:hamsi mii :1shok: hangi memleketin hamsisi nan bu o kaa iriii kaydirigubbakcemile3
antalyanın hamsısı nan sıcakdan hamsiler böle oluyor bacımm lülülülülülünan caniz sen hangi memleketin hamsisi oluyosun yoksam yeni bir balık türümü çıktı ri hamsi deyuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:naniknanik
o ton balığıı nan hemide 1 ton:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
delü sen de benimki habire kaksını yaparsa
boklu şaziye koyayım o zamansenağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aha bu harika bir fikir nan :lepi::
nan sen hala bu kıza bı isim bulamadınmı kaydirigubbakcemile3
iri bubandır ben çıtırım nan kızarmam gözel ulur benım haaa :dance:
antalyanın hamsısı nan sıcakdan hamsiler böle oluyor bacımm lülülülülülü
ne ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava: ton balıgıymıs tonton sensiz kerevizzzzzzzz :roflol:
anam nehir kaç kıs kaç ton balığı gelmiş bizi haşlama yapacukkaydirigubbakcemile3
sürüyom sizi nan gidin ekim topikine:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canliz birazdan bizi kovalamaya gelir siler süpürür valla buralardan bzi :roflol:
bayıldım bunlara delüüüüüüüüü garuu naniknaniksen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet evet kesınlıkle buolmalı nan vereliniortak:roflol::roflol::roflol:
delü sen de benimki habire kaksını yaparsa
boklu şaziye koyayım o zamansenağlama
geçin dalganızılülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ipek nasıl kızlar bugün kociş de beğendi ama
zeynep oylama da birinci geldi göbek atıyodu sinir oldum
ya da lü lü lü lü lü lüüüü pınar koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?