2009 Kasm Anneleri

kızlar geldim azcık dinlendim iyi oldu allahtan revir varda gidip uzanabiliyorum ya zaten yarım saat sonrada paydos :lepi:

ayy örgü yapmaktan sIKildim geldim yine geri..kan ter icinde kaldim bitircem diye ama belim agrimis farkinda olmadan, ara verdüm eccük...

elif nan sen ne patiği örüyon
kıslar ya bebek şekerleri için mini mini patikmi örsek acep
görmüştüm birilerinde güsel oluydi
yok mu kzim su karpu dilimli patik onu basladim minnosuma...bebek sekerleri icin ben bunu begendim bak cok orjinal duruyo cokta cici yapimida cok kolay birazdan cikip o emzikleri arastircam insallah bulurum

hihoyyythihoyyyt benimkide bitmek üzere

ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:
:hooray::hooray:hayirli ugurlu olsun nesli.....

yok canım korkma canliz gacısı dolanıyo buralarda ama yemek adı çıkmadı daha ağzından:roflol::roflol:
dua et çıtırtı gacısı gelene kadar senin diyet bitsin:roflol::roflol::roflol:

bamya bamya :roflol: :roflol: :roflol: ulannnnnnnnnn hepimize diyet yaptırcan haaaaaaaa delikafadulden

ay evet anadolu demek ya hem yurt dışına gidince zorlnmaz dedi
ay benim yurt dışında doğurma ihtimalim var çocuk vatandaşlık alsın die ama gitmek istemiorum yaaaaa 3 ay orda kalıcam en az

anatolia hotel adi gibi kusura bakma. esin begenmemekle iyi etmis.

bir aksilik olmazsa bende doguma londraya gidicem insallah. vatandaslik alinca ileride orada yasama olasiligida var tabi. bu yuzden ona gorede dusunmek lazim. biz Naz koyucaz Rabbim kismet ederse. kisa ve telafuzu kolay.

wannam ben bişey yiyom emme demem
yanlız kırması pek zor oluyyy yaww:roflol:
gel de birlikte kırak

sen ye canim, sana afiyet olsun.

ama burda yemek adi verilince sadece benim canim cekmiyor. topicin tamami hamile hatirlatayim. ha ben sekerimden dolayi her bahsedileni yiyemiyorum oda ayri tabi.

bence de güsel isim cnm hayırlı olur inşallah
ama inşallah nazlı olmas kızın
öle diyorlar ya o bakımdan
ohh ne güsel londro hihoyyyt
kız dünde seni konuşuyoduk
ben ingilizce öğreniyom da kendim evde
gün de1.5 saat çalışıyom valla
ee bana da taktikler verirsin herhal
ben de seni zayıflatırım karşılığında:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…