Allah kabul etsın canlarımmm....bende dua ettım hepimiz için.hamişler için bebeiş isteyenler için.Rabbım ne diliyosanız onu versın gönlünüze göreee....kayınvalidemde vardı beraber yaptık dualarımızıııı..Rabbım sen kabul et.....:Saruboceq:
hoşbulduk kuzum nasılsun bakıyım para balyalamaya devam mı:jeyyar:
zeren ne oluyo gııııı sana
nüçün sıkıldın
valla ben de evde sıkıldım burası da olmasa
zıbarır yatardım herhalde
dün sana yazmıştım ya kuzum bizim evde oda çok nasıl olsa yığarız odanın tekine:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: he naaann nere koysam artık bu paraları deyom çelik kasa alım bari ben :jeyyar: :jeyyar:
ayyy ne bilem yaaaa.. sıcaktan galibaaa birazda uykum geldiimirmirmirmir
ivet ya ipek olsun demi
ay not kağıdım var herkesin tercihini not ediyom akşamda eşime gösteriyom
ipek onayı çok olursa belkim ipek koyarız hihoyyyt
cnm havuzlu han istanbulda o handa sadece bebeklerle ilgili herşey var
gidecez oraya bizde sana da ordan alcam
ayyy cnm benim gösterme hadi süpriz olsun cnm
aslında oraya gittiğimde ne eksiğin varsa sölede en azından öle bişey alam canım
hem işin görülür ne dersin
ne zaman gitceniz tatile bakim bol bol yüz cnm hareket olur
saten takımı bebiş için mi aldınCADIARZU
bankaya koyun annemm sizz güle güle harcayın bebiş içinnnn...:roflol: :roflol: he naaann nere koysam artık bu paraları deyom çelik kasa alım bari ben :jeyyar: :jeyyar:
ebiscem karakızım zeytinim yazdım ocaga yemek koymak içinkalkmıştım anca geldim..berra olcek kızımın adı..valla ebiscem bende özledim sizi ama adam gibi sohbete dalamadım bende geldim geleli ..
dün sana yazmıştım ya kuzum bizim evde oda çok nasıl olsa yığarız odanın tekine:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ewet canım yaaa sıcaklardan oluyor oğluşum olmasa hep uyurum herhaldemirmirmirmir
ebiscem karakızım zeytinim yazdım ocaga yemek koymak içinkalkmıştım anca geldim..berra olcek kızımın adı..valla ebiscem bende özledim sizi ama adam gibi sohbete dalamadım bende geldim geleli ..
bacım ben görmedım yazdıgını gecmısı kurcalamadım nan lülülülülülü he odanın birini bana ve paracıklarıma ayır nan :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:sagada veririm harçlık :roflol: :roflol:
bankaya koyun annemm sizz güle güle harcayın bebiş içinnnn...
yavrımmm nasılsın tatlumm..ay kızımızın adı berra mı olcek çok güsel yahu adıyla büyüsün kızın...
yok nan o kadar zengın degılemmmm naniknanik caner bank ayatırıyom ben :roflol: :roflol: oda kredı felan derken bitiyyyyyyyy allaha şükür ama :1hug:
olur hacım en büyük odayı ayıram sana ama anahtarı bende kalacak sana vermem tımamm mı:dilcikar::dilcikar::roflol:
itekcim ensarda güzel isim ..haklısın ama erkekler için bayagı isim var nette gezinseydin isimlere baksaydın..
olmas nan :mymeka: sen kapının altından sopa ıle çek gelebılenlerı anahtarı vermem yada pipet ıle çek nan paraları kapının altına gelınce alırsın elınle :roflol: :roflol: :roflol: fazla alma haaaaaaaaaaklava:
canım benım ensar da güsel isim.biz fikir sunuyoruz ama önemlı olan anne ve babanın içine sinmesi,beğenmesi demi tatlımmm....anlamı ne çok merak ettım....berra da çok hoş canım yaaa kıslara çok isim var walla erkeklere pek seçenek yok benim oğluşumun adıda ensar olacak kulağa nasıl geliyor sizce:uhm:
annem bir melek sagol tatlim ..senin bebişin adı ne olacaktı?
yardım eden anlamına geliyorcanım benım ensar da güsel isim.biz fikir sunuyoruz ama önemlı olan anne ve babanın içine sinmesi,beğenmesi demi tatlımmm....anlamı ne çok merak ettım....
Poyraz koymayı düşünüyoruz canım bizde....opuyorumnanaktan
ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?