2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: he naaann nere koysam artık bu paraları deyom çelik kasa alım bari ben :jeyyar: :jeyyar:
dün sana yazmıştım ya kuzum bizim evde oda çok nasıl olsa yığarız odanın tekine:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ayyy ne bilem yaaaa.. sıcaktan galibaaa birazda uykum geldiimirmirmirmir

ewet canım yaaa sıcaklardan oluyor oğluşum olmasa hep uyurum herhaldemirmirmirmir

he yaa İpek ismi çok nazık ve hoşş...bende evde poyrazz die seslenıp duruyorum...poyarzım diyom kendımı sevıyorumkaydirigubbakcemile3.Poyraz oğlum uyna die seslenıyorumm kulağa nasıl gelıyo diye sende öyle düşün bakkk...
ipek kızım bal kızımmm uyannn deeee....yada ay ipeşimi yerim ben de bak ne güsel oluyo gııı...
canım saten takımı kendıme aldım bebiş için değil kızzzkaydirigubbakcemile3....
canım benım sağolasın gölünden ne gecerse onu al poyrazımaaa...
ben kızıma aldımmmm cıcı teyzesi olarakkk....yerimseniben zemuszemus opuyorumnanaktan

ebiscem karakızım zeytinim yazdım ocaga yemek koymak içinkalkmıştım anca geldim..berra olcek kızımın adı..valla ebiscem bende özledim sizi ama adam gibi sohbete dalamadım bende geldim geleli ..

:roflol: :roflol: he naaann nere koysam artık bu paraları deyom çelik kasa alım bari ben :jeyyar: :jeyyar:
bankaya koyun annemm sizz güle güle harcayın bebiş içinnnn...
ebiscem karakızım zeytinim yazdım ocaga yemek koymak içinkalkmıştım anca geldim..berra olcek kızımın adı..valla ebiscem bende özledim sizi ama adam gibi sohbete dalamadım bende geldim geleli ..

yavrımmm nasılsın tatlumm..ay kızımızın adı berra mı olcek çok güsel yahu adıyla büyüsün kızın...

dün sana yazmıştım ya kuzum bizim evde oda çok nasıl olsa yığarız odanın tekine:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ewet canım yaaa sıcaklardan oluyor oğluşum olmasa hep uyurum herhaldemirmirmirmir

bacım ben görmedım yazdıgını gecmısı kurcalamadım nan lülülülülülü he odanın birini bana ve paracıklarıma ayır nan :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:sagada veririm harçlık :roflol: :roflol:

berra da çok hoş canım yaaa kıslara çok isim var walla erkeklere pek seçenek yok benim oğluşumun adıda ensar olacak kulağa nasıl geliyor sizce:uhm:

olur hacım en büyük odayı ayıram sana ama anahtarı bende kalacak sana vermem tımamm mı:dilcikar::dilcikar::roflol:

bankaya koyun annemm sizz güle güle harcayın bebiş içinnnn...

yavrımmm nasılsın tatlumm..ay kızımızın adı berra mı olcek çok güsel yahu adıyla büyüsün kızın...

yok nan o kadar zengın degılemmmm naniknanik caner bank ayatırıyom ben :roflol: :roflol: oda kredı felan derken bitiyyyyyyyy allaha şükür ama :1hug:

yok nan o kadar zengın degılemmmm naniknanik caner bank ayatırıyom ben :roflol: :roflol: oda kredı felan derken bitiyyyyyyyy allaha şükür ama :1hug:

kısım güvenme bak caner banka hortumlar yoksam seni:roflol::roflol:
sen itek banka güven bak:jeyyar:

olur hacım en büyük odayı ayıram sana ama anahtarı bende kalacak sana vermem tımamm mı:dilcikar::dilcikar::roflol:

olmas nan :mymeka: sen kapının altından sopa ıle çek gelebılenlerı anahtarı vermem yada pipet ıle çek nan paraları kapının altına gelınce alırsın elınle :roflol: :roflol: :roflol: fazla alma haaaaaaaaaa klava:

yok kuzum o kadar uğraşamam bi para için elektrik süpürgesiyle hallederim ben:roflol::roflol::roflol:

berra da çok hoş canım yaaa kıslara çok isim var walla erkeklere pek seçenek yok benim oğluşumun adıda ensar olacak kulağa nasıl geliyor sizce:uhm:
canım benım ensar da güsel isim.biz fikir sunuyoruz ama önemlı olan anne ve babanın içine sinmesi,beğenmesi demi tatlımmm....anlamı ne çok merak ettım....
annem bir melek sagol tatlim ..senin bebişin adı ne olacaktı?

Poyraz koymayı düşünüyoruz canım bizde....opuyorumnanaktan

yardım eden anlamına geliyor
peygamberimiz mekkeden medineye göç ettiğinde ona yardım eden medinelilere deniyor
ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:

nesliiiiiiiiim kutlarım valla inş.kısının böyle mezuniyetinide görürüz
hadi kutlayalııımmm:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…