yok canım korkma canliz gacısı dolanıyo buralarda ama yemek adı çıkmadı daha ağzından:roflol::roflol:
dua et çıtırtı gacısı gelene kadar senin diyet bitsin:roflol::roflol::roflol:
bence de güsel isim cnm hayırlı olur inşallah
ama inşallah nazlı olmas kızın
öle diyorlar ya o bakımdan
ohh ne güsel londro hihoyyyt
kız dünde seni konuşuyoduk
ben ingilizce öğreniyom da kendim evde
gün de1.5 saat çalışıyom valla
ee bana da taktikler verirsin herhal
ben de seni zayıflatırım karşılığında:roflol:
ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:
yok canım korkma canliz gacısı dolanıyo buralarda ama yemek adı çıkmadı daha ağzından:roflol::roflol:
dua et çıtırtı gacısı gelene kadar senin diyet bitsin:roflol::roflol::roflol:
sen ye canim, sana afiyet olsun.
ama burda yemek adi verilince sadece benim canim cekmiyor. topicin tamami hamile hatirlatayim. ha ben sekerimden dolayi her bahsedileni yiyemiyorum oda ayri tabi.
:
katılıyorumm vereliniortakvereliniortak
citirti gelince bi zahmet cenesini tutuversin. bir tek bana degil kizim, herkese yazik bu kadar isim vermek. hele hele kuzulara iyice yazik. hatirlatirim ayrica kul hakkina girilmis oluyor.
canim sen naptin? dikkat ediyormusun yediklerine?
bu arada cok gulunce gobegim hop hop oynuyo, sonra da aciyo ya. sizede oluyor mu?
bu emziklei biliyom ama daha güzelleri war bebek şekerlerinin biras daha araştır benceayy örgü yapmaktan sIKildim geldim yine geri..kan ter icinde kaldim bitircem diye ama belim agrimis farkinda olmadan, ara verdüm eccük...
yok mu kzim su karpu dilimli patik onu basladim minnosuma...bebek sekerleri icin ben bunu begendim bak cok orjinal duruyo cokta cici yapimida cok kolay birazdan cikip o emzikleri arastircam insallah bulurum
hihoyyythihoyyyt benimkide bitmek üzere
:hooray::hooray:hayirli ugurlu olsun nesli.....
eminönünde dolu kız bu emziklerden. ben bi tane kelebekli model beğendim ondan yapmayı düşünüyom hemde çok ucuz 50 tanesi 15tlymiş tabii bide tülü kurdelesi ıvırı zıvır var ama yinede çok uyguna gelicekzemuszemusayyyy emziklerden pek hoşmuş
emiinönünde buluruk herhalde böle şeyler alam da kendim yapam bari
patiğini ne renklerde yapıyon foto isterem
aferin komsuna, cok takdir ettim.alkisalkisalkis
cnm ekmek az yemeye çalışıyorum bide tatlı tabiiki vereliniortak
başka bişey varmı sence dikkat etmem gereken cokacimcoook
hiç otel adına benzediğini düşünmemiştim yaa bende beğenmedim ama fikir işte her kafadan bi ses çıkıcak sen ismi bulmuşsun ne güsel inşallah bi aksilik çıkmazda gidersinanatolia hotel adi gibi kusura bakma. esin begenmemekle iyi etmis.
bir aksilik olmazsa bende doguma londraya gidicem insallah. vatandaslik alinca ileride orada yasama olasiligida var tabi. bu yuzden ona gorede dusunmek lazim. biz Naz koyucaz Rabbim kismet ederse. kisa ve telafuzu kolay.
heee walla bende çok takdir ediyorum sayesinde güzel yemekler yiyorum kilisli kendisizemuszemus
canim, beyaz ekmek mi yiyorsun? tam tahilli bugday oneriyorlar, ben ondan yiyorum.
hamur isi acayip firlatiyo cok dikkat etmek lazim. tabiki birde tatli. onun disinda herseyden azar azar yiyorum. hatta baligi abartiyorum.zemuszemus
hiç otel adına benzediğini düşünmemiştim yaa bende beğenmedim ama fikir işte her kafadan bi ses çıkıcak sen ismi bulmuşsun ne güsel inşallah bi aksilik çıkmazda gidersin
bende vize başvurusu yapıcam daha belki hamileyim die vermezler ama benim eşimin oturumu var biz aile birleşimi yapıcaz ama daha var tabi çocuk doğsunda öle
ben kaçtım eşim geldi opuyorumnanaktan
hee eyü o zamaan amaa pek de güzel oluyo yatmaı deeymiiicanım bitanesini pamuk saten karışımı aldım.bitanesini de saten aldımmm...hehe benım koçişte sinir oluyo amma olsunn yatacam o nevresım takımlarındakaydirigubbakcemile3
niye nan ben trden aldım çok da memnunum bellerinden delikafadulden ayarı var hala en son kısımda genişletmeye gerek kalmıcak mı ne :mymeka:yakisip yakismadigini bilemem tabi ama lastik bolumu varya gobege gelen, tr de o sekilde bir lastik asla bulamazsin. ben bir kot almistim bir hafta sonra lastik kismi yirtildi, yolladim yine yaptilar simdi oda yirtildi. sonu yok, vazgectim bende.
ben de beğenmedim anatoliayıı pentagramın bi şarkısı vardı pek severdim anatolia diye o ayrı ama bi kız için garippay evet anadolu demek ya hem yurt dışına gidince zorlnmaz dedi
ay benim yurt dışında doğurma ihtimalim var çocuk vatandaşlık alsın die ama gitmek istemiorum yaaaaa 3 ay orda kalıcam en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?