2009 Kasm Anneleri

yok canım korkma canliz gacısı dolanıyo buralarda ama yemek adı çıkmadı daha ağzından:roflol::roflol:
dua et çıtırtı gacısı gelene kadar senin diyet bitsin:roflol::roflol::roflol:

citirti gelince bi zahmet cenesini tutuversin. bir tek bana degil kizim, herkese yazik bu kadar isim vermek. hele hele kuzulara iyice yazik. hatirlatirim ayrica kul hakkina girilmis oluyor.

sen mi beni zayiflatican? kiz hic gulcem yoktu. kac gundur bagiriyon bilmem kac kilo aldim. dotum buyudu diye.:roflol::roflol: ay cok yasa emi.

ama ben ingilizce taktik verebilirim.:lepi:

ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:

:hooray::içelim:alkisalkisalkis

yok canım korkma canliz gacısı dolanıyo buralarda ama yemek adı çıkmadı daha ağzından:roflol::roflol:
dua et çıtırtı gacısı gelene kadar senin diyet bitsin:roflol::roflol::roflol:

anam doğru yaav o geldi onu sustaramayızdaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen ye canim, sana afiyet olsun.

ama burda yemek adi verilince sadece benim canim cekmiyor. topicin tamami hamile hatirlatayim. ha ben sekerimden dolayi her bahsedileni yiyemiyorum oda ayri tabi.

katılıyorumm vereliniortakvereliniortak

citirti gelince bi zahmet cenesini tutuversin. bir tek bana degil kizim, herkese yazik bu kadar isim vermek. hele hele kuzulara iyice yazik. hatirlatirim ayrica kul hakkina girilmis oluyor.

ayyy cidden öyle yaaa alt komşum ne pişirirse getirir sen hamilesin sana kokmuştur dye

bu emziklei biliyom ama daha güzelleri war bebek şekerlerinin biras daha araştır bence
ayyyy emziklerden pek hoşmuş
emiinönünde buluruk herhalde böle şeyler alam da kendim yapam bari
patiğini ne renklerde yapıyon foto isterem
eminönünde dolu kız bu emziklerden. ben bi tane kelebekli model beğendim ondan yapmayı düşünüyom hemde çok ucuz 50 tanesi 15tlymiş tabii bide tülü kurdelesi ıvırı zıvır var ama yinede çok uyguna gelicekzemuszemus
bende ördüm patik kız akşama kjoycam resmini

cnm ekmek az yemeye çalışıyorum bide tatlı tabiiki vereliniortak
başka bişey varmı sence dikkat etmem gereken cokacimcoook

canim, beyaz ekmek mi yiyorsun? tam tahilli bugday oneriyorlar, ben ondan yiyorum.

hamur isi acayip firlatiyo cok dikkat etmek lazim. tabiki birde tatli. onun disinda herseyden azar azar yiyorum. hatta baligi abartiyorum.zemuszemus

annem eminönüne gitmişti bugün bi küwetlen maşrafa almış15tlye bide pijama trakımı 10tl:lepi:

hiç otel adına benzediğini düşünmemiştim yaa bende beğenmedim ama fikir işte her kafadan bi ses çıkıcak sen ismi bulmuşsun ne güsel inşallah bi aksilik çıkmazda gidersin
bende vize başvurusu yapıcam daha belki hamileyim die vermezler ama benim eşimin oturumu var biz aile birleşimi yapıcaz ama daha var tabi çocuk doğsunda öle
ben kaçtım eşim geldi opuyorumnanaktan

:kedi:fıstıklarım teşekkür ederim hepinize, acil çıktıydım, ahan işte yine çıkıyorum. Öpüyorum sizi de kuzularınızı da a.s.

canim, beyaz ekmek mi yiyorsun? tam tahilli bugday oneriyorlar, ben ondan yiyorum.

hamur isi acayip firlatiyo cok dikkat etmek lazim. tabiki birde tatli. onun disinda herseyden azar azar yiyorum. hatta baligi abartiyorum.zemuszemus

normalde ben karışık alırım ekmeği,bigün kepek,bigün cavdar,bigün beyaz felan şeklinde cnm.
balığı bende çok yiyiorum hafta 2-3 :lepi:

tubişim güle güle kullan cnmm opuyorumnanaktan

benim kiz erken gelmeye kalkmadikca gitmek sorun olmaz tatlim. ben ingiliz vatandasiyim ya, yavrularimda olsun istiyorum.

canım bitanesini pamuk saten karışımı aldım.bitanesini de saten aldımmm...hehe benım koçişte sinir oluyo amma olsunn yatacam o nevresım takımlarındakaydirigubbakcemile3
hee eyü o zamaan amaa pek de güzel oluyo yatmaı deeymiii
yakisip yakismadigini bilemem tabi ama lastik bolumu varya gobege gelen, tr de o sekilde bir lastik asla bulamazsin. ben bir kot almistim bir hafta sonra lastik kismi yirtildi, yolladim yine yaptilar simdi oda yirtildi. sonu yok, vazgectim bende.
niye nan ben trden aldım çok da memnunum bellerinden delikafadulden ayarı var hala en son kısımda genişletmeye gerek kalmıcak mı ne :mymeka:
ay evet anadolu demek ya hem yurt dışına gidince zorlnmaz dedi
ay benim yurt dışında doğurma ihtimalim var çocuk vatandaşlık alsın die ama gitmek istemiorum yaaaaa 3 ay orda kalıcam en az
ben de beğenmedim anatoliayıı pentagramın bi şarkısı vardı pek severdim anatolia diye o ayrı ama bi kız için garipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…