ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:
yardım eden anlamına geliyor
peygamberimiz mekkeden medineye göç ettiğinde ona yardım eden medinelilere deniyor
nesliiiiiiiiim kutlarım valla inş.kısının böyle mezuniyetinide görürüz
hadi kutlayalııımmm:içelim:
ben de almıcaaaam bakalım gerektiğinde duruma göre alırız bitanevalla bende almıcam şimdi,kısmetse yaza alırımm zemuszemus
kış günü nerde bincek arabaya,oto koltuğu alcam bağlıcam arkayaaa kaydirigubbakcemile3 sonra acın yollaaarıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne dalga geçiyon nann :mymeka: benim ismim de geçii ordaakeşke dede korkut yaşasaydı nann çocuk ergenliğe girdimi dede korkuttan rica ederdük bi isim bulurdu artık salur kazan mı olurdu bığaç han mı olurdu bilmemm naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
he yaa İpek ismi çok nazık ve hoşş...bende evde poyrazz die seslenıp duruyorum...poyarzım diyom kendımı sevıyorumkaydirigubbakcemile3.Poyraz oğlum uyna die seslenıyorumm kulağa nasıl gelıyo diye sende öyle düşün bakkk...
ipek kızım bal kızımmm uyannn deeee....yada ay ipeşimi yerim ben de bak ne güsel oluyo gııı...
canım saten takımı kendıme aldım bebiş için değil kızzzkaydirigubbakcemile3....
canım benım sağolasın gölünden ne gecerse onu al poyrazımaaa...
ben kızıma aldımmmm cıcı teyzesi olarakkk....yerimseniben zemuszemus opuyorumnanaktan
ensar güzel isim :lepi: enese de uyuyoo :lepi: daha ne olsun alkisalkisalkisberra da çok hoş canım yaaa kıslara çok isim var walla erkeklere pek seçenek yok benim oğluşumun adıda ensar olacak kulağa nasıl geliyor sizce:uhm:
ben geldüm baculaaağ
ben de almıcaaaam bakalım gerektiğinde duruma göre alırız bitane
ne dalga geçiyon nann :mymeka: benim ismim de geçii ordaa
kız tamamen saten olanlardan mı aldın üşüme sonra kışın nan ben kışın hiç kullanamıyom onları acaip kayıyolaarr yorgan durmuyo yastık başka tarafa kayıyoo kociş kızıyo onu serince kaydirigubbakcemile3
ben geldüm baculaaağ
berra da çok hoş canım yaaa kıslara çok isim var walla erkeklere pek seçenek yok benim oğluşumun adıda ensar olacak kulağa nasıl geliyor sizce:uhm:
:roflol: :roflol: % kaç faız verecen nan ona göre :jeyyar:kısım güvenme bak caner banka hortumlar yoksam seni:roflol::roflol:
sen itek banka güven bak:jeyyar:
hay aklınla bin yaşahiçgelmedi benim aklıma :roflol: :roflol:yok kuzum o kadar uğraşamam bi para için elektrik süpürgesiyle hallederim ben:roflol::roflol::roflol:
ben geldüm baculaaağ
dün tchiboya gittik eşimle ay millet kapış kapış aldı bense hiç bişey beğenemedim
çok dandikti hamile pantolonları filan yaaa ıyyyyyy
yardım eden anlamına geliyorensar ne demek itek?
:roflol: :roflol: % kaç faız verecen nan ona göre :jeyyar:
hay aklınla bin yaşahiçgelmedi benim aklıma :roflol: :roflol:
ohh cok şükür bacım gözün aydın
cocukda yaparsın kariyerde nan sen turkbayragi
yardım eden anlamına geliyor
peygamberimiz mekkeden medineye göç ettiğinde ona yardım eden medinelilere deniyor
paran var ama kafa çalışmıyor anca yemeğe çalışıyor kısım hemde en kuvvetli süpürgeyle:roflol::roflol::roflol:
bana herşey olmuo yaaaa yani ben beğenmedimniye be, ben kaprisini kullaniyorum. cok memnunum.
anam yemekleri yaptım biraz uyduruk ldu emme napcan
evde sebze namımna bişey kalmadı
bugün alıciyz
bana herşey olmuo yaaaa yani ben beğenmedim
ama sana yakışmıştır cicim opuyorumnanaktan
karakızım zorlama kendini o zaman
beline hep destek ver
yastık falan götür işyerine cnm
ee bebiş büyüdükçe iyice zorluyo tabi
izne ne zmn ayrılmayı düşünüyon
umarım ilerde çok da rahatsız etmez seni cnm geçmiş olsun şimdiden
cersucum baktım cnm
yazdım oraya
sen ne kara verdiydin isim konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?