2009 Kasm Anneleri

ayyy anlamı çok güsell canımm yaa bencede ensar koy tatlımmm.

ben de almıcaaaam bakalım gerektiğinde duruma göre alırız bitane
keşke dede korkut yaşasaydı nann çocuk ergenliğe girdimi dede korkuttan rica ederdük bi isim bulurdu artık salur kazan mı olurdu bığaç han mı olurdu bilmemm naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
ne dalga geçiyon nann :mymeka: benim ismim de geçii ordaa

kız tamamen saten olanlardan mı aldın üşüme sonra kışın nan ben kışın hiç kullanamıyom onları acaip kayıyolaarr yorgan durmuyo yastık başka tarafa kayıyoo kociş kızıyo onu serince kaydirigubbakcemile3

berra da çok hoş canım yaaa kıslara çok isim var walla erkeklere pek seçenek yok benim oğluşumun adıda ensar olacak kulağa nasıl geliyor sizce:uhm:
ensar güzel isim :lepi: enese de uyuyoo :lepi: daha ne olsun alkisalkisalkis
ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:

tebrikleeeerrrr alkisalkisalkis

ebisceee almadım daha heçbişeeey chicconun 0-18 kg oto koltuğundan alcaaam
götür beni ana bayiiyee süppeeerrr
bi de ana kucağı albülürüm veya şu dondino mu ne ondan alabülürüm

neslüüüüü tebrikleeeerrr
kızın çok çalışkan olcak nann
benimki de doğar doğmaz anne çekil şu pcnin başından eccük de ben takılam kkya diyebülüü :ecrin_bebek:

canım bitanesini pamuk saten karışımı aldım.bitanesini de saten aldımmm...hehe benım koçişte sinir oluyo amma olsunn yatacam o nevresım takımlarındakaydirigubbakcemile3

kısım güvenme bak caner banka hortumlar yoksam seni:roflol::roflol:
sen itek banka güven bak:jeyyar:
:roflol: :roflol: % kaç faız verecen nan ona göre :jeyyar:

yok kuzum o kadar uğraşamam bi para için elektrik süpürgesiyle hallederim ben:roflol::roflol::roflol:
hay aklınla bin yaşahiçgelmedi benim aklıma :roflol: :roflol:

ben geldüm baculaaağ
ahan da mezun oldum bitti gitti şükürrr:hooray:

ohh cok şükür bacım gözün aydın
cocukda yaparsın kariyerde nan sen turkbayragi

ensar ne demek itek?
yardım eden anlamına geliyor
peygamberimiz mekkeden medineye göç ettiğinde ona yardım eden medinelilere deniyor

paran var ama kafa çalışmıyor anca yemeğe çalışıyor kısım hemde en kuvvetli süpürgeyle:roflol::roflol::roflol:

he nan bi bğaza çalısıyo :roflol: :roflol: :sinifsinif:

anam yemekleri yaptım biraz uyduruk ldu emme napcan
evde sebze namımna bişey kalmadı
bugün alıciyz

bana herşey olmuo yaaaa yani ben beğenmedim
ama sana yakışmıştır cicim opuyorumnanaktan

yakisip yakismadigini bilemem tabi ama lastik bolumu varya gobege gelen, tr de o sekilde bir lastik asla bulamazsin. ben bir kot almistim bir hafta sonra lastik kismi yirtildi, yolladim yine yaptilar simdi oda yirtildi. sonu yok, vazgectim bende.

ben daha karar viremedim
kocamnan ortak çalışma yapmadık daha
anam anatolia koyun didi
kocam beğenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…