canım 1 kücük sasal içme suyuna 3 4 corba kasığı kadar sirke koyuyon vajinal bölgeni onla yıkıosun elma üzüm sirkesi farketmezzzemuszemus
:roflol::roflol: bekle sen daha bekleee :roflol::roflol:
canikom cidden bence ekimde doğar senin bebiş genelde 10-15 gün önce alınıyo accük kaldır popişi :roflol::roflol:
o işide hazıra getirdin yaa helal olsun sana vereliniortak seni tpiğin en ballı karısı ilan ediyorum :lepi:evet vallaaa ben hayatta yapamıcağım için herkes kuşbaşı şeklinde getirir :roflol::roflol:
bizimkinide anam çeşit çeşit buzdolabı poşetlerine ayırır :roflol: ben dolaba koyarım işte sadeceee :roflol::roflol:
canikom cidden bence ekimde doğar senin bebiş genelde 10-15 gün önce alınıyo accük kaldır popişi :roflol::roflol:
korkutma nan kızı zaten çocuğum cızcıblak kalacak diye endişe ediyo kızzz zemuszemus
ayşe on herhalde bi hormonun yüksektir .
hani prolaktin yüksek olunca mı süt oluyo...
gerçi bende sıkmıştım.hafif ıslanmıştı ucu...
hiç kafana takma.o sütün kokusu bile güzel.....
bu ne işe yarıyo ki kızlar kaçırdım mı ben noldu anlamadımmm
bu cerin karısı nerelerde:uhm:
akıntıyı gideriooo bana aslında vajinal lavaj (vajina içini yıkma ) bu suyla önerdi beceremedim ilk basta sonra enjeksyonla cektim sıkıodum içine şimdi sadece dısını yıkıom zemuszemus
anam o kaldırana kadar kız doğar benden demesi artık aramızda üc beş toplayıp alırık sunun kızına hayrımıza bişler anasından hayır yok baksana:roflol::roflol::roflol::roflol:
korkutma nan kızı zaten çocuğum cızcıblak kalacak diye endişe ediyo kızzz zemuszemus[/QUOTE .!.:nan siz görürsünüz ben kendimi hele bi atayım sokaklara hele bi izne ayrılayım p.tesiden itibaren ahanda ozaman görürsünüz nan çatlak karular kaydirigubbakcemile deli gibi alışveriş yapacam bebeme :lepi:
anam o kaldırana kadar kız doğar benden demesi artık aramızda üc beş toplayıp alırık sunun kızına hayrımıza bişler anasından hayır yok baksana:roflol::roflol::roflol::roflol:
o işide hazıra getirdin yaa helal olsun sana vereliniortak seni tpiğin en ballı karısı ilan ediyorum :lepi:
korkutma nan kızı zaten çocuğum cızcıblak kalacak diye endişe ediyo kızzz zemuszemus
ay mureda korkuttun beni anacım ben zaten önümüzdeki hafta izin aldım bir hafta alışverişe gidecem kısmet olursa bebeğimin odasını derler toplarım boşaltırım ecük hızlandırayım ozaman işleri ben kaydirigubbakcemile5
he ben olabılırım nan ben doguran akadar netteyım sonra bırınız gelır ben doguma gıderım bak ben en son doğucam beni korkutmayın nan dogun anılarınızla anlastık mı taamm mı ulennnnnnn yerimsenibenen son canliz doğurcak herkeş ona haber versin benceeeeeeeezemuszemuszemuszemus
yedim zeytini cokacimcoook cokacimcoook kürdanı olan varmı :teytey:anaaammm çilli zeytin karısını ekmek arası yapıp yicekk delikafadulden
nan çilli yemek için yine bi bahane buldun heeee kaydirigubbakcemile3
he nan benım bahaneye ihtiyacımmı var her daim açıktır bıgazım delikafaduldenanaam ne koycek kııı bu topice 2 arif fazla gelirr :roflol::roflol::roflol:
hee kızz olabülüüüü vereliniortak
:roflol::roflol: onun bahaneye ihtiyacımı var kızz :roflol::roflol:
hee ya alırız ne edeeekk,durumuz cıbıl kalmasın :roflol::roflol:
ballıyım gülüm beenn :roflol::roflol: kadir gecesi doğmuşum :roflol::roflol: aslı adımda kadriyee :roflol::roflol::roflol:
ne korkutcam kızz ben ona olcakları diyomm zemuszemus eccük elini çabuk tutsun
valla yap gülümm benden demesii belli olmaz bu işler kaydirigubbakcemile2
gitti kuşum tatilee tekirdağa gittii
nan siz görürsünüz ben kendimi hele bi atayım sokaklara hele bi izne ayrılayım p.tesiden itibaren ahanda ozaman görürsünüz nan çatlak karular kaydirigubbakcemile deli gibi alışveriş yapacam bebeme :lepi:
ben acuk daha ütü yapam gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?