2009 Kasm Anneleri

ama bu sütyenler de sıkıyor beni artık bi beden daha büyük almak lazım iki beden büyüdü göğüslerim kızlar ya doğumdan sonra küçülcek mi sizce boşuna mı alıyorum bu sütyenleri çifter çifter...

doğumdan sonra ilk günler dahada büğüyülar.
bana emzirme südyeni olmamıştı ilk eve geldiğimde...

sonra bebek eme eme yavaş yavaş iniyo...

emzirme iyice bitince küçülüyo.

o zamana kadar o südyenleri eskitirsin....

:roflol::roflol: bekle sen daha bekleee :roflol::roflol:
canikom cidden bence ekimde doğar senin bebiş genelde 10-15 gün önce alınıyo accük kaldır popişi :roflol::roflol:

anam o kaldırana kadar kız doğar benden demesi artık aramızda üc beş toplayıp alırık sunun kızına hayrımıza bişler anasından hayır yok baksana:roflol::roflol::roflol::roflol:

saol cangum ya ben de anlamadıydım bi arkadaşımın göğsünde hiç değişiklik olmamış hamileliğinde benim de acayip büyüdü şaşırdım valla

bu ne işe yarıyo ki kızlar kaçırdım mı ben noldu anlamadımmm

akıntıyı gideriooo bana aslında vajinal lavaj (vajina içini yıkma ) bu suyla önerdi beceremedim ilk basta sonra enjeksyonla cektim sıkıodum içine şimdi sadece dısını yıkıom zemuszemus

kızlar söylemesi ayıp ama bende çok çok hafif bi kaşıntı var sanki...

daha öncede olmuştu ama o zaman ilaç kullandım.

ee şimdi ilaçta kullanamam...

bende akşam canesten sürdüm az bişi.
zararı olur mu ki????

:roflol::roflol: bekle sen daha bekleee :roflol::roflol:
canikom cidden bence ekimde doğar senin bebiş genelde 10-15 gün önce alınıyo accük kaldır popişi :roflol::roflol:

ay mureda korkuttun beni anacım ben zaten önümüzdeki hafta izin aldım bir hafta alışverişe gidecem kısmet olursa bebeğimin odasını derler toplarım boşaltırım ecük hızlandırayım ozaman işleri ben kaydirigubbakcemile5

akıntıyı gideriooo bana aslında vajinal lavaj (vajina içini yıkma ) bu suyla önerdi beceremedim ilk basta sonra enjeksyonla cektim sıkıodum içine şimdi sadece dısını yıkıom zemuszemus

ay ben bu sirkeli karışımı diş ağrısına sandım....

vajinanın içini yıkamak için çocukların şurup enjektörleri oluyo ya.
onu kullanabilirsin.
gerçi hamileyken olmaz benim bildiğim.

hamile değilken bile çok sık önerilmiyo.
oradaki iyi bakterileri öldürüyo yada enfelsiyona açık hale getiriyo....

anam o kaldırana kadar kız doğar benden demesi artık aramızda üc beş toplayıp alırık sunun kızına hayrımıza bişler anasından hayır yok baksana:roflol::roflol::roflol::roflol:

hee ya alırız ne edeeekk,durumuz cıbıl kalmasın :roflol::roflol:

o işide hazıra getirdin yaa helal olsun sana vereliniortak seni tpiğin en ballı karısı ilan ediyorum :lepi:

korkutma nan kızı zaten çocuğum cızcıblak kalacak diye endişe ediyo kızzz zemuszemus

ballıyım gülüm beenn :roflol::roflol: kadir gecesi doğmuşum :roflol::roflol: aslı adımda kadriyee :roflol::roflol::roflol:

ne korkutcam kızz ben ona olcakları diyomm zemuszemus eccük elini çabuk tutsun

valla yap gülümm benden demesii belli olmaz bu işler kaydirigubbakcemile2

bu cerin karısı nerelerde:uhm:

gitti kuşum tatilee tekirdağa gittii

en son canliz doğurcak herkeş ona haber versin benceeeeeeeezemuszemuszemuszemus
he ben olabılırım nan ben doguran akadar netteyım sonra bırınız gelır ben doguma gıderım bak ben en son doğucam beni korkutmayın nan dogun anılarınızla anlastık mı taamm mı ulennnnnnn yerimseniben
anaaammm çilli zeytin karısını ekmek arası yapıp yicekk delikafadulden
nan çilli yemek için yine bi bahane buldun heeee kaydirigubbakcemile3
yedim zeytini cokacimcoook cokacimcoook kürdanı olan varmı :teytey:

anaam ne koycek kııı bu topice 2 arif fazla gelirr :roflol::roflol::roflol:

hee kızz olabülüüüü vereliniortak

:roflol::roflol: onun bahaneye ihtiyacımı var kızz :roflol::roflol:
he nan benım bahaneye ihtiyacımmı var her daim açıktır bıgazım delikafadulden
bu cerin karısı nerelerde:uhm:

gezmede kız o gezgın garu :roflol:

ve valla bunun anasından hayır yok kıs baksana hesap yapamıo

alıntı yapamıo yazıları corba edio
,
alısverişmi yapacak :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan siz görürsünüz ben kendimi hele bi atayım sokaklara hele bi izne ayrılayım p.tesiden itibaren ahanda ozaman görürsünüz nan çatlak karular kaydirigubbakcemile deli gibi alışveriş yapacam bebeme :lepi:

hadi bakalım nan görecezz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 halledersin gülüm meraklanma ama çokta rahat olma diye diyomm lmaz:

ben acuk daha ütü yapam gelem

hee defol git nan :mymeka: bitir şu ütüleri çabuk :mymeka:
külkedisi göreyim senii lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…