sen simdi bana ve muredaya almislardir boylarinin olcusunu mu demek istiyosun bakim?:umursamaz:
nann biz sennen sat kardeş deülmüyük benim muhtemel doğum tarihi 19 kasım diiy internet siteleri falan sağa nası 21 diiyler olummmm ??
gerçi en son doktora gittiğimde ultarason cihazı doğum tarihi 11 kasım gösteriy dedi ya du bakalım hayırlısıııııııııııı
sizmiydiniz onnar lülülülülülü valla kimdir bilememde öyle olmuştur heral gerçi daha geçmişin derin sularındayım diyalogları tam inceleyemedim karşı atak olarak siz naptınıs bi görmek lazım anacım delikafadulden
kızz böle böle derken hepimiz toptan ekim anası olcaz haa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kocişimde bugün bizi ailecek yemeğe çıkarcakk hihoyyythihoyyythihoyyyt
benimkide 22 kasım :1shok: ama kıslar biras önce geliyomuş galibaa
bayrama denk gelmez herhalde
belki arife günü doğar adını arife koyarıs kızzzz :lepi:
olsun, fikir edinince karar vermesi daha kolay oluyor.
sizmiydiniz onnar lülülülülülü valla kimdir bilememde öyle olmuştur heral gerçi daha geçmişin derin sularındayım diyalogları tam inceleyemedim karşı atak olarak siz naptınıs bi görmek lazım anacım delikafadulden
evet yaa eger ultrasona bakarsan her gittiğinde değişik gösteriyo dogum tarihini benimde en son 1 kasım görünüyodu az daha zorlarsak ekime cıkarırız :roflol::roflol:
zavallı murat eniştem yauww :roflol:
anaam niye zavallı oluy kızzzlmaz:
anamgilleri bi akşam dışarı çıkarak insancklar hep evdee yaavv
:roflol: anan dubik sen kesin koymalısın nann arifin kızı arifeee çok uyumlu oldu ama o da babasına çekerse bittin sen kötükedihüso
kızz böle böle derken hepimiz toptan ekim anası olcaz haa :roflol::roflol::roflol::roflol:
kizim bu belesci ya ondan oyle diyordur.:roflol:
sen bi karsi ataklari oku ondan sonra boyumuzu karistir bakim canim.
gerci senin gecmisi okuman saattler aliyo. butun gece bekliycez simdi.:roflol:
kızz cerenimoo cepten msj attımdı yevruum aldın demii :1hug:
uzatma vanna bence artık
şakalıkdan çıkdıda artık hatırlatma geregı duydum
ay sorma yaaa kaydirigubbakcemile3
ama ben sağlıklı olsunda inşalahhhhhhhhhh hayırlısıynan 10 kasımda doğsun istiyomm kocişimin doğum günü o gün çok anlamlı olar yaa opuyorumnanaktan
sende o kadar yemek adi verirken sakaliktan cikmisti ama kimse hatirlatmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?