2009 Kasm Anneleri

sen simdi bana ve muredaya almislardir boylarinin olcusunu mu demek istiyosun bakim?:umursamaz:

sizmiydiniz onnar lülülülülülü valla kimdir bilememde öyle olmuştur heral gerçi daha geçmişin derin sularındayım diyalogları tam inceleyemedim karşı atak olarak siz naptınıs bi görmek lazım anacım delikafadulden

kızz böle böle derken hepimiz toptan ekim anası olcaz haa :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz böle böle derken hepimiz toptan ekim anası olcaz haa :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet yaa eger ultrasona bakarsan her gittiğinde değişik gösteriyo dogum tarihini benimde en son 1 kasım görünüyodu az daha zorlarsak ekime cıkarırız :roflol::roflol:

benimkide 22 kasım :1shok: ama kıslar biras önce geliyomuş galibaa
bayrama denk gelmez herhalde
belki arife günü doğar adını arife koyarıs kızzzz :lepi:

:roflol: anan dubik sen kesin koymalısın nann arifin kızı arifeee çok uyumlu oldu ama o da babasına çekerse bittin sen kötükedihüso

sen bi karsi ataklari oku ondan sonra boyumuzu karistir bakim canim.

gerci senin gecmisi okuman saattler aliyo. butun gece bekliycez simdi.:roflol:

evet yaa eger ultrasona bakarsan her gittiğinde değişik gösteriyo dogum tarihini benimde en son 1 kasım görünüyodu az daha zorlarsak ekime cıkarırız :roflol::roflol:

hee kızz bence öle olcak bak görürsünn lülülülülülü

zavallı murat eniştem yauww :roflol:

anaam niye zavallı oluy kızzz lmaz:
anamgilleri bi akşam dışarı çıkarak insancklar hep evdee yaavv

ay sorma yaaa kaydirigubbakcemile3
ama ben sağlıklı olsunda inşalahhhhhhhhhh hayırlısıynan 10 kasımda doğsun istiyomm kocişimin doğum günü o gün çok anlamlı olar yaa opuyorumnanaktan

ay sorma yaaa kaydirigubbakcemile3
ama ben sağlıklı olsunda inşalahhhhhhhhhh hayırlısıynan 10 kasımda doğsun istiyomm kocişimin doğum günü o gün çok anlamlı olar yaa opuyorumnanaktan

ayy benim kocişte 10 kasımda istiyo yaavv.
Atatürk aşığı kendisi 10 kasımda doğurda Ata koyalım adını diyoo zemuszemus
bende 29 ekimde istiyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sipariş sanki anasını satiimm kaydirigubbakcemile3
bana 29 ekimde iricesinden bi oğlan çeeeekkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…