2009 Kasm Anneleri

bende çok içiyom hamişlikten önce içmezdim
işyerimde zorla içem diye şişe hep yanımda olurdu öle zoraki içerdim
şincik harbiden susuyom
terliyom ya su ihtiyaç oluy

bende gündüzleri bişey giymiyom ama gece korkuyom
ya böcek falan neyim gelir şeyimden ısırır deyü
korkuyom fobim oldu yane
sivrisinek de gelir şeyime sokarsa yandımmm ben

ay gece gece geberdim gülmekteeeeeeeeeeeeeennn :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee canım gecmiş olsun bende ferrumu 2 kere içim bende kansızmışım :roflol:enfeksyon bende de var gecmedi inat sey sonum benimde iiğne :kedi:

he valla akıntıyı kesio sorma kırık testiyide gectik patlamıs su borusu olduk :))

anam benim ticker 11 hafta diyiy gelcem diyi biz bi odayı boyadık daha bişeyi kurmadık hızlanmam lazım bu cocuk geldi gelcekkk

ne bilem gı herkes bi yere gitti herhal benimde midem yanıyıı gı cersu gibi oldum ha hep sikayet hep sikayettt

anam benim ticker 11 hafta diyiy gelcem diyi biz bi odayı boyadık daha bişeyi kurmadık hızlanmam lazım bu cocuk geldi gelcekkk

ayy tatlışım benim yaa nası bi heycan kaplıyo insanı dimiii opuyorumnanaktan
Asrınımız gelicek oy oyy oyyy artık cicişleri onların üstünde görces fotolarda harika olcak yaa kaydirigubbakcemile5

ay sorma heycanda basıo sıkıntıda valla yetişcekmi dieee perde yok halı yok offfff neysee..

bu arada bergüzarlan halit evlenmiş ya düğünlerini göstertceklermiş starda şimcikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…