2009 Kasm Anneleri

he nan asrın asrın hatasını yaptı valla şimdide yarasa gibi yasıy öleee:roflol::roflol::roflol: doğum kanalına inmemiş başaşşa dönmüş boyuda uzunmus geri dönememiş:roflol::roflol::roflol:

ay yavruummmmmm kıyamam yaaaaaa :roflol::roflol::roflol: kız bu varya 40 ı çıkana kadar aklı başına gelmes bu veledin haaa :roflol:

sen anlattın ya bende büyük bi törenle özgemin doğum pozisyonu almasını bekliyorum senden dolayı tecrübeliyis korkmicas :ecrin_bebek:

nan o deel de allah korusun erken doğum falan oluyomuş ben sallamıyomuşum aaaa ösgeyede böle olmuştu çocuk yer değiştirmiştir bişe yok felan deyü kaydirigubbakcemile3

ay yavruummmmmm kıyamam yaaaaaa :roflol::roflol::roflol: kız bu varya 40 ı çıkana kadar aklı başına gelmes bu veledin haaa :roflol:
bende öle düşünüom valla nası alışcak normal yasamaya ah yavyummmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:

hadi git bakem vala ben giymeyecem benimkine böcük bilem gelmess ferah ferah yatıos oğlumlann:roflol::roflol:

kızlar bana biriniz yardım edebilir misiniz.
yada kimden yardım istiyim.
8 yaşında kızım butün gece başımda ticker için.
anne bizde neden yok yapsana diyo...

ya bide anlatmışlar ama yapamıyorum nabayım...

1 sayfa arkada pembe kot tulum almıştım ince kot çok datluuuu

nan o deel de allah korusun erken doğum falan oluyomuş ben sallamıyomuşum aaaa ösgeyede böle olmuştu çocuk yer değiştirmiştir bişe yok felan deyü kaydirigubbakcemile3

nan allah korusun delü zamanında gelsinler zaten doğum sancısı oldumu pek sallamayacağını zannetmiom zira sen onu sallamasan bile onun seni epey sallayacağı kesin :roflol::roflol::roflol:

ya ne oluoo orda nehiriver?gecmısı okumadım daha amma noldu senın ufaklık doğum pozısyonunumu almıs anlamadım yaaaaaaa merak ettım ayyyyyyyyy cok heycanlı:)))))))

ya ne oluoo orda nehiriver?gecmısı okumadım daha amma noldu senın ufaklık doğum pozısyonunumu almıs anlamadım yaaaaaaa merak ettım ayyyyyyyyy cok heycanlı:)))))))

korkma bişe yokkanala falan girmedi bebem başaşşağı döndü b hafta olıyy benim iç karnım dar oğlumda sırık olunca bi dönmüş merakından ölece kaldı yavrucak bası seyimin üstünde nezaman kuvvetli bi ışık tutsam seyimin üstünde kafasını fıldır fıldır ısıga cevirio yerim ben onuuu

ay minnoşum yaaaaa yerim ben onu

ay minnoşum yaaaaa yerim ben onu

ye teyzesii şimdide kımıldanıp duruo acıktım ya kaldır poponu dio bana acım dioo cok komik bi bebek ya bide bi arkadasım var nezamn sesini duysa benim oğlan içerde kuduro asık oldu sanırsam kadına o sana büyük diom etme eyleme diom yok kadının sesini duydugu gibi bizimki beni parcalıo cok sevio müjü teyzesini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nilkaaaaaaaaaann gıı geçen ruyamda senin bebelerini gördümmmm çok tatlıydılar yaaaaaaaaaaaaaaaa

abooooo çapkın olcek neyse annesi bırak çapkın olsun
benim kzımda çapkın olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…