he nan asrın asrın hatasını yaptı valla şimdide yarasa gibi yasıy öleee:roflol::roflol::roflol: doğum kanalına inmemiş başaşşa dönmüş boyuda uzunmus geri dönememiş:roflol::roflol::roflol:
sen anlattın ya bende büyük bi törenle özgemin doğum pozisyonu almasını bekliyorum senden dolayı tecrübeliyis korkmicas :ecrin_bebek:
sen anlattın ya bende büyük bi törenle özgemin doğum pozisyonu almasını bekliyorum senden dolayı tecrübeliyis korkmicas :ecrin_bebek:
bende öle düşünüom valla nası alışcak normal yasamaya ah yavyummmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:ay yavruummmmmm kıyamam yaaaaaa :roflol::roflol::roflol: kız bu varya 40 ı çıkana kadar aklı başına gelmes bu veledin haaa :roflol:
kıslar ben birazda kocişle ilgilenem
küser şincik bana
gelip gelip bakiy zaten
kızıyo ya nette takılmama artislik yapar gibi geldi
hadi öptüm iyi geceler
uyku tutmazsa gelirim belkim
özgem kilodunu giymeyi unutma gülümkaydirigubbakcemile3
yeter hava aldığınız
cersucum sen de gözükmeyen resimlerini hallet bakemlmaz:
cerin sen de aldıklarına bakıp bakıp dur delü gibi sergini kaldırma canımdelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
herkese iş verdim ben kaçar
kıslar ben birazda kocişle ilgilenem
küser şincik bana
gelip gelip bakiy zaten
kızıyo ya nette takılmama artislik yapar gibi geldi
hadi öptüm iyi geceler
uyku tutmazsa gelirim belkim
özgem kilodunu giymeyi unutma gülümkaydirigubbakcemile3
yeter hava aldığınız
cersucum sen de gözükmeyen resimlerini hallet bakemlmaz:
cerin sen de aldıklarına bakıp bakıp dur delü gibi sergini kaldırma canımdelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
herkese iş verdim ben kaçar
dur bi el atalım olaya hemenkızlar bana biriniz yardım edebilir misiniz.
yada kimden yardım istiyim.
8 yaşında kızım butün gece başımda ticker için.
anne bizde neden yok yapsana diyo...
ya bide anlatmışlar ama yapamıyorum nabayım...
nan o deel de allah korusun erken doğum falan oluyomuş ben sallamıyomuşum aaaa ösgeyede böle olmuştu çocuk yer değiştirmiştir bişe yok felan deyü kaydirigubbakcemile3
ya ne oluoo orda nehiriver?gecmısı okumadım daha amma noldu senın ufaklık doğum pozısyonunumu almıs anlamadım yaaaaaaa merak ettım ayyyyyyyyy cok heycanlı:)))))))
korkma bişe yokkanala falan girmedi bebem başaşşağı döndüb hafta olıyy benim iç karnım dar oğlumda sırık olunca bi dönmüş merakından ölece kaldı yavrucak bası seyimin üstünde nezaman kuvvetli bi ışık tutsam seyimin üstünde kafasını fıldır fıldır ısıga cevirio yerim ben onuuu
nan allah korusun delü zamanında gelsinler zaten doğum sancısı oldumu pek sallamayacağını zannetmiom zira sen onu sallamasan bile onun seni epey sallayacağı kesin :roflol::roflol::roflol:
ay minnoşum yaaaaa yerim ben onu
ye teyzesii şimdide kımıldanıp duruo acıktım ya kaldır poponu dio bana acım dioo cok komik bi bebek ya bide bi arkadasım var nezamn sesini duysa benim oğlan içerde kuduro asık oldu sanırsam kadına o sana büyük diom etme eyleme diom yok kadının sesini duydugu gibi bizimki beni parcalıo cok sevio müjü teyzesini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
abooooo çapkın olcek neyse annesi bırak çapkın olsun
benim kzımda çapkın olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?