he valla akıntıyı kesio sorma kırık testiyide gectik patlamıs su borusu olduk :))
ay sorma heycanda basıo sıkıntıda valla yetişcekmi dieee perde yok halı yok offfff neysee..
bu arada bergüzarlan halit evlenmiş ya düğünlerini göstertceklermiş starda şimcikk
ne bilem gı herkes bi yere gitti herhal benimde midem yanıyıı gı cersu gibi oldum ha hep sikayet hep sikayettt
amaaannnnnnnnnn onnarın her tarafı evlilik olsa nolur bakalım kim kimi boynuzlarsa boşancaklar
allah mesut etsin ben gidem de içeri bi bakam
anacım laptop mutfağa koydum da burdan yazışıyodum
bu seferde mutfakta ne gördüysem yiyom
burası da yaramadı bana yaaa
nan cersu gibi olmuş muş :roflol: :roflol: :roflol:
he nan bende öle düşünüom hele öküz bakıslı bergüzardan uyuss oluommmmmmm:roflol::roflol::roflol:
benimde midem yanıo dünden beri az önce 1 çay bardağı soğuk süt içtim vallaha geçti sanki:kedi:
he nan aynı sana benzedim hep sikayet ediom :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bebeeem herkeşler sen gibi manalı bakacak deyü bişi mi var idare ediver ayol yazıktırrr naniknanik
özgem ya sen 28 haftayı da tamamlamışsın
ne güsel
bebişin hala yukarlarda demi aşaya indirmedin hala
benimde midem yanıo dünden beri az önce 1 çay bardağı soğuk süt içtim vallaha geçti sanki
asrın büyük bi olay yaratarak baş aşağı döndü sanırsam emme daha normal yerinde dimi gıı ösgeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?