2009 Kasm Anneleri

nilkaaaaaaaaaann gıı geçen ruyamda senin bebelerini gördümmmm çok tatlıydılar yaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyy gercektenmı hayır olsun ınsallah..........saolasın teyzosları bebıslerımı ılk goren sensın:)kime benziolardı????deeeerrrrrrmişim:sm_cool::sm_cool:

ayyyyyy gercektenmı hayır olsun ınsallah..........saolasın teyzosları bebıslerımı ılk goren sensın:)kime benziolardı????deeeerrrrrrmişim:sm_cool::sm_cool:

sarışın kim varsa ona benziyler yawrım delikafadulden ay çok tatlıydılar ya tek yumurta mı senin ikizlerin gı merak ettim şimcik kaydirigubbakcemile3

ayy yavrummm allahım korusun bebıslerımızı yaaaaaa...kızlar kacıııııııın bısım capkın oğluşlarımız geliiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

sarışın kim varsa ona benziyler yawrım delikafadulden ay çok tatlıydılar ya tek yumurta mı senin ikizlerin gı merak ettim şimcik kaydirigubbakcemile3

sarışın görumcem yesil gözlu .ben kumral kocısım esmer.evet tek yumurta canım bakalım sarımı olcaklar kısssssss

nan bende gece gece pastane poğaçası yapıom kocişim gelince yer

kız bugun bi dunya yiyecek ismi geçmiş burda o kaa şey arasında senin şu tarifini aradığın pufi poğaça muabbeti bi takıldı mı aklıma anam hiçte yaptığım bişi deel denesem nası olur olmas falan kocişle doktora gittiğimizde cafeden bi tane açma aldım napem onun yerine geçsin dedim delikafadulden

sarışın görumcem yesil gözlu .ben kumral kocısım esmer.evet tek yumurta canım bakalım sarımı olcaklar kısssssss

keltoştu gıı bebeler ve tek yumurta ikiziydi benim gördüklerimmm sarışınlardı gözleri kahverengiydi tombişşşşşşşşş yanakları vardı opuyorumnanaktan aklıma geldikçe ısırasım geliyo gıııı

hee nan özledük delü karuu yokluğun belli oluyy fallaa
bende soracaaadım bu karu bu gece yok ne ayak deye :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben yok olunca hemen aklınıza fesatlık geliyoo nan ne ayak :uhm:
misafirim wardı az önce gittiler kocişi yatırdım geldimmm zemuszemus anam siz benim cinsel hayatımı bitirdiniz nan kaydirigubbakcemile3 burda laklak etmekten akşam adamın yüzünü göremiyom kiii :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…