2009 Kasm Anneleri

valla tam değil aslında dısarıdan gelen ısım onerıelrı var bıkac mert-yiğit mert-efe yada ben buldum yenı çınar-rüzgar ama babamız bu tarz ısımlerden pek haz etmıo bakalım

çınar rüzgar mı :bbo: bencede babası beğenmesin yane lülülülülülü bak rüzgar isimli çocuklar genelde çok haşere oliy gııı isimden midir nedir çınarda çok hoş deel bence

valla tam değil aslında dısarıdan gelen ısım onerıelrı var bıkac mert-yiğit mert-efe yada ben buldum yenı çınar-rüzgar ama babamız bu tarz ısımlerden pek haz etmıo bakalım

anladım cnmm zemuszemus hayırlısı bakalımm :Saruboceq:
çınar-rüzgar hoşmuş aslındaa zemuszemus

pişio resmini çekip koyacam valla çok güsel oldu sanırım

abowww döverün nan senüüü :mymeka:

bok gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:

abartmaaa laelaelaelaelae nan delüüü

haydi ben kaçayım.
daha kızım uyumadı...
sütünü yapaım...
görüşürük.......

iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan

çınar rüzgar mı :bbo: bencede babası beğenmesin yane lülülülülülü bak rüzgar isimli çocuklar genelde çok haşere oliy gııı isimden midir nedir çınarda çok hoş deel bence

aaaa ben beğendim vallaaa çınar adını pek severün zatiii zemuszemus

ayyy zaten kesın değil bakıcas artık annemde beenmedı cınar ruzgarı ne bılım ogeldı aklıma.ayyy hayırlısıyla kucağımıza alalımda.gobek adları bellı cok once bellıydı zaten ınsallah bırı muhammet(sav)bırı mustafa

cersu gıııııııııııı duydun mu bana yolla resmi mümkünse kokulusundan olum taa mııııııııı

yaa bide göbek adı var demii mafoldumben
banada sordu dr.göbek adını buldunmu keserken diyecem diyee :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…