abowww döverün nan senüüü :mymeka:
abartmaaa laelaelaelaelae nan delüüü
iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan
aaaa ben beğendim vallaaa çınar adını pek severün zatiii zemuszemus
cersu gıııııııııııı duydun mu bana yolla resmi mümkünse kokulusundan olum taa mııııııııı
nan gece gece poaça yenmez bnde yemiycem
koyacam banane :umursamaz: :umursamaz:
hiç mayalı yapmadım gıı kuru maya ile yaş mayanın kullanımı nasıl oluy gı de bakem
valla abartmıom ben surupta içemem tablet olcak bana nefret ederim öle seylerden banada verdi bi kase yogurt yesen günde buna gerek kalmaz dedi2 gün içtim sonra yogurda talim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadı yatın gariiiiiiiii...anammm kocalarınıs kızmıomu beeeeee:)))benımkı yok ben rahatım susıra.hadı bakıyım doğru yataklara,ben kacarrrrrrrrr ıyı geceler hatunlar:gitme:
ben yatıyorum artıkıınnn opuyorumnanaktan
iyi geceleeerrr
geldimi cerincim
kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
günaydın karakız canım çok üzüldüm ya bunun bi çaresi yok mu ?
ne bileyim ılık banyo, msaj, krem gibi bişeyler...
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten.
biz nomal hamilelikler yaşarken bile mırın kırın ediyoruz ama senin durumun zor canım. dayanmaya sabretmeye çalışacaksın elden ne gelir.
rahat uyuyabilmek için rezene mi ne içiyorlardı bitkisel bi çay filan yok mu acaba kullanabileceğin?
Allah kolaylıklar versin seni en kısa zamanda rahatlatsın inşş canım senin romatizman varmı bel fıtığı falanmı bilmiyorum rahatsızlığınıı hamilleikte bir şey yapılamıyormuu Allah acil lşifalar versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?