2009 Kasm Anneleri

abowww döverün nan senüüü :mymeka:

abartmaaa laelaelaelaelae nan delüüü

iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan

aaaa ben beğendim vallaaa çınar adını pek severün zatiii zemuszemus

valla abartmıom ben surupta içemem tablet olcak bana nefret ederim öle seylerden banada verdi bi kase yogurt yesen günde buna gerek kalmaz dedi2 gün içtim sonra yogurda talim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anlasılan siz pasta muhabbetini kesmeyeceksiniz ne yaparsanız yapın ben topicleri gezmeye gidiom halden anlamıo kimse klava:klava:

valla abartmıom ben surupta içemem tablet olcak bana nefret ederim öle seylerden banada verdi bi kase yogurt yesen günde buna gerek kalmaz dedi2 gün içtim sonra yogurda talim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aayy ben yoğurt yiyemem :bbo: kociş 2 günde 2,5 kilo yer ben bi kaşık almam yaaa :bbo:
bende magnezyumu içmeyi tercih ederim.2 yudumda bitiyy :lepi:

hadı yatın gariiiiiiiii...anammm kocalarınıs kızmıomu beeeeee:)))benımkı yok ben rahatım susıra.hadı bakıyım doğru yataklara,ben kacarrrrrrrrr ıyı geceler hatunlar:gitme:

kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

günaydın karakız canım çok üzüldüm ya bunun bi çaresi yok mu ?

ne bileyim ılık banyo, msaj, krem gibi bişeyler...

Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten.

biz nomal hamilelikler yaşarken bile mırın kırın ediyoruz ama senin durumun zor canım. dayanmaya sabretmeye çalışacaksın elden ne gelir.

rahat uyuyabilmek için rezene mi ne içiyorlardı bitkisel bi çay filan yok mu acaba kullanabileceğin?

Allah kolaylıklar versin seni en kısa zamanda rahatlatsın inşş canım senin romatizman varmı bel fıtığı falanmı bilmiyorum rahatsızlığınıı hamilleikte bir şey yapılamıyormuu Allah acil lşifalar versin inşş

günaydın canım
ılık banyo yapıyorum havlu ısıtıp koyuyoruz masaj yapıyo kociş üstünede bir parol içiyorum ama yok yok gene aynı gene aynı önümüzdeki hafta beyin cerrahına gideceğiz tekrardan belki önerebileceği başka şeyler olur ne bilim ama 3 ay daha nasıl dayanacağımı inan bende bilmiyorum bebeğim için kızım için dişimi sıkıyorum onu üzmekte istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

canım ben romatizm mikrobunu bebekken kapmışım ömrüm boyunca bununla savaştım 10 yıl öncesine kadar çok zorluklar çektim 10 yıl önce bir dr ağır penisilin tedavisi ile beni bu iletten kurtardı son yapılan tahlillerde romatizmanın vucudumda kalmadığı görüldü ama hamilelikten dolayı tekrar nüksetmiş olabileceğini söyledi dr aynı zamanda belimde omuriliğimde bir zedelenme gibi birşey varmış üstüne birde bel fıtığı var malesef allah yardımcım olsun ne yapacağımı bilemiyorum sürekli dualar okuyorum hafta içi izinliyim tekrar beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek bir çare bulabilecekmi belkide yatak istirahati verecek emin değilim bebeğime birşey olmasında sıkarım dişimi ama ona bişi olmasın :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…