günaydın canım
ılık banyo yapıyorum havlu ısıtıp koyuyoruz masaj yapıyo kociş üstünede bir parol içiyorum ama yok yok gene aynı gene aynı önümüzdeki hafta beyin cerrahına gideceğiz tekrardan belki önerebileceği başka şeyler olur ne bilim ama 3 ay daha nasıl dayanacağımı inan bende bilmiyorum bebeğim için kızım için dişimi sıkıyorum onu üzmekte istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum :sinifsinif: :sinifsinif:
canım ben romatizm mikrobunu bebekken kapmışım ömrüm boyunca bununla savaştım 10 yıl öncesine kadar çok zorluklar çektim 10 yıl önce bir dr ağır penisilin tedavisi ile beni bu iletten kurtardı son yapılan tahlillerde romatizmanın vucudumda kalmadığı görüldü ama hamilelikten dolayı tekrar nüksetmiş olabileceğini söyledi dr aynı zamanda belimde omuriliğimde bir zedelenme gibi birşey varmış üstüne birde bel fıtığı var malesef allah yardımcım olsun ne yapacağımı bilemiyorum sürekli dualar okuyorum hafta içi izinliyim tekrar beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek bir çare bulabilecekmi belkide yatak istirahati verecek emin değilim bebeğime birşey olmasında sıkarım dişimi ama ona bişi olmasın :sinifsinif:
ebişim etkilenmişim yaw
hatta bugün güneşliklerim takıldıydı her yer toz oldu baştan sona sildim ya aklıma hep geldi
o yüzden hep dikkat etttim yormadan yaptım
camın tozlarını kociş aldı gitti hemen saolsun
eee artık korkular başladı aslında allah korusun erken doğum falan deyü
ben tüm hazırlığımı bu ay sonu bitirmem lazım yine de
cersucum ben kısmetse 2 sene sonra ikinciyi yapmayı düşünüyom
sonrada bebiş olayına elvade deyüp yaşama devam inşallah
nan biz 6 kardeşiz anne babadan kalma alışkanlık olsa gerek doğurganlık var bizde
ama kalabalık aileyi çok severim
bende bu bebişimi kucağıma aldıktan 1 sene sonra yapmayı düşünüyorum Allahım nasip kısmet ederse inşallah :Saruboceq: balon gibi şişip şişip söncem
kociş eski kilon daha iyidi dedi bana
dötün büyüdü memişler iyi oldu da dedi kaydirigubbakcemile3
sütten kesilince kötü olursa dedi
ben evde ve yatarken sütyenle dolaşamam bide
sarkmasın sonra
ama önceden benim memişler terlemezdi büyüyünce çok terliyorlar yawww
amaaannnnnnnnnn onnarın her tarafı evlilik olsa nolur bakalım kim kimi boynuzlarsa boşancaklar
çookk geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşş tez zamandaa sen üzülme prensesine hiç bir şey olmıycak Allahın ziniyle dualarımız seninlee canımopuyorumnanaktan
cersucum ne bilem ya bunak anne oldum sonunda
korkma bişe yokkanala falan girmedi bebem başaşşağı döndüb hafta olıyy benim iç karnım dar oğlumda sırık olunca bi dönmüş merakından ölece kaldı yavrucak bası seyimin üstünde nezaman kuvvetli bi ışık tutsam seyimin üstünde kafasını fıldır fıldır ısıga cevirio yerim ben onuuu
yaa bide göbek adı var demii mafoldumben
banada sordu dr.göbek adını buldunmu keserken diyecem diyee :1shok:
anlasılan siz pasta muhabbetini kesmeyeceksiniz ne yaparsanız yapın ben topicleri gezmeye gidiom halden anlamıo kimseklava: klava:
kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
canım ben romatizm mikrobunu bebekken kapmışım ömrüm boyunca bununla savaştım 10 yıl öncesine kadar çok zorluklar çektim 10 yıl önce bir dr ağır penisilin tedavisi ile beni bu iletten kurtardı son yapılan tahlillerde romatizmanın vucudumda kalmadığı görüldü ama hamilelikten dolayı tekrar nüksetmiş olabileceğini söyledi dr aynı zamanda belimde omuriliğimde bir zedelenme gibi birşey varmış üstüne birde bel fıtığı var malesef allah yardımcım olsun ne yapacağımı bilemiyorum sürekli dualar okuyorum hafta içi izinliyim tekrar beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek bir çare bulabilecekmi belkide yatak istirahati verecek emin değilim bebeğime birşey olmasında sıkarım dişimi ama ona bişi olmasın :sinifsinif:
kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
masallah ne guzel hemen arkaya dusunuyorsunuz. cesaretinizi cok takdir ettim.vereliniortak
canim, yatarken tamamda evde tak sutyenini. hele hele dogumdan sonra hemen tak. ben bir iki gun takmamistim oglumun dogumunda hemsire kizdi bana. sarkmasini mi istiyorsun dedi. emzirdikten sonra ister istemez deforme oluyor ama sutyenle minimum olur zarar.
berguzar iki aylik hamile diyorlar.
ahh sen bunakligi dogumdan sonra gorucen canim. surekli bebegi dusunmekten insanda akil kalmiyor. ben ocaga susuz caydanlik koydugumu bilirim.:kedi: Allah'tan sonra geciyor.
ne guzel iste, erkenden pozisyonunu almis, sanslisin.
gobek adi sart mi ya? ben dusunmedim, oglumun da yoz zaten. olmadi anamin-babamin adlarini koyayim bari.kaydirigubbakcemile3
inadina yapar gibi oluyor boyle. bir kac sey soyleyince de suclu oluyor insan.:umursamaz:
öle mi diyon nan :1shok: ben demek ki iki işi bi arada götüremiyom :umursamaz: na kaa beceriksiz karuyum :sinifsinif:senin için geçmiş kızıııııııııııııııımmmm burda herkes lak lak yapiy ama malı da götüriy falla :jeyyar:
apışarası diyolar oraya nehiriwerinde ağrıyooduu şimdi geçti mi bilmiyomya bide benim şeyim ağrıyo.
yani bacaklarımla kasıklarımın buluştuğu kaslar mı...
bende tam anlıyamıyorum.
drumu aradım dinlen,ayakta çok kalma dedi...
var mı başka şeyi ağıran:kedi:
yaa akşam burda yazarken içerden bi ses geldi bölee sanki birini gırtlaklıyolarmış gibi. bi gitti bizim herif ayakta terden su gibi olmuş dedim noldu nefesi kesilmiş nefes alamamış mafoldumben çok korktuım nan mafoldumbenkocaya kötü mötü diyom ama sefiyom nan ben kocamıı :asigim: korktum bişey olcak diyee mafoldumbenanam tuba gitmiş gız odaları birleştir dedüysek hemen şimdi demedük nannnn :roflol:
töbee töbeebok gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benim yaa 2 gündür iyisin diye ne kadar sewiniyodukkkızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
simdi okudum tatlim. Allah sifa versin insallah.:sinifsinif:
karakzıım kıyamam sana cnm beniimm,çook geçmiş oolsunn opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun,inaşşah atlatırsın cnm :Saruboceq::Saruboceq:
günaydıın kızlaarr a.s.
bugün itibariyle kocişim 1 hafta yıllık izinddeee :dance::dance:
p.tesi izmire gidicez salı akşam gelicez.
sonra bodrum,datça,fethiye gezicezz :dance::dance: ayyyy çok mutluyuummm :sm_cool:
günaydıın kızlaarr a.s.
sonra bodrum,datça,fethiye gezicezz :dance::dance: ayyyy çok mutluyuummm :sm_cool:
günaydıın kızlaarr a.s.
canım benim yaa 2 gündür iyisin diye ne kadar sewiniyodukk
napcan canım bölee yaa
Allah yardımcın olsun yüce rabbim acil şifalar wersin :Saruboceq:
canım benim allah sana kolaylıklar versin eminim sen bukadar acıyı cekiosun ya kızın senin kıymetini daha cok bilcek cok cok cok gecmiş olsun allah yardım etsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım bebişim sağlıklı olsunda inan gücüm yettiği kadar dayanmaya çalışıyorum allahıma dua ediyorum bebeğime birşey olmasın bana güç kuvvet ver dayanayım diye
hafta içi beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek
hamileymiş cinsiyetini bilem öğrenmişler bize kalsın dedilerrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allah razı olsun canım amin inşallah dayanmaya çalışıyorum ama dayanılacak gibi bir ağrı değil inan allah kimseye yaşatmasın
amin canım bebişim sağlıklı olsunda inan gücüm yettiği kadar dayanmaya çalışıyorum allahıma dua ediyorum bebeğime birşey olmasın bana güç kuvvet ver dayanayım diye
hafta içi beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek
günaydıın kızlaarr a.s.
yaa akşam burda yazarken içerden bi ses geldi bölee sanki birini gırtlaklıyolarmış gibi. bi gitti bizim herif ayakta terden su gibi olmuş dedim noldu nefesi kesilmiş nefes alamamış mafoldumben çok korktuım nan mafoldumbenkocaya kötü mötü diyom ama sefiyom nan ben kocamıı :asigim: korktum bişey olcak diyee mafoldumben
o yüzden çıktım kkdan hemen aklınıza fesatlık geliyoıo fesat gacılar siziilmaz:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydın edoşum gezin benim icinde burayada ugrayın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bi haftacık izniniz war niye daha erken çıkmıonus yolaa
ayyyyyy benm yerime de gezin benm eşimin en yoğun dönemi yaz oluyo çıkamıycaz tatile filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?