2009 Kasm Anneleri

çookk geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşş tez zamandaa sen üzülme prensesine hiç bir şey olmıycak Allahın ziniyle dualarımız seninlee canımopuyorumnanaktan

bende bu bebişimi kucağıma aldıktan 1 sene sonra yapmayı düşünüyorum Allahım nasip kısmet ederse inşallah :Saruboceq: balon gibi şişip şişip söncem

masallah ne guzel hemen arkaya dusunuyorsunuz. cesaretinizi cok takdir ettim.vereliniortak

canim, yatarken tamamda evde tak sutyenini. hele hele dogumdan sonra hemen tak. ben bir iki gun takmamistim oglumun dogumunda hemsire kizdi bana. sarkmasini mi istiyorsun dedi. emzirdikten sonra ister istemez deforme oluyor ama sutyenle minimum olur zarar.

amaaannnnnnnnnn onnarın her tarafı evlilik olsa nolur bakalım kim kimi boynuzlarsa boşancaklar

berguzar iki aylik hamile diyorlar.

çookk geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşş tez zamandaa sen üzülme prensesine hiç bir şey olmıycak Allahın ziniyle dualarımız seninlee canımopuyorumnanaktan

amin canım inşallah allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

cersucum ne bilem ya bunak anne oldum sonunda

ahh sen bunakligi dogumdan sonra gorucen canim. surekli bebegi dusunmekten insanda akil kalmiyor. ben ocaga susuz caydanlik koydugumu bilirim.:kedi: Allah'tan sonra geciyor.

ne guzel iste, erkenden pozisyonunu almis, sanslisin.

yaa bide göbek adı var demii mafoldumben
banada sordu dr.göbek adını buldunmu keserken diyecem diyee :1shok:

gobek adi sart mi ya? ben dusunmedim, oglumun da yoz zaten. olmadi anamin-babamin adlarini koyayim bari.kaydirigubbakcemile3

anlasılan siz pasta muhabbetini kesmeyeceksiniz ne yaparsanız yapın ben topicleri gezmeye gidiom halden anlamıo kimse klava:klava:

inadina yapar gibi oluyor boyle. bir kac sey soyleyince de suclu oluyor insan.:umursamaz:

canim, cok gecmis olsun ya. agri derken nerelerin agriyor tatlim senin? Rabbim dayanma gucu versin.:teselli:

ben de iki yıl sonra bir bebek daha düşünüyorum en sağlıklısı buymuş araştırdım anne vücudu anca toparlıyormuş kendisini. bebek de anca büyür zaten arada fazla yaş farkı olmasın ben de 31 yaşındayım yoksa iyice gecikecek geciktikçe de hamilelik de doğum da zorlaşır heralde.
tek çocuk da olmaz yahu ben de kalabalık aileleri seviyorum da geç kaldım:)
karakız korkma inş bebeğin sağlıklı olacak canım, bakalım beyin dr ne dicek sana?
karazeytin benim de memelr büyüdü:) küçülmese iyi olcak önceden ufacıktı zaten:) bu arada sütyen kullanmamak büyük hataymış göğüsler sarkıyormuş gece yatarken bile çıkarmayın diyorlar ben bi de eğer sıkı ve destekli, sütyen takarsak şimdiden süt gelmez diye biliyorum göğsümüzden. benm de kocam bu halnden memnun bende kalçalar da az büyüdü fazla değil, özellikle karnım sipsivri çıktı kişiye göre değişir heralde nerenin genişleyeceği.

simdi okudum tatlim. Allah sifa versin insallah.:sinifsinif:

karakzıım kıyamam sana cnm beniimm,çook geçmiş oolsunn opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun,inaşşah atlatırsın cnm :Saruboceq::Saruboceq:

canım benim allah sana kolaylıklar versin eminim sen bukadar acıyı cekiosun ya kızın senin kıymetini daha cok bilcek cok cok cok gecmiş olsun allah yardım etsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hamileymiş cinsiyetini bilem öğrenmişler bize kalsın dedilerrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aldı valla ama benim ödümü kopara kopara pozisyon aldızemuszemus

günaydıın kızlaarr a.s.
bugün itibariyle kocişim 1 hafta yıllık izinddeee :dance::dance:
p.tesi izmire gidicez salı akşam gelicez.
sonra bodrum,datça,fethiye gezicezz :dance::dance: ayyyy çok mutluyuummm :sm_cool:

senin için geçmiş kızıııııııııııııııımmmm burda herkes lak lak yapiy ama malı da götüriy falla :jeyyar:
öle mi diyon nan :1shok: ben demek ki iki işi bi arada götüremiyom :umursamaz: na kaa beceriksiz karuyum :sinifsinif:

ya bide benim şeyim ağrıyo.
yani bacaklarımla kasıklarımın buluştuğu kaslar mı...

bende tam anlıyamıyorum.
drumu aradım dinlen,ayakta çok kalma dedi...

var mı başka şeyi ağıran:kedi:
apışarası diyolar oraya nehiriwerinde ağrıyooduu şimdi geçti mi bilmiyom
anam tuba gitmiş gız odaları birleştir dedüysek hemen şimdi demedük nannnn :roflol:
yaa akşam burda yazarken içerden bi ses geldi bölee sanki birini gırtlaklıyolarmış gibi. bi gitti bizim herif ayakta terden su gibi olmuş dedim noldu nefesi kesilmiş nefes alamamış mafoldumben çok korktuım nan mafoldumbenkocaya kötü mötü diyom ama sefiyom nan ben kocamıı :asigim: korktum bişey olcak diyee mafoldumben
o yüzden çıktım kkdan hemen aklınıza fesatlık geliyoıo fesat gacılar siziilmaz:
bok gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
töbee töbee lmaz:
canım benim yaa 2 gündür iyisin diye ne kadar sewiniyodukk
napcan canım bölee yaa
Allah yardımcın olsun yüce rabbim acil şifalar wersin :Saruboceq:

simdi okudum tatlim. Allah sifa versin insallah.:sinifsinif:

amin canım bebeğime bişey olmasında dayanacağım yeterki bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun :sinifsinif:

karakzıım kıyamam sana cnm beniimm,çook geçmiş oolsunn opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun,inaşşah atlatırsın cnm :Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun canım inşallah allah yardımcım olsun dua ediyorum bebeğime birşey olmasın sağlıklı sıhhatli olsun diye :sinifsinif:
bu hafta beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydın edoşum gezin benim icinde burayada ugrayın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bi haftacık izniniz war niye daha erken çıkmıonus yolaa

ayyyyyy benm yerime de gezin benm eşimin en yoğun dönemi yaz oluyo çıkamıycaz tatile filan

canım benim yaa 2 gündür iyisin diye ne kadar sewiniyodukk
napcan canım bölee yaa
Allah yardımcın olsun yüce rabbim acil şifalar wersin :Saruboceq:

allah razı olsun canım amin inşallah dayanmaya çalışıyorum ama dayanılacak gibi bir ağrı değil inan allah kimseye yaşatmasın

umarım doktor ii şeyler söler sana bizede haber ver canım sonucu opuyorumnanaktan

ohhh, sefan olsun. bende bugun dr. gidicem. gidebilirsin derse, ki der, bu yeni dr. cok rahat, carsamba yolcuyum insallah.:dance:

Ayy allah korusun kızz :Saruboceq:
cnm seversin tabi yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydın edoşum gezin benim icinde burayada ugrayın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hee gelürükkk bekle benii

bi haftacık izniniz war niye daha erken çıkmıonus yolaa

yaa anamgil var yaa onları götürcez p.tesi manisaya gidicez bidee :sinifsinif::sinifsinif:

ayyyyyy benm yerime de gezin benm eşimin en yoğun dönemi yaz oluyo çıkamıycaz tatile filan

gezerüm cnnmmm

ben mama yemeye gidiyom şimcikk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…