kalbim temizmis, bak hissettirdim arkadasina seni yalniz birakmiyo. hadi afiyet olsun.cokacimcoook
bende gidip ortalik topliyim biraz.zemuszemus
ya sınava girip istanbulda akademi kazanıolar akademi 2 yıl sürüo sonrada paşalık için birbirleriyle yarısıolar öle bişe detaylı yanii ben istemiom zemuszemus
yok canım malatyaya döndüler ordan ev alcaklarmıs ama .. orda yengem hangi hastane oldugunu bilmiom bi dönem başhemşitelik olmak üzere uzun süre hemşire olarak çalıstı dayımda tarım köy işlerinde ziraat müh . emekli oldular döndüleropuyorumnanaktan
a.s. hoşgeldin nazlııFıstıkkk Gibi bir hafta sonu diliyoruz kasım fıstıklarına ve fıstık içlerine a.s. a.s. a.s.
Yaramaz bir durum yok umarım..Malum bizde çattt kapı misafir geldi hani şu gelmeyecek olan:)Bu arada her akşam düğün bittim bugecede Çeşmede varAma son nasipse:) Bu kadar ard arda denk gelmez bir daha inşl. Misafiride az önce yolladım hepinize hemen selam yazayım dedim..
hee beni hafife almayın :jeyyar:anacım senide hafife almayalım yaa kaydirigubbakcemile3 baksana fırçalar felann kaydirigubbakcemile3
duymuyonmuuuuuuuuuuu laelaelaelaelae
:roflol: bı pamuk helwaya tav olmuş :roflol:kiz pamuk helvayla mi kandirdi seni?kaydirigubbakcemile3
anaaamm ne kaa hassas adam yaaa :1rolleyes: sankim bizim herüüfff laelaelaelaelaetabi ya öle teyzemlerin yanında kalmayacaktım gerci ben kendi evimizde durcaktım onlarla aynı yerde ama sonradan düşündüm tasındım beni bıakmazlard orda hem kocişimde göremezdi bu anları insan kackere hamile oluoki hayatta ama işte ayın 20 günü kadar kocişim yok evde bi geio oğlumuz kocaman olmus en son usg ye girdiğimde ağlıycaktı adam o gördüğünde 600 gr dı simdi 1 kg olmus nerdeyse adam gördü ayağı ağzında bebeişimin ağlıycaktı arkasını döndüü :çok üzgünüm:yeterki canı sağlam olsun kocişimin varsın hiç gelmesin eve allah basımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
ayda 250 sana napar be edoşşşşbende aylık 250 sordum yaavvv :sinifsinif:
slm nazlıımmmm a.s.
ayy geldide savuşturdun bile misafiri hee hadi gözün aydın cnmm kaydirigubbakcemile3
cnm çok yorma sakın kendini düğünlerde,allahtan sonmuş.
slm nesli hoşgeldinn a.s.kuzuşlarrrımmm selammma.s.
hayirlisi olsun canim. bosver kiz askeriye guzeldir. ben aslinda pasa karisi olucak kariyimda olmadi iste. sen bari ol.kaydirigubbakcemile3
a.s. hoşgeldin nazlıı
hee beni hafife almayın :jeyyar:
:roflol: bı pamuk helwaya tav olmuş :roflol:
anaaamm ne kaa hassas adam yaaa :1rolleyes: sankim bizim herüüfff laelaelaelaelae
ayda 250 sana napar be edoşşşş
bugüne bugün godoman mureda diyolar sana buyrunnnnnnnnn hürmetler aplaaaa buyrunnnnnnnnn
slm nesli hoşgeldinn a.s.
hadi baba merak ediyo, doktora noluyo kiz.kaydirigubbakcemile3
wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss
neyse ben çıkıyorum annem ymek ye die tutturdu sanki zafiyet geçiriyorum şiştim kaldım kaç gündür cnm bişey yemek istemiyo dr.dan geldiğimden beri moralim bozuldu zaten hiç bu kadar şişman olmamıştım öptüm hepiciğinizi
süt içmeyi unutmayın
bende gidip ortalik topliyim biraz.zemuszemus
aayda 250 sana napar be edoşşşş
bugüne bugün godoman mureda diyolar sana buyrunnnnnnnnn hürmetler aplaaaa buyrunnnnnnnnn
kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: demek öle ha paşakarısı :roflol::roflol:ben varya hiç bulaşmam lojmanda oturmak harici hiç alakam yoktur kimseyle oda güvenli oluo die lojmanı tercih ettik hırsız cokmus burda yoksa tutardım dısarda kafama göre bi ev karıların bazıları cok uyussssssss:roflol::roflol::roflol:
nan benim herifte yay burcuuu :roflol: demek bu yayların hepsi ayuuuuu :roflol:hahahahah demek aynı arif :roflol::roflol: kocam yengec burcu cok duygusaldır ben yay burcuyum tam ayıyım :roflol::roflol: hamile kaldımda az yumusadım cok katıyım ben yahuuu:roflol::roflol:
tulumları aldığı yer mi canım? ewet awrupa yakasındacerın dedıgın han neresıydı avrupa yakasındamı
günaydınlaaar efenim a.s.
günaydınlaaar efenim a.s.
nan benim herifte yay burcuuu :roflol: demek bu yayların hepsi ayuuuuu :roflol:
günaydıın kızlaarr a.s.
bugün itibariyle kocişim 1 hafta yıllık izinddeee :dance::dance:
p.tesi izmire gidicez salı akşam gelicez.
sonra bodrum,datça,fethiye gezicezz :dance::dance: ayyyy çok mutluyuummm :sm_cool:
kocam geç gelmişti onu bekledim 5.30da yattık şekerimgunaydin?
tunaydin oldu kiz.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bende anlamadım ayy kaydirigubbakcemile3
hadi afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
hadi güle güle cnmmm opuyorumnanaktan
sanada bay bay cnmm opuyorumnanaktan
hee yaa ben basıyom sankim darphane var burdaaa :roflol:
kızım tek kocişin maası var,ev kira zaten bide ona nerden verem 250 yii :mymeka:
allahım korusun bebişimii ne edeem kordon kanıda saklanmayı versin :kedi::kedi:
ahh ahhh, valla ben olsam her gece askeriyede yer, askerlere getir oglum gotur yavrum derdim.kaydirigubbakcemile3
nan benim herifte yay burcuuu :roflol: demek bu yayların hepsi ayuuuuu :roflol:
tulumları aldığı yer mi canım? ewet awrupa yakasında
günaydıınnna.s.
kocam geç gelmişti onu bekledim 5.30da yattık şekerim
o zaman gun anca agarmis. gunaydin.a.s.
doktora ne oluomus anlamadım ya kim baba kim doktorrrkafamçokkarıştı
aman sorma cersuya sakın ha sen o saate kadar ne yaptın die resmini falan koymaya kalkarlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?