2009 Kasm Anneleri

hayirlisi olsun canim. bosver kiz askeriye guzeldir. ben aslinda pasa karisi olucak kariyimda olmadi iste. sen bari ol.kaydirigubbakcemile3

a.s. hoşgeldin nazlıı
anacım senide hafife almayalım yaa kaydirigubbakcemile3 baksana fırçalar felann kaydirigubbakcemile3

duymuyonmuuuuuuuuuuu laelaelaelaelae
hee beni hafife almayın :jeyyar:
kiz pamuk helvayla mi kandirdi seni?kaydirigubbakcemile3
:roflol: bı pamuk helwaya tav olmuş :roflol:
anaaamm ne kaa hassas adam yaaa :1rolleyes: sankim bizim herüüfff laelaelaelaelae
ayda 250 sana napar be edoşşşş
bugüne bugün godoman mureda diyolar sana buyrunnnnnnnnn hürmetler aplaaaa buyrunnnnnnnnn
kuzuşlarrrımmm selammma.s.
slm nesli hoşgeldinn a.s.

:roflol:
hayirlisi olsun canim. bosver kiz askeriye guzeldir. ben aslinda pasa karisi olucak kariyimda olmadi iste. sen bari ol.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: demek öle ha paşakarısı :roflol::roflol:ben varya hiç bulaşmam lojmanda oturmak harici hiç alakam yoktur kimseyle oda güvenli oluo die lojmanı tercih ettik hırsız cokmus burda yoksa tutardım dısarda kafama göre bi ev karıların bazıları cok uyussssssss:roflol::roflol::roflol:

hahahahah demek aynı arif :roflol::roflol: kocam yengec burcu cok duygusaldır ben yay burcuyum tam ayıyım :roflol::roflol: hamile kaldımda az yumusadım cok katıyım ben yahuuu:roflol::roflol:

hadi baba merak ediyo, doktora noluyo kiz.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bende anlamadım ayy kaydirigubbakcemile3

wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss

hadi afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan

hadi güle güle cnmmm opuyorumnanaktan

bende gidip ortalik topliyim biraz.zemuszemus

sanada bay bay cnmm opuyorumnanaktan

aayda 250 sana napar be edoşşşş
bugüne bugün godoman mureda diyolar sana buyrunnnnnnnnn hürmetler aplaaaa buyrunnnnnnnnn

hee yaa ben basıyom sankim darphane var burdaaa :roflol:
kızım tek kocişin maası var,ev kira zaten bide ona nerden verem 250 yii :mymeka:
allahım korusun bebişimii ne edeem kordon kanıda saklanmayı versin :kedi::kedi:

canım benim yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım ağrılarına bi çözüm bulunur sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah

ahh ahhh, valla ben olsam her gece askeriyede yer, askerlere getir oglum gotur yavrum derdim.kaydirigubbakcemile3

hahahahah demek aynı arif :roflol::roflol: kocam yengec burcu cok duygusaldır ben yay burcuyum tam ayıyım :roflol::roflol: hamile kaldımda az yumusadım cok katıyım ben yahuuu:roflol::roflol:
nan benim herifte yay burcuuu :roflol: demek bu yayların hepsi ayuuuuu :roflol:
cerın dedıgın han neresıydı avrupa yakasındamı
tulumları aldığı yer mi canım? ewet awrupa yakasında
günaydınlaaar efenim a.s.

günaydıınnna.s.

ben baktım da göremedim herhal:sm_confused:
doğum çantası hazırlayan oldu mu bizden?? liste vs öneren ya da...:CüvCüv:

gunaydin?

tunaydin oldu kiz.kaydirigubbakcemile3
kocam geç gelmişti onu bekledim 5.30da yattık şekerim

saol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doktora ne oluomus anlamadım ya kim baba kim doktorrrkafamçokkarıştı

ahh ahhh, valla ben olsam her gece askeriyede yer, askerlere getir oglum gotur yavrum derdim.kaydirigubbakcemile3

bizim onlarla işimiz bile olmuo vallasositososito

nan benim herifte yay burcuuu :roflol: demek bu yayların hepsi ayuuuuu :roflol:

tulumları aldığı yer mi canım? ewet awrupa yakasında

günaydıınnna.s.

ben tahmin etmiş yay burcu erkeği zordur kadını daaha zordur ama eğlencelidr haazemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…