2009 Kasm Anneleri

selam nazlim, bizde de dugun kayniyor. sadece yarin 2 tane var. malum dugun sezonu.kaydirigubbakcemile3

Evet canım yaa nekadar evlenen var kaydirigubbakcemile3Sende dikkat valla çok yoruluyor insan yerimseniben

Çok hızlı davrandık diyemiycem bi 4 gün oldu yinede kaydirigubbakcemile3
Neyse güzel güzel göndermek nasip oldu yine şükür kaydirigubbakcemile3
Aman valla bu hafta son bir süre benim bildiğim yok olmasında sıcaklarla oralarda oturotur yemekli biideee Allahım geliyor hep sevmediklerim acıkıyorum tuhaf anlar yaşadık yani Allahtan eşim yanımda işide biliyor hemen buldu birşeyler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuzuşlarrrımmm selammma.s.

Kuzummmm Hoşgeldin sende opuyorumnanaktan

kiz pamuk helvayla mi kandirdi seni?kaydirigubbakcemile3

ne etseydim küsünce de karnımdaki basıyo tekmeyi uzatamıyom valla artık nazlanamıyom bile babası yanımda uyumazsa basıyo tekmeyi sabaha kadar uyutmuyo pek fena ayol. biz kavga etmeyelim tartışmayalım hemen anlıyo ya nası bebekse anlamadım gitti

eee, iyi o zaman. gidince uzun gorevler biticek mi?

burdan sonra şark sıramız var ama burda operasyona cok cıktıgı iin doğudan düşülüo umuyoruzki rahat bi yere gitcez ondan sonrada batı ben diom adama istifa et nerde olsa iş bulursun çok ciddiyyim bunu sölerken ama acaip idealist cok sevio yaptıgı işi kurmaylığa göz koymus vaziyette ama ben önünü kesiom yaa zaten simdi göremioz öle olursa hiç göremem herifimi neymiş askeri ateşe olurmusuz yurt dısına gidermişiz istemiommmm hiç bişee yeterki basımda dursun ŞenizŞeniz

kesme adamin onunu ama uzun gorevlere gitmiycek sekilde yapsin olmazsa. tabi mumkunse. askeriyede ne derlerse o di mi? neyse, gonlune gore olur insallah.

he yaav baba sapıktaa dr.dada var bişelerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oda ölçtü yaa bidee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi baba merak ediyo, doktora noluyo kiz.kaydirigubbakcemile3

wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss

wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss

kalbim temizmis, bak hissettirdim arkadasina seni yalniz birakmiyo. hadi afiyet olsun.cokacimcoook

neyse ben çıkıyorum annem ymek ye die tutturdu sanki zafiyet geçiriyorum şiştim kaldım kaç gündür cnm bişey yemek istemiyo dr.dan geldiğimden beri moralim bozuldu zaten hiç bu kadar şişman olmamıştım öptüm hepiciğinizi
süt içmeyi unutmayın

kesme adamin onunu ama uzun gorevlere gitmiycek sekilde yapsin olmazsa. tabi mumkunse. askeriyede ne derlerse o di mi? neyse, gonlune gore olur insallah.

hadi baba merak ediyo, doktora noluyo kiz.kaydirigubbakcemile3
ya sınava girip istanbulda akademi kazanıolar akademi 2 yıl sürüo sonrada paşalık için birbirleriyle yarısıolar öle bişe detaylı yanii ben istemiom zemuszemus
hala burdalar mi?

yok canım malatyaya döndüler ordan ev alcaklarmıs ama .. orda yengem hangi hastane oldugunu bilmiom bi dönem başhemşirelik olmak üzere uzun süre hemşire olarak çalıstı dayımda tarım köy işlerinde ziraat müh . emekli oldular döndüleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…