canim, benim istanbul yaziyo ama ben bursadayim.
selam nazlim, bizde de dugun kayniyor. sadece yarin 2 tane var. malum dugun sezonu.kaydirigubbakcemile3
bende aylık 250 sordum yaavvv :sinifsinif:
slm nazlıımmmm a.s.
ayy geldide savuşturdun bile misafiri hee hadi gözün aydın cnmm kaydirigubbakcemile3
cnm çok yorma sakın kendini düğünlerde,allahtan sonmuş.
kuzuşlarrrımmm selammma.s.
cnm başında olsunda varsın gitsin çalışsın :Saruboceq:
napsın oda istemez sonuçtaa :sinifsinif:
kızzz herkes bebesinin boyunu kilosunu merak eder sorar benim kocişte pipisini soruyooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ellerimi soğuk suya tutucam gene gecmedi bu uyusukluk
kiz pamuk helvayla mi kandirdi seni?kaydirigubbakcemile3
slm canımm
anladım bende istanbul sandım görünce yazıyı .. dayımlar cok uzun süre kaldılar bursada emekli olup memlekete yerleştiler ama güzel yer bursa:lepi:
eee, iyi o zaman. gidince uzun gorevler biticek mi?
sapik baba.kaydirigubbakcemile3
ben ellerimi soğuk suya tutucam gene gecmedi bu uyusukluk
idare ediyoruz iste. kocamin hatrina burdayim yoksa tutamazlar beni burda, ama bi yandan da alistim senelerdir.
burdan sonra şark sıramız var ama burda operasyona cok cıktıgı iin doğudan düşülüo umuyoruzki rahat bi yere gitcez ondan sonrada batı ben diom adama istifa et nerde olsa iş bulursun çok ciddiyyim bunu sölerken ama acaip idealist cok sevio yaptıgı işi kurmaylığa göz koymus vaziyette ama ben önünü kesiom yaa zaten simdi göremioz öle olursa hiç göremem herifimi neymiş askeri ateşe olurmusuz yurt dısına gidermişiz istemiommmm hiç bişee yeterki basımda dursun ŞenizŞeniz
he yaav baba sapıktaa dr.dada var bişelerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oda ölçtü yaa bidee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dayımlar cok seviodu orayı sanırım şimdi ordan bi ev almayı düşünüolar 15 sene kaldılar ordazemuszemus
wanna sen sordun aha bi arkadasım aradı bişeler hazırlamıs geliyorum cay koy dedi biri varmıs beni düşünen yaşasın :)) ben çay koymaya kacıyorum öpüldünüzzz görüşürüsssssssssssssss
ya sınava girip istanbulda akademi kazanıolar akademi 2 yıl sürüo sonrada paşalık için birbirleriyle yarısıolar öle bişe detaylı yanii ben istemiom zemuszemuskesme adamin onunu ama uzun gorevlere gitmiycek sekilde yapsin olmazsa. tabi mumkunse. askeriyede ne derlerse o di mi? neyse, gonlune gore olur insallah.
hadi baba merak ediyo, doktora noluyo kiz.kaydirigubbakcemile3
hala burdalar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?