getir tabi kız ben olsam paralarım valla ben hamile kaldıgımı öğrendiğimde bile hediyemi aldı yoksa eve koymazdım onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
wanna sekerim ben soruşturdum ama baya bi pahalımış yaa o işş :sinifsinif::sinifsinif:
aylık ücret ödeniyomuşş
hee yaa ne sandın sen sositososito
neee :uhm: bişey mi dedin :uhm: ben duyamadımmm kaydirigubbakcemile3 işime gelmeyeni duymam daa kaydirigubbakcemile3
bana da eşim hediye almadı hamileliğimi öğrendiğimde, yıldönümümüzde aldı Allahtan, ama doğumgünüm es geçti gene, ertesi günü pamuk helva alıp gelmiş.
anlamadım ne yapıuyo bu herif.
en iyisini yapmissin. teyzende olsa kocanin yanindaki gibi rahat edemezsin. insanin bu gunleri esiyle paylasmasi kadar guzel sey yok.opuyorumnanaktan
Fıstıkkk Gibi bir hafta sonu diliyoruz kasım fıstıklarına ve fıstık içlerine a.s. a.s. a.s.
Yaramaz bir durum yok umarım..Malum bizde çattt kapı misafir geldi hani şu gelmeyecek olan:)Bu arada her akşam düğün bittim bugecede Çeşmede varAma son nasipse:) Bu kadar ard arda denk gelmez bir daha inşl. Misafiride az önce yolladım hepinize hemen selam yazayım dedim..
evet ya, aylik 1-2 milyardan falan bahsedliyo. yoksa yillikmiydi o?:uhm:
Fıstıkkk Gibi bir hafta sonu diliyoruz kasım fıstıklarına ve fıstık içlerine a.s. a.s. a.s.
Yaramaz bir durum yok umarım..Malum bizde çattt kapı misafir geldi hani şu gelmeyecek olan:)Bu arada her akşam düğün bittim bugecede Çeşmede varAma son nasipse:) Bu kadar ard arda denk gelmez bir daha inşl. Misafiride az önce yolladım hepinize hemen selam yazayım dedim..
tabi ya öle teyzemlerin yanında kalmayacaktım gerci ben kendi evimizde durcaktım onlarla aynı yerde ama sonradan düşündüm tasındım beni bıakmazlard orda hem kocişimde göremezdi bu anları insan kackere hamile oluoki hayatta ama işte ayın 20 günü kadar kocişim yok evde bi geio oğlumuz kocaman olmus en son usg ye girdiğimde ağlıycaktı adam o gördüğünde 600 gr dı simdi 1 kg olmus nerdeyse adam gördü ayağı ağzında bebeişimin ağlıycaktı arkasını döndüü :çok üzgünüm:yeterki canı sağlam olsun kocişimin varsın hiç gelmesin eve allah basımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
selam nazlim, bizde de dugun kayniyor. sadece yarin 2 tane var. malum dugun sezonu.kaydirigubbakcemile3
bende aylık 250 sordum yaavvv :sinifsinif:
kuzuşlarrrımmm selammma.s.
ayyy, kiyamam. uzulme yeterki saglik olsun. gerisi bos. bebisin dogdugunda da baba gorevden geldiginde ozlemis olur. verirsin babanin kucagina sen dinlenirsin.kaydirigubbakcemile3
sen istanbulun neresindesin wanna:uhm:
tabi ya öle teyzemlerin yanında kalmayacaktım gerci ben kendi evimizde durcaktım onlarla aynı yerde ama sonradan düşündüm tasındım beni bıakmazlard orda hem kocişimde göremezdi bu anları insan kackere hamile oluoki hayatta ama işte ayın 20 günü kadar kocişim yok evde bi geio oğlumuz kocaman olmus en son usg ye girdiğimde ağlıycaktı adam o gördüğünde 600 gr dı simdi 1 kg olmus nerdeyse adam gördü ayağı ağzında bebeişimin ağlıycaktı arkasını döndüü :çok üzgünüm:yeterki canı sağlam olsun kocişimin varsın hiç gelmesin eve allah basımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
öle ya zaten 1 yada 2 senemiz kaldı burda inşallah sağ salim bitirir gideriz buralardan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet kuzucuk, öyle böyle derken mezun olduk bu da bitti :)slm cnm mezun olmussun tebrikederim opuyorumnanaktan
aylik 250 olunca yillik dahada pahali oluyo ya. neyse Rabbim korusun kuzulari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?