ayy biz kocişnen ssabah kalktık avcılar sahile gittik bi güzell kahvaltı ettik havada bi güzeldi şansa meteoroloji yağmır falan diydi amma güzeldi
sora atladık ordan silivrinin ilersinde bi yer var oraa gittik delüler kimin yüzdük su çok güzeldi mestü hayran oldum geldüm nan şimdi de duş aldım kk dayım pestilim çıktı delikafadulden
git bacım gittuba nan naptın çıktın mı bi yere ben temizliğe vurdum kendimi olum delikafadulden
temizlik yapamda yenibosnaya gitmem lazım işyerinin oradaki anlaşmalı eczaneden ilaçlarımı alacam kocişi de sürükleyem de ordan gelirkenede eskidji var bilion mu yenibosnada oraya bi bakacam nan evlenmeden önce gitmiştim mobilyalar falan dehşet ucuzdu ama almadım mal gibi süsüm bozulcak sanke şimdi gidemde bi beşik fiyatlarına bakam çünku bi dahaki ay eyüpte modesa varya oraya bakacam karşılaştırmış olurum model ve fiyatları o iki yere baktıktan sonra zaten kesin kararımı vermem lazım artık park yatak mı yoksa normal beşik mi alacam deyü uygun bişi olursa sağa da sölerun
gı sen beşik mi almayı duşunuyon bu arada
çıktım nan geldim zemuszemustuba karusu sağa diyoz demi nan cevap ver olum elma dersem çıkkk
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
anaaam hiç hissetmedim iyikide hissetmemişim atardım kendimi sokağaa ölee cızcıblak :bbo:bu arada az once hafifce sallandik. gecende sallanmisti. Rabbim beterinden korusun.
nbr kızlar.ayyyyyyy depremden bende çok korkarıııııııııııııııım.ama öyle böyle değil hastalık derecesinde
kızz benimkisi anlatılmıcak derecededir vallaaa senağlama
evlenmeden önce olmuştu izmşrde 2 sene annemle uyudum her gece ağlaya ağlayaa senağlama
vee cidden psikolojik tedavi almalıyım çünkü kocişim sağdan sola dönerken ben alaaaaah diye bağırarak kalkarıımm senağlama
git bacım git
bence yenibosnaya kadar gitmişken kandır kocanın kadır hasada git :lepi:
benim annem bi bambu almış bayaa güzel kaliteli bişey bebek rahat 9 aya kadar yatar içinde şimdilik onu kullanıcam daha sonra bakıcam bi çaresine zaten oda yapamıcam kızıma :1no2:
çıktım nan geldim zemuszemus
anaaam hiç hissetmedim iyikide hissetmemişim atardım kendimi sokağaa ölee cızcıblak :bbo:
hoşgeldin dilmuh nerelerdesin a.s.
biri ciciş mi eklemişşşş delikafadulden hmen gidem bakemeklediniz miii du hemen bakam gıııııııııııı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy öleyim kızz kaydirigubbakcemile3
tubişşşşş elma dedikkkk yaaaa yerimseniben
yok şekerim benimki senden biraz daha iyiymiş.allah yardım etsin
hee nan elma deyü bağrındım sesim kısıldı karu çıkmiy ortaya naaaaaaaaaaaannnn tuba karusuu nerdesünnnn
burdayıs nan görmüyonus mu :mymeka:hee nan elma deyü bağrındım sesim kısıldı karu çıkmiy ortaya naaaaaaaaaaaannnn tuba karusuu nerdesünnnn
hoşbulduk tatluuuum.kocişimi işe gönderdim geldim.şimdide geçmişi okuyam dedim cesaret edemedim
biri ciciş mi eklemişşşş delikafadulden hmen gidem bakem
çıktık ya nan görmüyonus mu kocaman iri kemikli karıyı laelaelaelaelae
kızlar ben biraz fazla kilo almışım galiba yaaaaaa.ilk hamiş kaldığımda 55tim şimdi 62 olmuşuuuum.ama işin garip tarafı basen kalça falan aynı hiç almamışım ordan,sırf göbiş olmuşum yaaaaaaaa
taaam nan gördük görülmicek gibi diilsin ki kemik torbasuuu delikafadulden
oğlan analarının sadece göbeği büyürmüş kız analarının dötüü kaydirigubbakcemile3
ah kuzuuum kıyamam gı sana ben 17 ağustosta ist. daydım allah bidaha göstermesin zor atlattımmkızz benimkisi anlatılmıcak derecededir vallaaa senağlama
evlenmeden önce olmuştu izmşrde 2 sene annemle uyudum her gece ağlaya ağlayaa senağlama
vee cidden psikolojik tedavi almalıyım çünkü kocişim sağdan sola dönerken ben alaaaaah diye bağırarak kalkarıımm senağlama
falla yalan nannn benim döt de büyüdü emme göbek normal büyüdükaydirigubbakcemile3oğlan analarının sadece göbeği büyürmüş kız analarının dötüü kaydirigubbakcemile3
ah kuzuuum kıyamam gı sana ben 17 ağustosta ist. daydım allah bidaha göstermesin zor atlattımm
falla yalan nannn benim döt de büyüdü emme göbek normal büyüdükaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?