2009 Kasm Anneleri

avcılar sahilimiiii ühüüüüüüüüüüüü ben çok özledim yaaaa.bende avcılarda oturuyodum yaaaaa.çoooooooooooooooooook özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

git bacım git
bence yenibosnaya kadar gitmişken kandır kocanın kadır hasada git :lepi:
benim annem bi bambu almış bayaa güzel kaliteli bişey bebek rahat 9 aya kadar yatar içinde şimdilik onu kullanıcam daha sonra bakıcam bi çaresine zaten oda yapamıcam kızıma :1no2:
tuba karusu sağa diyoz demi nan cevap ver olum elma dersem çıkkk
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
çıktım nan geldim zemuszemus

bu arada az once hafifce sallandik. gecende sallanmisti. Rabbim beterinden korusun.
anaaam hiç hissetmedim iyikide hissetmemişim atardım kendimi sokağaa ölee cızcıblak :bbo:
nbr kızlar.ayyyyyyy depremden bende çok korkarıııııııııııııııım.ama öyle böyle değil hastalık derecesinde

hoşgeldin dilmuh nerelerdesin a.s.

yok şekerim benimki senden biraz daha iyiymiş.allah yardım etsin

hee nan elma deyü bağrındım sesim kısıldı karu çıkmiy ortaya naaaaaaaaaaaannnn tuba karusuu nerdesünnnn

hoşbulduk tatluuuum.kocişimi işe gönderdim geldim.şimdide geçmişi okuyam dedim cesaret edemedim

eklediniz miii du hemen bakam gıııııııııııı
biri ciciş mi eklemişşşş delikafadulden hmen gidem bakem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy öleyim kızz kaydirigubbakcemile3

tubişşşşş elma dedikkkk yaaaa yerimseniben

çıktık ya nan görmüyonus mu kocaman iri kemikli karıyı laelaelaelaelae

hee nan elma deyü bağrındım sesim kısıldı karu çıkmiy ortaya naaaaaaaaaaaannnn tuba karusuu nerdesünnnn
burdayıs nan görmüyonus mu :mymeka:
hoşbulduk tatluuuum.kocişimi işe gönderdim geldim.şimdide geçmişi okuyam dedim cesaret edemedim

bencede hiç aklından bilem geçirmee lmaz:

kızlar ben biraz fazla kilo almışım galiba yaaaaaa.ilk hamiş kaldığımda 55tim şimdi 62 olmuşuuuum.ama işin garip tarafı basen kalça falan aynı hiç almamışım ordan,sırf göbiş olmuşum yaaaaaaaa

oğlan analarının sadece göbeği büyürmüş kız analarının dötüü kaydirigubbakcemile3

tubbişşş iyisin valla beleşe gelmiş beşikk :jeyyar:
dilmuh cnm çok değil yaa 7 kiloo zemuszemus şu resiim işini hallette görek göbüşüü opuyorumnanaktan

ah kuzuuum kıyamam gı sana ben 17 ağustosta ist. daydım allah bidaha göstermesin zor atlattımm
oğlan analarının sadece göbeği büyürmüş kız analarının dötüü kaydirigubbakcemile3
falla yalan nannn benim döt de büyüdü emme göbek normal büyüdükaydirigubbakcemile3

ah kuzuuum kıyamam gı sana ben 17 ağustosta ist. daydım allah bidaha göstermesin zor atlattımm
falla yalan nannn benim döt de büyüdü emme göbek normal büyüdükaydirigubbakcemile3

allah kimseye yaşatmasın cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
kız benimde sırf göbüş çıktı gerisi aynıı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…