ben bi duşa atıyom kendimiii
cnm sende takılcak bişey bulmadan dr.dan gelmiyon yaavv :teselli::teselli:
dr.iyi demiş iştee bak rahatına ohhh yap tatiliniiii zemuszemuszemuszemus
nan wanna işi yoktur cnm neenn üsülüon maşallah bebişin çok iimiş işte kuzumm benim şeker yüksek çıktıydı böön gene ölçtürdük bakalım ne çıkçakk
ben geldim. kuzum kipir kipir masallah. gecen hafta 750gr di. bu hafta 780 dedi once, sonra baska acidan olctu 800gr dedi. bu olcumler hicbir zaman kesin degil takma kafana dedi. boyuna gecen hafta da 33 cm demisti, yine o civarda dedi.
haftasiyla uyumlu, hersey yolunda dedi ama niye az kilo aldi ve boyu niye fark etmedi diye taktim doktordan ciktigimdan beri. moralim bozuldu. birde yazliga gidicem, bir ay kadar goremicem, kafayi yerim herhalde.senağlamasenağlama
olurmu öle şey tatlımm sen yemesen de senin depolarından besleniyo bebeğin biliosunnhadi rahat ol ne kadınlar var 40 kilo alıyolar ne bulursa yiyolar 2 kg bebek doğuruyolar önemli olan çok yemen diil gerekenleri yemen cnmrahat olamiyorum iste. niye bu hafta bu kadar az kilo aldi diye sorup duruyorum surekli. bu seker muhabbetine az yiyorum ya, besleyemiyormuyum acaba ya?senağlamasenağlama
ay kız neyi var bebeğin gayet normal ne takıon kafana
ne olmusss maşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olurmu öle şey tatlımm sen yemesen de senin depolarından besleniyo bebeğin biliosunnhadi rahat ol ne kadınlar var 40 kilo alıyolar ne bulursa yiyolar 2 kg bebek doğuruyolar önemli olan çok yemen diil gerekenleri yemen cnm
wanna ayrıca benim 24 haftalıkken 425 gr. dı gıı
Soobee - Bebek ve Çocuk Giyimi
nan ben burdan aldım bazı şeyleri nezaan gitsem %50 indirim var
rahat olamiyorum iste. niye bu hafta bu kadar az kilo aldi diye sorup duruyorum surekli. bu seker muhabbetine az yiyorum ya, besleyemiyormuyum acaba ya?senağlamasenağlama
edaa çıbık gel nannn bari bende bi duş alemm de gelem üşenip duruyom öğlenden beri
bu arada az once hafifce sallandik. gecende sallanmisti. Rabbim beterinden korusun.
cnm beniimm olurmu hiç yaaa nolur takma amaaa :teselli:
:1shok::1shok: allahıım hayattaaki en büyük korkum yaa benim ooo senağlamasenağlama
tedavi olmam gereken bişey o deerecedeee senağlama
ceriinnn bebişimin yeni cicilerini gördün mü teysesiii
ben bi duşa atıyom kendimiii
gecen uzanmistim salladi, simdide oturdugum yerden hissettirdi. bende korkarim Allah gostermesin.
nbr kızlar.ayyyyyyy depremden bende çok korkarıııııııııııııııım.ama öyle böyle değil hastalık derecesinde
su kuşum benim yauwwww :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?