2009 Kasm Anneleri

nan wanna işi yoktur cnm neenn üsülüon maşallah bebişin çok iimiş işte kuzumm benim şeker yüksek çıktıydı böön gene ölçtürdük bakalım ne çıkçakk

cnm sende takılcak bişey bulmadan dr.dan gelmiyon yaavv :teselli::teselli:
dr.iyi demiş iştee bak rahatına ohhh yap tatiliniiii zemuszemuszemuszemus

rahat olamiyorum iste. niye bu hafta bu kadar az kilo aldi diye sorup duruyorum surekli. bu seker muhabbetine az yiyorum ya, besleyemiyormuyum acaba ya?senağlamasenağlama

ay kız neyi var bebeğin gayet normal ne takıon kafana
ne olmusss maşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rahat olamiyorum iste. niye bu hafta bu kadar az kilo aldi diye sorup duruyorum surekli. bu seker muhabbetine az yiyorum ya, besleyemiyormuyum acaba ya?senağlamasenağlama
olurmu öle şey tatlımm sen yemesen de senin depolarından besleniyo bebeğin biliosunnhadi rahat ol ne kadınlar var 40 kilo alıyolar ne bulursa yiyolar 2 kg bebek doğuruyolar önemli olan çok yemen diil gerekenleri yemen cnm

ay kız neyi var bebeğin gayet normal ne takıon kafana
ne olmusss maşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne bilim, takintiliyim ya, takicak bisey lazim ya, taktim iste.

Insallah aliyordur kuzum. aman kuzucum alsin da gerisi bos.

wanna ayrıca benim 24 haftalıkken 425 gr. dı gıı

benimki 633 gr mis 24 haftalikken. insan her gittiginde cok kilo almis olsun istiyor.

cnm beniimm olurmu hiç yaaa nolur takma amaaa :teselli:

edaa çıbık gel nannn bari bende bi duş alemm de gelem üşenip duruyom öğlenden beri

hee dru gelecem giyiniyom kızzz kaydirigubbakcemile3

bu arada az once hafifce sallandik. gecende sallanmisti. Rabbim beterinden korusun.

:1shok::1shok: allahıım hayattaaki en büyük korkum yaa benim ooo senağlamasenağlama
tedavi olmam gereken bişey o deerecedeee senağlama

cnm beniimm olurmu hiç yaaa nolur takma amaaa :teselli:

:1shok::1shok: allahıım hayattaaki en büyük korkum yaa benim ooo senağlamasenağlama
tedavi olmam gereken bişey o deerecedeee senağlama

gecen uzanmistim salladi, simdide oturdugum yerden hissettirdi. bende korkarim Allah gostermesin.

nbr kızlar.ayyyyyyy depremden bende çok korkarıııııııııııııııım.ama öyle böyle değil hastalık derecesinde

gecen uzanmistim salladi, simdide oturdugum yerden hissettirdi. bende korkarim Allah gostermesin.

nbr kızlar.ayyyyyyy depremden bende çok korkarıııııııııııııııım.ama öyle böyle değil hastalık derecesinde

kızz benimkisi anlatılmıcak derecededir vallaaa senağlama
evlenmeden önce olmuştu izmşrde 2 sene annemle uyudum her gece ağlaya ağlayaa senağlama

vee cidden psikolojik tedavi almalıyım çünkü kocişim sağdan sola dönerken ben alaaaaah diye bağırarak kalkarıımm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…