:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:tubbişşş iyisin valla beleşe gelmiş beşikk :jeyyar:
dilmuh cnm çok değil yaa 7 kiloo zemuszemus şu resiim işini hallette görek göbüşüü opuyorumnanaktan
ah kuzuuum kıyamam gı sana ben 17 ağustosta ist. daydım allah bidaha göstermesin zor atlattımm
falla yalan nannn benim döt de büyüdü emme göbek normal büyüdükaydirigubbakcemile3
benim dötüm de zaten büyük tü emme daha da büyüdü ne yani daha kapasitesi varmıdır ki :1shok::1shok::1shok::jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
he kız taa annem o beşiği bebek ana rahmine düştüğü an almıştı kaydirigubbakcemile3 napsın kadın 7 senedir torun bekliyoo
ayy bide warya bi süslemiş onu bi süslemişş gelin gibi aynıı opuyorumnanaktan
benimde göbeğim büyüdü dötüm zaten büyüktü daha fazla büyüyemedi potansiyel bu kadarmış demek ki:1rolleyes:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
he kız taa annem o beşiği bebek ana rahmine düştüğü an almıştı kaydirigubbakcemile3 napsın kadın 7 senedir torun bekliyoo
ayy bide warya bi süslemiş onu bi süslemişş gelin gibi aynıı opuyorumnanaktan
benimde göbeğim büyüdü dötüm zaten büyüktü daha fazla büyüyemedi potansiyel bu kadarmış demek ki:1rolleyes:
benim dötüm de zaten büyük tü emme daha da büyüdü ne yani daha kapasitesi varmıdır ki :1shok::1shok::1shok:
edaaaaa sen ankaralımıydın gııııııı
kızz benimkisi anlatılmıcak derecededir vallaaa senağlama
evlenmeden önce olmuştu izmşrde 2 sene annemle uyudum her gece ağlaya ağlayaa senağlama
vee cidden psikolojik tedavi almalıyım çünkü kocişim sağdan sola dönerken ben alaaaaah diye bağırarak kalkarıımm senağlama
buldum buldum
beş dakikaya geliyo
hadi yükle de bakalım cnmbuldum buldum
beş dakikaya geliyo
ben 99 depreminde cok korkmustum. aylarca agladim kendime gelemedim. Rabbim kimseye gostermesin.
benim dötüm de zaten büyük tü emme daha da büyüdü ne yani daha kapasitesi varmıdır ki :1shok::1shok::1shok:
bizim binada düğün varr sanki evin içinde çalıp oyniler sen öslemişindir angara düünnerini hemiihee gülüm angaralıyıkk delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?