2009 Kasm Anneleri

tubbişşş iyisin valla beleşe gelmiş beşikk :jeyyar:
dilmuh cnm çok değil yaa 7 kiloo zemuszemus şu resiim işini hallette görek göbüşüü opuyorumnanaktan
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
he kız taa annem o beşiği bebek ana rahmine düştüğü an almıştı kaydirigubbakcemile3 napsın kadın 7 senedir torun bekliyoo
ayy bide warya bi süslemiş onu bi süslemişş gelin gibi aynıı opuyorumnanaktan
ah kuzuuum kıyamam gı sana ben 17 ağustosta ist. daydım allah bidaha göstermesin zor atlattımm
falla yalan nannn benim döt de büyüdü emme göbek normal büyüdükaydirigubbakcemile3

benimde göbeğim büyüdü dötüm zaten büyüktü daha fazla büyüyemedi potansiyel bu kadarmış demek ki:1rolleyes:

benim dötüm de zaten büyük tü emme daha da büyüdü ne yani daha kapasitesi varmıdır ki :1shok::1shok::1shok:

heeee kıyamam kadıncağız artık hevesinden ne yapsın yaa hihoyyyt
ayy merak ettim valla gelsin evinede koy bi resimm :lepi:

ben 99 depreminde cok korkmustum. aylarca agladim kendime gelemedim. Rabbim kimseye gostermesin.

anam bugün yemk derdim yok dışarda yiyecekmişiz zemuszemus
nan selülüt olmasın die bacağıma kese atıyom kan dolaşımım hızlansın diye
amaaaa minnacık bir varisim var

benim dötüm de zaten büyük tü emme daha da büyüdü ne yani daha kapasitesi varmıdır ki :1shok::1shok::1shok:

ben şaşıyom kendime
o kadar kolay kilo alan biriyim ki hamileliğimde ne halde olucağımım düşünmek bile istemezdim
ama şu ana kadar çok iyi gittim herkes şaşırıyoo bilee korktuğumuz gibi olmadın diyolarr zemuszemus

hemde ne kapasite var. gecen onume hamile bir bayan cikti, dotu arkaya dogru buyumus gobeginden buyuktu. ben faltasi olmus gozlerle esime gosterdim. iki saat anlayamadi ne gosterdigimi, sonrada bana niye gosteriyon elalemin dotunu diye kizdi.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…