ben çıktım şkerler dinleneyim yarına çok işim olcak çok yorulcam azcık yatayıom da belim dinlensin
öptüüüüüüüüümmmmmmm
geldim bile cnm ama belim ayrılıyo resmenn topuklarım sızlıyoooo
falla ben ağdaya gidiyomm pis gezmekten ii dir ayrıca buda bi mecburiyet oluyo bi zararı olmadı dr.sakınca görmedi
he nan hele senin kociş kesin koparırr
nan şaaaapmıyozya afedesin alt tarafı bi ağdakaydirigubbakcemile3
sigara kesinlikle yasssaaqqq
benim herüf de izliyy onu üstelik daha önce de seretti bu herifler hep aynı anacımm
annatsana nann şu hikayeyi karakızz
hoşbuldum gıııııı zemuszemus
ayy burda bağa cerenimo deyonuz ya çok hoşuma gidio niyeyse kaydirigubbakcemile3
annatsana nann şu hikayeyi karakızz
ayyy dağ gibi ütü var hergün 3 - 5 parça bişi ütülesem haftaya biter heral :roflol:
brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:
napıonus nan çatlak kiremitlerrr lülülülülülü
kızlar yapın mutlaka kardeş.ben tek çocuğum hemde annemlerin 11 yıl çocukları olmamış ve sonra ben olmuşum çok şımarttılar ne desem hop diye gelirdi önümeama kadere bakki babam ben 9 yaşındayken annemde 18 yaşındayken vefat etti ve akrabalarım ilgilenmedi.teyzemde kaldım bir yıl ve kocişimle çıkıyodum zaten sonrada evlendik.ama kuzenlerimden çok çektim.yalnızlık çok zor emin olun ve mutlaka kardeş yapın.
canım ya ben senin ablan olurum bebişim opuyorumnanaktan
biz de 6 kardeşiz kalabalık aile olarak büyüdük o yüzdende isterim allah nasip kısmet ederse kardeşi olsun
napıonus nan çatlak kiremitlerrr lülülülülülü
cerincim sana eziyet gıııııı.
kızlar yapın mutlaka kardeş.ben tek çocuğum hemde annemlerin 11 yıl çocukları olmamış ve sonra ben olmuşum çok şımarttılar ne desem hop diye gelirdi önümeama kadere bakki babam ben 9 yaşındayken annemde 18 yaşındayken vefat etti ve akrabalarım ilgilenmedi.teyzemde kaldım bir yıl ve kocişimle çıkıyodum zaten sonrada evlendik.ama kuzenlerimden çok çektim.yalnızlık çok zor emin olun ve mutlaka kardeş yapın.
canım ya ben senin ablan olurum bebişim opuyorumnanaktan
biz de 6 kardeşiz kalabalık aile olarak büyüdük o yüzdende isterim allah nasip kısmet ederse kardeşi olsun
sağol canımcım bayılırım kalabalık aileye
ben bu adamdan boşuna mı şikayet ediyom sanıyonussoha yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oha demek istiyorum nan arif enişteeee yuuuuuuuuuuhhhh :1shok::1shok::1shok: :tomato:
ayy çatlağım gelmüüüüşşşşşşşşşşşşşşş ŞenizŞenizŞeniz
yok nan 7 tanecik gömlek var sadece 1 tanede pantolon kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktanhoşgeldin opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrr naparsınız beee(ayvalık lehcesıyle:)))ben bugun oğluslarımı gordum.oltrasonda 24+3 cıktı neden bılmem.ama tontıslerım buyumus 750 gr kendılerı boyları 32 cm.gelısımlerı gayat ıyıymıs tek bebek gelısımıne ve oranlarına sahıpmıs cok sevındım.salı seker yuklemesı var.bızımkılerden bırı dığerıni tekmelıodu cook kızdım:)allahım nolursun onları bıze bağışla sağlıklı olarak kucağımıza almak nasıp et yarabbım.hep dua edıorum hep hepımız ıcın.:Saruboceq:
kızlarrrrrrrr naparsınız beee(ayvalık lehcesıyle:)))ben bugun oğluslarımı gordum.oltrasonda 24+3 cıktı neden bılmem.ama tontıslerım buyumus 750 gr kendılerı boyları 32 cm.gelısımlerı gayat ıyıymıs tek bebek gelısımıne ve oranlarına sahıpmıs cok sevındım.salı seker yuklemesı var.bızımkılerden bırı dığerıni tekmelıodu cook kızdım:)allahım nolursun onları bıze bağışla sağlıklı olarak kucağımıza almak nasıp et yarabbım.hep dua edıorum hep hepımız ıcın.:Saruboceq:
ben bu adamdan boşuna mı şikayet ediyom sanıyonuss
benim kaderim taaa düğün gecemden belliymiş :sinifsinif:
hee geldimm gel bende seni öpemm Şeniz
naptın kız gittin mi eskidjıyee
hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan
nasıl oldun iyi misin
canım nasıl olım işte bugun beyin cerrahı mr çektirmemi istedi p.tesi sabahı mr cektireceğim
bebeğime birşey olmasın allah onu sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?