2009 Kasm Anneleri

ben çıktım şkerler dinleneyim yarına çok işim olcak çok yorulcam azcık yatayıom da belim dinlensin
öptüüüüüüüüümmmmmmm

hadi şekercim dinlen biraz.öpüldüüüüüüüüüün

eeeeee demekki gezdin gezdin ağrıdı ayakların dimi ama

valla yıkadım yıkadım attım ütü masasının üstüne çok birikti sıcaktada çekilmey akşamları bi kaç parça ütüleyemde bitsin bare

brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:

oha yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oha demek istiyorum nan arif enişteeee yuuuuuuuuuuhhhh :1shok::1shok::1shok: :tomato:

kızlarrrrrrrr naparsınız beee(ayvalık lehcesıyle:)))ben bugun oğluslarımı gordum.oltrasonda 24+3 cıktı neden bılmem.ama tontıslerım buyumus 750 gr kendılerı boyları 32 cm.gelısımlerı gayat ıyıymıs tek bebek gelısımıne ve oranlarına sahıpmıs cok sevındım.salı seker yuklemesı var.bızımkılerden bırı dığerıni tekmelıodu cook kızdım:)allahım nolursun onları bıze bağışla sağlıklı olarak kucağımıza almak nasıp et yarabbım.hep dua edıorum hep hepımız ıcın.:Saruboceq:

oha yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oha demek istiyorum nan arif enişteeee yuuuuuuuuuuhhhh :1shok::1shok::1shok: :tomato:
ben bu adamdan boşuna mı şikayet ediyom sanıyonuss
benim kaderim taaa düğün gecemden belliymiş :sinifsinif:
ayy çatlağım gelmüüüüşşşşşşşşşşşşşşş ŞenizŞenizŞeniz

hee geldimm gel bende seni öpemm Şeniz
naptın kız gittin mi eskidjıyee

hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan
nasıl oldun iyi misin

gebelik haftasının 1 hafta önde yada ileride olması önemli değilmiş. heleki seninkiler ikiz bu çok normal
bebişlerine kocaman bi maşallah
ama daha analarının karnında didişmeye başlamışlar dünyaya gelince sana kök söktürcekler ben sana diyem

maşallah canım.şeker çıkmaz inşallah.rabbim tüm bebişleri korusun

ben bu adamdan boşuna mı şikayet ediyom sanıyonuss
benim kaderim taaa düğün gecemden belliymiş :sinifsinif:

hee geldimm gel bende seni öpemm Şeniz
naptın kız gittin mi eskidjıyee

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :umursamaz: götürmedi hain herüffffffffffffff lmaz: eskicide ne işimiz var dedü ordan almican nası olsa deyü götürmedü :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…