önemli olan kaç yaşında evlendiğin değil, doğru kişiyi bulunca evlenmek işte:)
biz de 4. yılımıza girdik Allaha şükür.
Allah herkesin yuvasına geçim versin.
dilmucum ne güzel oğluşunla arkadaş gibi olcaksın kıs ben cok isterdim kızımla arkadaş gibi büyümeyi ne güzel olurdu
karakız sizin hikayeniz de tam filmlik galiba:) biz tanıştırıldık telefonla önce konuştuk martta buluştuk temmuzda nişanlandık öbür yıl da temmuzda evlendik :) aceleciydik aslında ama doğru kişi olduğuna kanaat getirince beklemenin ne anlamı var?
kız işte ablam en ii örnek 37sinde doğurmuş annem 39unda beni doğurmuş teyzem de 38inde doğurmuş:) teyzemin kızı da 35inde doğurdu:))) bizim ailede geç yaşta doğum yapma olayı yaygın heralde
amin karakız :)
bide yaşamış biri olarak isteyen herkese Allah sağlıklı bebekler nasip etsin diyorum her aklıma geldiğinde...
amiiiiiin.
kız sende 50 yaşındaymışın gibi konuştun.sizin yaşta tam zamanı bence
he karakız bizim de farklı bi yönü olcak bence, mesela ablam 3 tane doğurdu öncekilerin pek farkına varamadı cahillikten gençlikten kendini işe vurdu çok, en sonuncuda anne olduğunu hissetti eniştem kucağında düşürmüyo torun gibi oldu bu bize diyo :) yani her yaşta bence değişik bi güzelliği olcak inş.
dedim ya nasip işte
selam şirineleeeerrr ayy ütü yaptım yandım allahhhh :bbo:
ayyyyyyy sağolun kızlaaaaaar.şişko deelim dimiiiiiiii
selam şirineleeeerrr ayy ütü yaptım yandım allahhhh :bbo:
canım bizde ilk yıllar korunduk nasılsa olur diye düşündük ha diyince olur diye düşündük ama öyle değilmiş sonra 1 yıl bekledik olması için sıkıntılı bir dönemdi allaha şükür hamiile yim allah isteyen herkese nasip etsin
kaydirigubbakcemile3 dimi kıs daha ben kızıma kardeş yapıcam inşallahhhhh :lepi:
selam cerenimoo hoşgeldin kıs opuyorumnanaktan
geldim bile cnm ama belim ayrılıyo resmenn topuklarım sızlıyoooohadi git bakalım şekerim haketmişin valla.bugünün hamaratı sensin alkisalkisalkis
falla ben ağdaya gidiyomm pis gezmekten ii dir ayrıca buda bi mecburiyet oluyo bi zararı olmadı dr.sakınca görmedihangi topik olcak şimdilerde en büyük derdim tüy sorunu
utanıyorum ama sormam lazım; siz nasıl hallediyorsunuz kızlar ya, göbekten dolayı göremez oldum
he nan hele senin kociş kesin koparırrkız kocişin eline bırakılır mı o iş
mazallah parmayını kopartır kız
nan şaaaapmıyozya afedesin alt tarafı bi ağdakaydirigubbakcemile3bi de benim bildiğim kadarıyla diz göbek arası kadın kadına da haramdır hele ki malum bölge... bilmiyorum ağdacıya gitmek nasıl olur ama böyle biliyorum kızlar tabii doktorlar istisna sağlık nedeniyle mecburen oluyor çünkü
sigara kesinlikle yasssaaqqqya ne bilem ben şimdi 28 haftalığım e biray sonra 32 oluyo geç olmazmı bilemedim.ben en iyisi 10 gün daha bekleyemde gidem.en son 10 gün once gitmiştim.
bende şimdi makyaj yapınca bi allık kalem far rimel parlatıcı.ama çok sık yapmıyom.ya benimkide abartılı biliyom.bide maalesef hala sigaraya aşeriyom.peki doğumdan sonra içebilecekmiyim ben bu sigarayı.hani süt verirkendemi yasakki.olmasın nooooooolur
benim herüf de izliyy onu üstelik daha önce de seretti bu herifler hep aynı anacımmtakmıcam canım düşünmicem hatta dua edicem bol bol allah yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım bende sıkıldım kociş 300 spartalıyı izliyo nerdeyse 300 defa izledi ama hala ilk günkü gibi izliyo bende yemekteyize bakınıyodum dedim en iyisi kızlara bakim geldim opuyorumnanaktan
annatsana nann şu hikayeyi karakızzşekercim allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kaç yaşında doğuran hanımlar var canım
bak biz eşimle 10 yıldan fazladır arkadaşız liseden beri nasip kısmet içten içe birbirimizi sevmişiz ama arkadaşlığımız bozulmasın diye hep sevgimizi saklamışız meğer içimizde
ben çıktım şkerler dinleneyim yarına çok işim olcak çok yorulcam azcık yatayıom da belim dinlensin
öptüüüüüüüüümmmmmmm
ben de karyolasını kurdum yatağı hazırladım kıyaetleri yerleştirdim çekmecelere baktıkça heyecan basıyo valla: )
sabırsızlanıyorum neye benziyo die merak ediyorum
oyuncaklarını bilem dizdim fot da çektim de bilg.a aktarma kablosunu bulamadım kociş gelsin yüklücem gerçi pek bi şey de yok bi tek karyolası var ya neyse bu ble heyecanlandırıyo beni
tabii karakız bi çocukla kalınır mı kardeşi de olsun bebişin dimi ama?
tek çocuk problemli olur diyorlar.
ben hep kalabalık aile istiyodum ya bi tane daha yapabilsem yetecek heralde
ayy dilmuhh çok tatlı görünüyosun kızz maşallah haftana göre çok çok iyi duruyosun yaaaaa zayııfcıksın kıssssssss o kadarcık göbüşte olsun yani yağızcığım var ordaa diimi amaa Şeniz
selam cerin oh akşam akşam ütü de iyi gider he serinde, gündüz sıcakta zor oluyo vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?