2009 Kasm Anneleri

önemli olan kaç yaşında evlendiğin değil, doğru kişiyi bulunca evlenmek işte:)
biz de 4. yılımıza girdik Allaha şükür.
Allah herkesin yuvasına geçim versin.

amiiiiiin.
dilmucum ne güzel oğluşunla arkadaş gibi olcaksın kıs ben cok isterdim kızımla arkadaş gibi büyümeyi ne güzel olurdu

kız sende 50 yaşındaymışın gibi konuştun.sizin yaşta tam zamanı bence

he valla ya tam filmlik kaydirigubbakcemile3
aman geç olsunda güç olmasın canım allah yeterki sağlık versin her yaşta doğururuz biz alimallah :lepi:

he karakız bizim de farklı bi yönü olcak bence, mesela ablam 3 tane doğurdu öncekilerin pek farkına varamadı cahillikten gençlikten kendini işe vurdu çok, en sonuncuda anne olduğunu hissetti eniştem kucağında düşürmüyo torun gibi oldu bu bize diyo :) yani her yaşta bence değişik bi güzelliği olcak inş.

dedim ya nasip işte

amin karakız :)

bide yaşamış biri olarak isteyen herkese Allah sağlıklı bebekler nasip etsin diyorum her aklıma geldiğinde...

canım bizde ilk yıllar korunduk nasılsa olur diye düşündük ha diyince olur diye düşündük ama öyle değilmiş sonra 1 yıl bekledik olması için sıkıntılı bir dönemdi allaha şükür hamiile yim allah isteyen herkese nasip etsin

amiiiiiin.

kız sende 50 yaşındaymışın gibi konuştun.sizin yaşta tam zamanı bence

kaydirigubbakcemile3 dimi kıs daha ben kızıma kardeş yapıcam inşallahhhhh :lepi:

allah bağışlasın.bu bebişler ne zaman olursa olsun çok güzeller yaaaaaaaaa.ben bide sabırsızlanmaya başladım.siz ne durumdasınız.

ben de karyolasını kurdum yatağı hazırladım kıyaetleri yerleştirdim çekmecelere baktıkça heyecan basıyo valla: )
sabırsızlanıyorum neye benziyo die merak ediyorum
oyuncaklarını bilem dizdim fot da çektim de bilg.a aktarma kablosunu bulamadım kociş gelsin yüklücem gerçi pek bi şey de yok bi tek karyolası var ya neyse bu ble heyecanlandırıyo beni

tabii karakız bi çocukla kalınır mı kardeşi de olsun bebişin dimi ama?
tek çocuk problemli olur diyorlar.
ben hep kalabalık aile istiyodum ya bi tane daha yapabilsem yetecek heralde

ayyyyyyy sağolun kızlaaaaaar.şişko deelim dimiiiiiiii

ayy dilmuhh çok tatlı görünüyosun kızz maşallah haftana göre çok çok iyi duruyosun yaaaaa zayııfcıksın kıssssssss o kadarcık göbüşte olsun yani yağızcığım var ordaa diimi amaa Şeniz

selam şirineleeeerrr ayy ütü yaptım yandım allahhhh :bbo:

çatlak hatun bi geliyon bişey demeden gidiyon e hoşgeldin

oh işte ne güzel.benim kuzenimde 30 yaşında ve hamile benden sonra hamile kaldı.ne var sanki yaşınızda alem hatunlar sizi.gııııı bende farklı oldu ben ilaç kullanıyodum ilaçtan sonra baya bi süre olmaz dediler.bende ilacı bırakam o zaman hem vücutta kendini toplar dedim iki ay sonra hamile kaldım allahıma şükürler olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben çıktım şkerler dinleneyim yarına çok işim olcak çok yorulcam azcık yatayıom da belim dinlensin
öptüüüüüüüüümmmmmmm

karakız eklicem kociş gelsin de ben bilg. a yüklemek için napılacağını bilmiorum dijital fot makinası var da o bilg. a atsın söz:) bi de göbeğimi çektircem ona ikisini bir koycam:)

hadi git bakalım şekerim haketmişin valla.bugünün hamaratı sensin alkisalkisalkis
geldim bile cnm ama belim ayrılıyo resmenn topuklarım sızlıyoooo
hangi topik olcak şimdilerde en büyük derdim tüy sorunu
utanıyorum ama sormam lazım; siz nasıl hallediyorsunuz kızlar ya, göbekten dolayı göremez oldum
falla ben ağdaya gidiyomm pis gezmekten ii dir ayrıca buda bi mecburiyet oluyo bi zararı olmadı dr.sakınca görmedi
kız kocişin eline bırakılır mı o iş
mazallah parmayını kopartır kız
he nan hele senin kociş kesin koparırr
nan şaaaapmıyozya afedesin alt tarafı bi ağdakaydirigubbakcemile3
sigara kesinlikle yasssaaqqq
benim herüf de izliyy onu üstelik daha önce de seretti bu herifler hep aynı anacımm
annatsana nann şu hikayeyi karakızz

ya ben daha kurmadım.ben bizim odaya kurcam beşiğini ama erken diye bekliyom gııııı erken değilmi yoksa
tabii karakız bi çocukla kalınır mı kardeşi de olsun bebişin dimi ama?
tek çocuk problemli olur diyorlar.
ben hep kalabalık aile istiyodum ya bi tane daha yapabilsem yetecek heralde

kızlar yapın mutlaka kardeş.ben tek çocuğum hemde annemlerin 11 yıl çocukları olmamış ve sonra ben olmuşum çok şımarttılar ne desem hop diye gelirdi önümeama kadere bakki babam ben 9 yaşındayken annemde 18 yaşındayken vefat etti ve akrabalarım ilgilenmedi.teyzemde kaldım bir yıl ve kocişimle çıkıyodum zaten sonrada evlendik.ama kuzenlerimden çok çektim.yalnızlık çok zor emin olun ve mutlaka kardeş yapın.

teşekkür ederiiiiiiim.kız ama ben bu kiloları nere aldım anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…