2009 Kasm Anneleri

yok gı yaşlanmıyon.ben biraz erken evlendim.düşün 22 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim.biraz aceleci davranmışım ben.aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne önemi var kilonun yaşın

canım netten araştırdım mr gebelikte cekmek zararlı değilmiş özel durumlarda anne karnındaki bebeğin dahi mr ı çekiliyormuş tatlım

valla benim bebiş gece azıyo vuruyoda vuruyo uyanıyom uykudan bazen öyle güzel oluyokiiiiiii.

yok gı yaşlanmıyon.ben biraz erken evlendim.düşün 22 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim.biraz aceleci davranmışım ben.aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne önemi var kilonun yaşın

öyle canım haklısın ben 27 mde evlendim napiim çıkmadı karşıma adam gibi biri:) kociş de geç geldi:)))

ilk yıl bebek istemedik sandık ki isteyince hemen o ay olcak:) iki yıl da bebk gelmedi
inş sağlıkla doğacaklar, kilo alsak bile vericez vermesem de dert değil azcık kiloya ihtiyacım da var zati.
nasip kısmet meselesi her şey, ablam 37 yaşında doğurdu 3. yü:) oluyo işte...

oh be karakız çok rahatladım bak ben de:) Allahtan elimizin altında internet var da her sorumuza cvp buluyoruz.

dilmuh dikat et bakalım belki sen de eşinle limoniyken vuruyordur benim hep öyle oldu aramız iyiyken birbirimize sarılmş uyumaya çalışırken çıtını çıkarmıyo ya bu bi tesadüf mü yoksa

kısss sen 22 yaşındamısın anam maşallah sana ya ben 30 yaşındayım kıs

ay benım kızımda geceleri bir başlıyo tekmelemeye heleki sağa yattığım zaman resmen dövüyo beni ya sola dön der gibi kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun ya boşver.demekki hayırlısı böyleymiş

karakız sen de bana yakınsın he ben 31 e yeni girdim daha.

benim oğlan da sağ sol fark etmiyo valla nası indiriyo anlatamam bazen uykumdan uyandırıyo kız

ewet dilmuh ya gerçekten ben çok mutluyum en doğru kararı vermişim, eşimi seçerken. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman geç de sayılmaz artık benim yaşımda daha yeni evlenenler oluyor

dur bende bakem benim sıpamda kocişle küsünce vurcakmıııııııı

he ya 22 yaşındayım az aceleciymişim galiba.benimkide sağa yatınca uyandırıyo beni sola yatınca rahat.ama sabaha kadar sola yatamıyom sol kolun uyuşuyo

ewet dilmuh ya gerçekten ben çok mutluyum en doğru kararı vermişim, eşimi seçerken. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman geç de sayılmaz artık benim yaşımda daha yeni evlenenler oluyor

yok kız diyom size sizin yaş tam ideal.ben hep 30umda evlencem derdim ama kısmet böyleymiş.ama şükürler olsun rabbime çok iyi yapmışım

dilmuh sorma ya sağa yatıyom uyuşuyorum sola yatıyorum o da olmuyo uyuşuyorum dönerken inleye inleye dönüyorum geçen gece de bacağıma kramp girdi ay ay dedim kociş korkuyla bi fırladı noluyo die sonra da ova ova geçirdi

şekercim allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kaç yaşında doğuran hanımlar var canım
bak biz eşimle 10 yıldan fazladır arkadaşız liseden beri nasip kısmet içten içe birbirimizi sevmişiz ama arkadaşlığımız bozulmasın diye hep sevgimizi saklamışız meğer içimizde

yok kız diyom size sizin yaş tam ideal.ben hep 30umda evlencem derdim ama kısmet böyleymiş.ama şükürler olsun rabbime çok iyi yapmışım

önemli olan kaç yaşında evlendiğin değil, doğru kişiyi bulunca evlenmek işte:)
biz de 4. yılımıza girdik Allaha şükür.
Allah herkesin yuvasına geçim versin.

dilmucum ne güzel oğluşunla arkadaş gibi olcaksın kıs ben cok isterdim kızımla arkadaş gibi büyümeyi ne güzel olurdu

ayyyyyyy kabusum kramplar.ama işin ilginç yanı galiba baş etmeyi öğrendim.tam kramp girecekken ayağımı yukarı doğru geriyorum kramp girmeden geçiyo ha acı oluyo ama çok değil.kociş öğretti sağolsun dene sende

karakız sizin hikayeniz de tam filmlik galiba:) biz tanıştırıldık telefonla önce konuştuk martta buluştuk temmuzda nişanlandık öbür yıl da temmuzda evlendik :) aceleciydik aslında ama doğru kişi olduğuna kanaat getirince beklemenin ne anlamı var?

kız işte ablam en ii örnek 37sinde doğurmuş annem 39unda beni doğurmuş teyzem de 38inde doğurmuş:) teyzemin kızı da 35inde doğurdu:))) bizim ailede geç yaşta doğum yapma olayı yaygın heralde

amin karakız :)

bide yaşamış biri olarak isteyen herkese Allah sağlıklı bebekler nasip etsin diyorum her aklıma geldiğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…