ya dilmuh ben yaşlanıyorum ayol:) elimi çabuk tutmam gerek bu bebişi de 2 yıl beklediydik yoksa daha erken olcaktı ama nasip kısmet
valla ben çok titizlendim ilk aylarda oturup kalkarken bile dikkat ettiydim hemen elde edemedim ya bebişi.
maşallah sen gençmişsin canım 3-4 yıl sonra yaparsın anca ama benm o kadar zamanım yok yaş ilerledikçe her bi şey zorlaşıyo
karakız mr için dr zararlı değil diyosa değildir ama içine sinmesini istiyosan netten araştırsana canım zararlımıymış veya başka bi dr a daha danış istersen ama sanmam riske atacağını dr.n seni
ya dilmuh ben yaşlanıyorum ayol:) elimi çabuk tutmam gerek bu bebişi de 2 yıl beklediydik yoksa daha erken olcaktı ama nasip kısmet
valla ben çok titizlendim ilk aylarda oturup kalkarken bile dikkat ettiydim hemen elde edemedim ya bebişi.
maşallah sen gençmişsin canım 3-4 yıl sonra yaparsın anca ama benm o kadar zamanım yok yaş ilerledikçe her bi şey zorlaşıyo
karakız mr için dr zararlı değil diyosa değildir ama içine sinmesini istiyosan netten araştırsana canım zararlımıymış veya başka bi dr a daha danış istersen ama sanmam riske atacağını dr.n seni
aynen ben de hiç sevmem ama başka da bişi yok açık işte öylesine annem de namaz kılcak şimdi arada ona da laf atıyodum hem size yazıyodum işte
kociş gelse yarın sıkıldım evde o olmayınca:) bi de benim bebiş babası olmayınca hissediyo heralde fena tekmeliyo yatınca, babasıyla tartışırken de barışana kadar basıyo tekmeyi rahat bırakmıyor uyutmuyor sizinkiler de ööle mi?
aslında yatıp dinlensem ii olcak
canım netten araştırdım mr gebelikte cekmek zararlı değilmiş özel durumlarda anne karnındaki bebeğin dahi mr ı çekiliyormuş tatlım
yok gı yaşlanmıyon.ben biraz erken evlendim.düşün 22 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim.biraz aceleci davranmışım ben.aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne önemi var kilonun yaşın
yok gı yaşlanmıyon.ben biraz erken evlendim.düşün 22 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim.biraz aceleci davranmışım ben.aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne önemi var kilonun yaşın
aynen ben de hiç sevmem ama başka da bişi yok açık işte öylesine annem de namaz kılcak şimdi arada ona da laf atıyodum hem size yazıyodum işte
kociş gelse yarın sıkıldım evde o olmayınca:) bi de benim bebiş babası olmayınca hissediyo heralde fena tekmeliyo yatınca, babasıyla tartışırken de barışana kadar basıyo tekmeyi rahat bırakmıyor uyutmuyor sizinkiler de ööle mi?
aslında yatıp dinlensem ii olcak
öyle canım haklısın ben 27 mde evlendim napiim çıkmadı karşıma adam gibi biri:) kociş de geç geldi:)))
ilk yıl bebek istemedik sandık ki isteyince hemen o ay olcak:) iki yıl da bebk gelmedi
inş sağlıkla doğacaklar, kilo alsak bile vericez vermesem de dert değil azcık kiloya ihtiyacım da var zati.
nasip kısmet meselesi her şey, ablam 37 yaşında doğurdu 3. yü:) oluyo işte...
oh be karakız çok rahatladım bak ben de:) Allahtan elimizin altında internet var da her sorumuza cvp buluyoruz.
dilmuh dikat et bakalım belki sen de eşinle limoniyken vuruyordur benim hep öyle oldu aramız iyiyken birbirimize sarılmş uyumaya çalışırken çıtını çıkarmıyo ya bu bi tesadüf mü yoksa
kısss sen 22 yaşındamısın anam maşallah sana yaben 30 yaşındayım kıs
ay benım kızımda geceleri bir başlıyo tekmelemeye heleki sağa yattığım zaman resmen dövüyo beni ya sola dön der gibi kaydirigubbakcemile3
ewet dilmuh ya gerçekten ben çok mutluyum en doğru kararı vermişim, eşimi seçerken. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman geç de sayılmaz artık benim yaşımda daha yeni evlenenler oluyor
yok kız diyom size sizin yaş tam ideal.ben hep 30umda evlencem derdim ama kısmet böyleymiş.ama şükürler olsun rabbime çok iyi yapmışım
dilmuh sorma ya sağa yatıyom uyuşuyorum sola yatıyorum o da olmuyo uyuşuyorum dönerken inleye inleye dönüyorum geçen gece de bacağıma kramp girdi ay ay dedim kociş korkuyla bi fırladı noluyo die sonra da ova ova geçirdi
şekercim allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kaç yaşında doğuran hanımlar var canım
bak biz eşimle 10 yıldan fazladır arkadaşız liseden beri nasip kısmet içten içe birbirimizi sevmişiz ama arkadaşlığımız bozulmasın diye hep sevgimizi saklamışız meğer içimizde
önemli olan kaç yaşında evlendiğin değil, doğru kişiyi bulunca evlenmek işte:)
biz de 4. yılımıza girdik Allaha şükür.
Allah herkesin yuvasına geçim versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?