2009 Kasm Anneleri

ya bide bebiş doğduktan sonra çıtçıtlı badiden önce hani önden bağlanan zıbınlar varya onlardan ne kadar almak lazım

kız o hangiii zıbınsa hastane cıkıslarındaki yetimus iki hastane cıkısı almıs biizmkiler ondakiler yeter dediler extra zıbın almadık biz

valla benim teyzemler alıolar ya onlar takımdakiler yeter dediler cıcıtlı uzun kollu bady cok alıoz dediler alttan cıt cıtlı

valla benim teyzemler alıolar ya onlar takımdakiler yeter dediler cıcıtlı uzun kollu bady cok alıoz dediler alttan cıt cıtlı

bende onlardan aldım 8 10 tane.dahada alırım.ne bilem teyzem öyle deyince.neyse ben bi takım daha hastane çıkışı alam yeter ozaman.

he o cok lazımmıs her boyundan ucuz buldukca al uzun kolluları 0 3 ay kısaları 3 a6 aylık al

he o cok lazımmıs her boyundan ucuz buldukca al uzun kolluları 0 3 ay kısaları 3 a6 aylık al

ay benimkilerin geneli kısa kol ama bundan sonra uzun kol alam ben.bu eksiklerimi en kısa zamanda tamamlayam ben.yarın bi çıkam gezem bakalım nereden alabilirim bebişime cici

he canım yavas yavas bitir ben kıyafet işini 100 keredir diom biliom ama teyzemlere havale ettim rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…