evet nehircim o resmi sen koymuştun çok beğendim kaydettim bende zemuszemus ben oda yapsaydım eğer kesin duvarları öyle yapardım arkadaşın çok zevkliymişş ama kızçeme oda yapamıcam bi tanecik beşik alcamm teyzesüü mafoldumben
canım benim salonumun rengi beyaz çam cok güzel duruyor fotoda görmüsündür belki sehpayı begendigin fotoda gorunuyor senin yolladıgın seceneklerde sol ustten üçüncü duvar pembe olacagı iöin yeri gene acık yapıcam ya krem yada beyaz cam senin odanda beyz cam olabilir hem odayı daha ferah ve aydınlık gösteriyor
kızlar selam napıyonuz akşamkileri anca okuyup bitirdim gene çok şey öğrendim sizden saolun valla ben de doktoruma soramıyodum utanıp da:)
neyse şekerler ben de erkenden kalktım kociş yoldan geldi kahvaltıdan sonra uyudu hala da uyuyo ufak bi odanın toparlanması işini hallettim ustalar gelmedi ay deliricem her yer her yerde ama napiim mecbur beklicez.
bugün de gelen olmassa topluycam valla gelirlerse beklesinler tekrardn kaldırmamı bu ne canım böyle 3. gün oldu mutfak toplu bi iş de yapılmıyo valla
neyse onun haricinde iyiyim odalara renk beğeniyonuz he ne güzel ben oda yapamıcam bu beşik bile fena kapladı odayı içimi daraltıyo odadan eşya çıkarmaya çalışıyom boş yere:)
bence yerler beyaz olcaksa uçuk pembe duvarlar acayip ferah gösterir hem de istediğin gibi dekore etme şansı verir uçuk pembeye lila süper yakışıyo mesela ama siz bilirsiniz tabii.
bende utulerimi bitirdim.hihoyyyt
salak gibi niye seviniyorsam. nasil olsa yarin bir makine dolusu daha atar yeni utuler cikaririm.-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol: hadi gözün aydın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ikinci cümlene koptumdaaa:roflol::roflol::roflol:
kızlarr oğlum ağzımdan cıkmak üzereee ya bu cocuk neyle oynuo böleeeeeeeeeeee deli gibi böle yaptıgında evde teksem acaip tırsıom yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasil agzindan cikicak gibi kiz? :1shok:
kızlarr oğlum ağzımdan cıkmak üzereee ya bu cocuk neyle oynuo böleeeeeeeeeeee deli gibi böle yaptıgında evde teksem acaip tırsıom yaaaaaaaaaaaaaaaa
asrın bu valla bulmuştur orda kendine oynucak bişiii kaydirigubbakcemile3
ay ne bilyim oynasıp duruo içerde bölee resmen karnım havaya kalkıoo b oraya bi buraya gidio tüm kemiklerini hissediom korku filimi gibi yaaaaaaa dur diom durmuodaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?