2009 Kasm Anneleri

ev de tertemis napcam nan ben bugun bi kaç parça ütü var dönüp dönüp onnarı mı ütülesem acep kaydirigubbakcemile3

canım benim salonumun rengi beyaz çam cok güzel duruyor fotoda görmüsündür belki sehpayı begendigin fotoda gorunuyor senin yolladıgın seceneklerde sol ustten üçüncü duvar pembe olacagı iöin yeri gene acık yapıcam ya krem yada beyaz cam senin odanda beyz cam olabilir hem odayı daha ferah ve aydınlık gösteriyor

aaa sende yani tktıgın sseye bak herkesn odası olacak değil ya bebişelrimiz sağlıklı olsunda oda moda hikayeeeopuyorumnanaktan

saol canım önerin içinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar selam napıyonuz akşamkileri anca okuyup bitirdim gene çok şey öğrendim sizden saolun valla ben de doktoruma soramıyodum utanıp da:)
neyse şekerler ben de erkenden kalktım kociş yoldan geldi kahvaltıdan sonra uyudu hala da uyuyo ufak bi odanın toparlanması işini hallettim ustalar gelmedi ay deliricem her yer her yerde ama napiim mecbur beklicez.
bugün de gelen olmassa topluycam valla gelirlerse beklesinler tekrardn kaldırmamı bu ne canım böyle 3. gün oldu mutfak toplu bi iş de yapılmıyo valla
neyse onun haricinde iyiyim odalara renk beğeniyonuz he ne güzel ben oda yapamıcam bu beşik bile fena kapladı odayı içimi daraltıyo odadan eşya çıkarmaya çalışıyom boş yere:)
bence yerler beyaz olcaksa uçuk pembe duvarlar acayip ferah gösterir hem de istediğin gibi dekore etme şansı verir uçuk pembeye lila süper yakışıyo mesela ama siz bilirsiniz tabii.

bende aynı sekilde yapıcam acık pembe duvar ve acık renk yerler dediği gibi ferah olacak

kız eşyaları da cıvıl cıvıl olacağı için ne koyarsanız koyun çok şık olacak odası:)

size kolay gelsin
görüşürüz... öğle yemeği saatim geldi:) sonra vitaminimi de alıcam:)

öptüm

bende utulerimi bitirdim.hihoyyyt

salak gibi niye seviniyorsam. nasil olsa yarin bir makine dolusu daha atar yeni utuler cikaririm.-tatlicadiarzu-

bende utulerimi bitirdim.hihoyyyt

salak gibi niye seviniyorsam. nasil olsa yarin bir makine dolusu daha atar yeni utuler cikaririm.-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: hadi gözün aydın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ikinci cümlene koptumdaaa:roflol::roflol::roflol:

ayy benimde evde bi tek ütü işi var ama sıcakta heç çekilmiy akşama yaparun galbaaa du çamaşır sepetine bakam belki yıkancak bişiler bulurum :)

kızlarr oğlum ağzımdan cıkmak üzereee ya bu cocuk neyle oynuo böleeeeeeeeeeee deli gibi böle yaptıgında evde teksem acaip tırsıom yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…