2009 Kasm Anneleri

aaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaa ayıppp topici ben apadım buu saate kadar kimse yazmamış ben açımm barii günaydın

kızz gene bedavamı bekledinde almadın deliii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 20 lira ucuzmuşş :kedi::kedi:
hadi cerenimoom iyi geceelerr kuzuumm Şeniz

yok ya bedava beklemiom o çin malı yazıydı üstünde ondan içime sinmedi gıı
bide süleymaniyenin orda bi dünya oyuncakçı var oraya bi gitcem ordan hem kızıma oyuncakta bakarun bide orda soram deyü atlamadım hemen :jeyyar:

günaydın kenyacımm nasılsın cnmmmmm..

günaydın adaşımın anasııııııııııııııııııı

kenyacım halı alıcak mısın odaya ayrıca halı renklerinde pembe bulmak daha mı kolay olur istersen pembe yap ya baksana bide nehir bi resim yolllamıştı ya ben onun duvarlarına hasta oldum bak dur koyam istersen sende bak bidaha

bende pembe dedim kocise
bu fotodaki oda cok güzel olmus ama duvar kagıdı bu
yerleride döseticem acık renk yapmak istiyorum krem yada beyaz gibi

evet nehircim o resmi sen koymuştun çok beğendim kaydettim bende zemuszemus ben oda yapsaydım eğer kesin duvarları öyle yapardım arkadaşın çok zevkliymişş ama kızçeme oda yapamıcam bi tanecik beşik alcamm teyzesüü mafoldumben

ayyy bu arada yer döşemesinde çok seçenek var heç benim gibi terazi burcuna yapılcak iş deel bu anacıııımm hayatta seçemem ben onu ben seçene kaaa asrın üniversiteye başlar nan kaydirigubbakcemile3

ayy pazar günü ya kimsecikler yok piyasada benim kociş rahatsız biras tadı yok çıkmıcas bi yere bugun kaldık ii mi zaten yarında onun son izin günü iyi olarsa bi daha bi denüz yaparuk yoksa yarın da gitti çöpeeee :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…