icimdeki canavar 4. yakinda vizyonda.:roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
ay bunu gördünüssmü deniyim diom ama süslemesini beğenmedim ben baska yaparım
bunun yapimini cok daha once gormustum. ben ugrasamam boyle seylerle, gider alirim.
yalniz birisi balon cabuk patlamaz mi diye sormus, koptum.:roflol::roflol:
heee yaa walla içerde böledoğunca zıçtık demekkktirrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol: içimdeki dışarda 1 de yakındaaaaaaaaaaaa sinemalardaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
belki cocuk butun yaramazligi icerde yapiyordur. cikinca sut dokmus kedi olucaktir belki.:lepi:
walla belki bilemiozzkkiii:roflol:
ne yaparsan yap, oglan cocugu yaramaz oluyor. benim oglani kresten alirken korka korka giderdim. hergun sikayet gelirdi bunu yapti, sunu yapti diye. bu yasta boyleyse lisede falan naparim derdim. yaklasik 5 yasindan sonra azaldi, hersey rayina oturdu. zaten o zamana kadar oturdu oturdu. yoksa vay haline.:roflol:
ay bizim burda bi kız var adını vermiycem 50 erkek cocugu afedersin b.k yemiş yanında nası kuduruk anlatamam kıza cokmu baktım ne benim sıpa onamı cekti:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:erkek cocuguna yakısıo ama demi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet haklısın bende durağan cocukları sevmiom ama insana yapısık cocukklarıda sevmiom hani bazı cocuk vardır oyuncak verirsin istemez tek derdi insandır üstüne atlar ilgibekler sürekli inşallah öle olmaz kendikendine yeten kendini savunan coucuk olur zira anası tüm mahalleyi dayaktan sıradan gecirmiş kendide cok dayak yemiş her yeri yara bereli bi cocuktuu :))
birde ister kiz ister oglan olsun, ben cocuklarin bir sekilde kendi kendilerini korumalari gerektigini dusunuyorum.
ogluma, sakin arkadaslarinla kavga etme ama edersende dayak yiyip gelme, ustune bide ben doverim diyorum. bugune kadar bir sorun yasamadik.
ama miy miy yetistirmemek lazim. iki sene once bir veli aradi beni. sizin oglan benim oglanin yuzunu cizmis dedi. bende durup dururken yapmaz, tahrik vardir dedim. ayy, benimoglum yapmaz, biz onu cok uslu yetistirdik, kimseye vuramaz dedi. bende, o zaman cok yazik etmissiniz, keske biraz kendini savunmayi ogretseydiniz dedim. kadin dumur oldu. ozur beklerken dayak yiyordu az daha.kaydirigubbakcemile3
fazlasi bezdiriyor nehir.
bak bi arkadasimin benim oglandan bir yas buyuk oglu var. surekli sikayet ederdi cok yaramaz diye. neyse cocuklar daha kucuktu bir araya geldik, bunun oglan uslu uslu bir dakika annesinin yanindan ayrilmiyor. benimkide sinsi sinsi dolaniyor cocugun pesinde. ayy,bu mu yaramaz dedim. ne bilim noldu anlayamadim dedi.
bende, nolucak, deli deliyi gorunce deliligini saklarmis dedim. benim oglani gorunce tirsti cocuk.kaydirigubbakcemile3
demi aşkitom :kedi:nehirr sen bu azim ve gayretle yardımcısız yaparsın kızım bunuu
sana yapismamasi icin nereye gidersen git yaninda oyuncak gotur. at onune senin yaninda oynasin ama kucaginda seni rahatsiz etmesin. biz hala tasiyoruz yanimizda.
:roflol::roflol::roflol: ay vannaaa nan öldürdün beni manyak karuuu tam benliksin fallaa kızım cadaloz olsun ecük ggıı eyüdür falla delikafadulden
bunu unutmıycam şimdiden bile ilgisini cekicek bi cok sey alıom geleceeğe yatırım zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?