2009 Kasm Anneleri

anlaştık morukk vereliniortak hem olmadı ben acuk para biriktiriyım eminönüne giderissss

üzülme kız o bize hawa atıp kocişiylen denizlere giderken bizim halimize üzülüyo muyduu :umursamaz:

hee bu gidişle eminönü yapacazz galbaa kaydirigubbakcemile5

bu arada pislük zati senin gözün kaldı dün deemi şimdi herbiyanlarım ağriy hain karuuu kötükedihüso

bende bizim herife ayy dedim ben hep hamile kalsam o kdadr güzel bişeyki dedim oda ne derse beğenirsiniz bizde hiç boş bırakmayıs dedi :jeyyar:
sen öle sölersen adamda ister tabii zahmeti o çekmiyoo ki kaydirigubbakcemile3

günaydın kıs nerelerdesin ne zamandır girmiyodunnn
çatlaklar daha belli olur mu ki ya bence bebeler pırtlayınca göbüşler inince belli olur gibi gelio bana
ay bende hafif var gibi göbük deliğinin hemen yanında kırmızı bişi var 1-2 tane ve bende kullanıyom beb yağı emme genetikmiş ne sürersen sür ailede varsa oluyomuş
benim yengem heeç sürmüüü ama onda heeç olmadı çatlak şincik 2.ye hamiş yine bişe yok

günaydın fırsat bulamıyordum giremiyordum. evet olsa belli olur çatlak kırmızı damar gıbı şeyler çıkar dogumdan sonrada dahada belırgınleşır. inş hiç olmaz.
ayy bendeki çatlak o zamna kırmızı çizgi var kısa ama 2 tane felan

ewt canım zemuszemus biz merkezdeyiz köyler çok serin olduu hem annemlerde orda kardeşimide merak ediyorum iyiymiş ama bakalım akşama bizimkide gelirse kalırım belkimm
hadi gülegüle kardeinede tekrardan geçmiş olsun inşallah bu sefer ayağa kalkar

hee zabahtan beri orda ölee duruyoo
ne bi günaydın ne bi selam :umursamaz:
len hakkat kartanesi zabah kuşuydu zabah ikimiz olurduk genelde niye gelmii o
işlerimi çok acep

bak canliz bilem para balyalamaktan fırsat buluy yazuy canım olmaz ki bu kaaa deee mi ama kartanesiii sana diyoh laaaaaaaaaaaaaaaa sositososito

hee bu gidişle eminönü yapacazz galbaa kaydirigubbakcemile5

bu arada pislük zati senin gözün kaldı dün deemi şimdi herbiyanlarım ağriy hain karuuu kötükedihüso

ölee şekerim gözüm kalmadı desem yalan olurr zemuszemus
benimde kasıklarım hala fecii ağrıyoo sünnetlik çocuklar gibi yürüyomm nolcak izim bu halimiz arızalar başladı walla :bbo:

evet dr de dedi olacagı varsa olur badem yagı yeterlı dedı.
he bacım yeter ya 5 ytl al sürün dur gıı alemın zengını senmın yoksam :roflol: :roflol:
duygusuz çilli nolcakkkkkkkk Çok üzgünüm çoook:mymeka:
naniknanik naniknanik duygularımı aldırdım agırlık yapıyodu nan

hay yaşa he nan o bize hava atarken iyidi vereliniortak cok üzündük san acerin nan :lepi: sositososito sositososito

bak canliz bilem para balyalamaktan fırsat buluy yazuy canım olmaz ki bu kaaa deee mi ama kartanesiii sana diyoh laaaaaaaaaaaaaaaa sositososito
hee hem çalısım hem yazım nan delikafadulden
bağa bahh kızının cicişleri elimde kartanesi asabımı bozma fena yaparunn delikafadulden

o nasıl tehtit nan öle keserim cicilerını de nan korksun :teytey:

lan krocan sağa noliy ki ben onu annamadım kızııımmm denizin babası orda nan gideydin hergün senin gözünü para hırsı bürümüş ben napem loo sositososito

ıSTANBULLU ARKADAŞLAR biz 7 eylülde istanbula gelecem oğluşumun ( büyük oğluşımun zemuszemus) dr de kontolu var.... bende diyorum ki istanbula gelmişden azıcık bebek için dolaşsam yani beşiğini felan halletsem nasıl olur . ama ben istanbulu pek bilmiyorum ...... mesela eminönü ne gitsem nerelere bakabilirim yada başka bildiğini yerler ...... biz cerahpaşaya gidiyoruz yakın yerler olarak mesela neresi olabilir kızlar .......

lan krocan sağa noliy ki ben onu annamadım kızııımmm denizin babası orda nan gideydin hergün senin gözünü para hırsı bürümüş ben napem loo sositososito

yok nan kekocan gidemıyok dükkanı kıme bırakalım ben bıraksam esımın ısı oluyo den g geldmı gıdıyok ıste senbisim yerımızede yüz nan :sinifsinif:

off dışardan mis gibi bi koku geliyoo sölemiyim şimdi ne kokuoo
olsada yesemmmmcokacimcoook

ay sölesene hacı yaaa çok açım cokacimcoook
nan herif işe arabaynan gitti yoksam ben kesin kahvaltıya bi yere giderdim nan evde hiç bişi yiyesim yok haa :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…