anlaştık morukk vereliniortak hem olmadı ben acuk para biriktiriyım eminönüne giderissss
üzülme kız o bize hawa atıp kocişiylen denizlere giderken bizim halimize üzülüyo muyduu :umursamaz:
hee zabahtan beri orda ölee duruyoo
ne bi günaydın ne bi selam :umursamaz:
sen öle sölersen adamda ister tabii zahmeti o çekmiyoo ki kaydirigubbakcemile3bende bizim herife ayy dedim ben hep hamile kalsam o kdadr güzel bişeyki dedim oda ne derse beğenirsiniz bizde hiç boş bırakmayıs dedi :jeyyar:
ay bende hafif var gibi göbük deliğinin hemen yanında kırmızı bişi var 1-2 tane ve bende kullanıyom beb yağı emme genetikmiş ne sürersen sür ailede varsa oluyomuşgünaydın kıs nerelerdesin ne zamandır girmiyodunnn
çatlaklar daha belli olur mu ki ya bence bebeler pırtlayınca göbüşler inince belli olur gibi gelio bana
ayy bendeki çatlak o zamna kırmızı çizgi var kısa ama 2 tane felangünaydın fırsat bulamıyordum giremiyordum. evet olsa belli olur çatlak kırmızı damar gıbı şeyler çıkar dogumdan sonrada dahada belırgınleşır. inş hiç olmaz.
hadi gülegüle kardeinede tekrardan geçmiş olsun inşallah bu sefer ayağa kalkarewt canım zemuszemus biz merkezdeyiz köyler çok serin olduu hem annemlerde orda kardeşimide merak ediyorum iyiymiş ama bakalım akşama bizimkide gelirse kalırım belkimm
len hakkat kartanesi zabah kuşuydu zabah ikimiz olurduk genelde niye gelmii ohee zabahtan beri orda ölee duruyoo
ne bi günaydın ne bi selam :umursamaz:
hee bu gidişle eminönü yapacazz galbaa kaydirigubbakcemile5
bu arada pislük zati senin gözün kaldı dün deemi şimdi herbiyanlarım ağriy hain karuuu kötükedihüso
he bacım yeter ya 5 ytl al sürün dur gıı alemın zengını senmın yoksam :roflol: :roflol:evet dr de dedi olacagı varsa olur badem yagı yeterlı dedı.
naniknanik naniknanik duygularımı aldırdım agırlık yapıyodu nanduygusuz çilli nolcakkkkkkkk Çok üzgünüm çoook:mymeka:
anlaştık morukk vereliniortak hem olmadı ben acuk para biriktiriyım eminönüne giderissss
iyi canım çok sewindimm Allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz gençliğini bağışlar kardeşinin :Saruboceq:
üzülme kız o bize hawa atıp kocişiylen denizlere giderken bizim halimize üzülüyo muyduu :umursamaz:
bağa bahh kızının cicişleri elimde kartanesi asabımı bozma fena yaparunn delikafadulden
hee hem çalısım hem yazım nan delikafaduldenbak canliz bilem para balyalamaktan fırsat buluy yazuy canım olmaz ki bu kaaa deee mi ama kartanesiii sana diyoh laaaaaaaaaaaaaaaa sositososito
bağa bahh kızının cicişleri elimde kartanesi asabımı bozma fena yaparunn delikafadulden
he bacım yeter ya 5 ytl al sürün dur gıı alemın zengını senmın yoksam :roflol: :roflol:
naniknanik naniknanik duygularımı aldırdım agırlık yapıyodu nan
hay yaşa he nan o bize hava atarken iyidi vereliniortak cok üzündük san acerin nan :lepi: sositososito sositososito
off evde ekmek yok yaaa kahvaltı edecem daha kim gitsin şimdi ekmak alsın yauww
off evde ekmek yok yaaa kahvaltı edecem daha kim gitsin şimdi ekmak alsın yauww
kartanesinin adı var ama kendi yok acep geçmişe daldı da çıkamadı mı
lan krocan sağa noliy ki ben onu annamadım kızııımmm denizin babası orda nan gideydin hergün senin gözünü para hırsı bürümüş ben napem loo sositososito
off dışardan mis gibi bi koku geliyoo sölemiyim şimdi ne kokuoo
olsada yesemmmmcokacimcoook
off dışardan mis gibi bi koku geliyoo sölemiyim şimdi ne kokuoo
olsada yesemmmmcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?